Endoskopik yüz germe - Facelift

ben 19 aralıkta ameliyat oldum gözluklu resim 9 gun kaynım vefat etmişti izmire giderken havaalnında ben çabuk şyileştim bende dolgu yok
M Mersin3535 vallahi süper olmuş. Yanaklarda dolgu var gibi toparlanmış.ust göz kapağını da kaldirmis bu uygulama tabiki sakaktan çektiği için. Çene ovaline de etkisi oldumu bu endonun . Resimlerde olmuş gibi görünüyor. Yüz ovalı ve boyun için exilis yaptırıyorum şu an. 2 seans yaptırdım biraz etkisini gördüm ama gerçek etkisi 3. Seanstan sonra görülüyormus. Eğer Endo yüz ovalini toparlıyor ise dusunebilirim. Siz kime yaptırdınız, İstanbul'da mi doktorunuz. Bu arada resimler için çok teşekkürler

İstanbulda yaptırdım ibrahim karaca başaran benşm yüzümbayakötüydü görduğun gibi şu an bu toparlanma yeter bence yanaklar tıparlanınca çeneyede etkisi oldu hemde doğal kimse anlamadı çabukta şyileştim şükür darısı başına benimağız içindenngirdi ağız içi çabuk iyileşiyor

ben 19 aralıkta ameliyat oldum gözluklu resim 9 gun kaynım vefat etmişti izmire giderken havaalnında ben çabuk şyileştim bende dolgu yok

resimlere bayıldım çok guzel olmuş

ama kaynımın cenazesıne deyip yüzündeki gülümsemeyi görünce bendede bir gülümseme oldu yaniii

Jelesec M Mersin3535 Üst göz kapağı operasyonu olucam yakında haftaya olurum herhalde. Alta da plexr yaptiricam. Şimdi üst goz kapagi derisi alınınca endo gözü cok mu cekerki zaten çekiliyor endoda ilk zamanlar. japon gibi olmiim de

Çenedeki morluk neden oraya da mi müdahale etti.

ben biri burada göz kapağı benim doktora oldu onun sonucundan zaten kafamda göz kapağı işi tam oturdu; düşük benim botoksla kalkınca iyi duruyor:) ben burada endo olan bi kaç kişide erken evrede çekik göz gördüm ama sonrası zaman geçince oturdu yazdılar ; ay sus benim en korktularım japon yada ifade değişikliği

Burun ve çene çizgileride ağız kenar yanş duzeltildi
Hmm ok ben endoda yüzün orta kısmı düzeliyor sanıyordum hep. Vallahi baya kafama yatmaya başladı bu Endo. Sabahtan beri yüzümü yukarı kaldırıp deniyorum. Evde çalışan kadına da soruyorum sürekli nasıl oluyor diye. Kadın kesin sıyırdığımı fln düşünüyordur

Resmini atsana bakim bide yaş kaç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…