fragola şimdiden geçmiş olsun..güzel düşün güzel olsun..Allah yardımcınız olsun..kendini iyi hissettiğinde yaz bize..sana şimdi sabah olmak bilmez bu gece:)) bol şanslar
Hee bende sessiz sakindim:))kızım sen olda gerekirse ben refskatçi gelirim sana:))bu kızcağız sesiz sakin bende yandınız topunuz ona göre özel mesajlarıma anında dönün yoksa o ilk süreçte doktorunuzu dinamit koyar patlatırım hahhahahha ayyy bende heyecanlıyım ya yarın güzel gitsin herşeyfragola adına inşallah
yarın hadi bakalım çok güzel uyu uyan canım sağlıkla atlat
fragola şimdiden geçmiş olsun..güzel düşün güzel olsun..Allah yardımcınız olsun..kendini iyi hissettiğinde yaz bize..sana şimdi sabah olmak bilmez bu gece:)) bol şanslar
bu kızcağız sesiz sakin bende yandınız topunuz ona göre özel mesajlarıma anında dönün yoksa o ilk süreçte doktorunuzu dinamit koyar patlatırım hahhahahha ayyy bende heyecanlıyım ya yarın güzel gitsin herşeyfragola adına inşallah
Geçmiş olsun. Umarım iyisindirCok tesekkur ederimm doktorum ercan karacaoglu ilk ameliyat benimki olacakmis sabah cok heyecanliyim buraya yazarim surecimi <3
Çok Gecmis olsunMerhaba arkadaslar, ilk iki gun pek gozumu acamadigimdan yazamadim. Bugun daha iyiyim yazayim dedim. Ameliyat girdisi ciktisiyla 5 saat sonra odaya gelmisim, gecen karin ameliyatimda ayaklarim yataga carpiyodu titremekten busefer oyle bisi olmadi ama gozler acilmiyo kolumu kaldircak halim yok 2 gibi geldim odaya saati sordum sonra 7ye kadar kipirdamadan yattim, 7de artik cok acikmistim en son onceki aksam yedigim icin, cigdem abla iste esimin kuzeni yedirdi yemegimi sagolsun cunku goremiyodum, gozlerimi boyle incecik aciyodum onu da yesil ve puslu goruyodum geri kapatiyodum ve acaip de batma vardi damlaya basladilar hemen ve buz tedavisi, saatlerce buz durdu gozumde, gece uyumadan kaldirip odada bikac tur attirdilar ilginc sekilde bas donmesi ve tansiyon dusmesi yasamadim oncekilerde epidural sezeryanlar da dahil kalkinca bayilacak gibi oluyodum, bikere bayildim hatta ama bunda cok iyiydim. Sonra agri kesici ister misin dediler isterim dedim bacagimdan agri kesici ve kas gevsetici igne yaptilar o cok agri yapti. Sonra uyumana yardimci olsun diye xanax verelim mi dedi dr ver tabi dedim onu da ictim ama onlara ragmen boluk porcuk uyudum. Sabah gozlerimi biraz daha iyi acabiliyodum kahvaltimi ettikten sonra damla ve buza devam ettik, saat ogleden sonra 2 gibi doktor geldi direnimi cikardi, taburcu islemleri baslatti sondam cikti iccamasiri giyip ilkkez tuvalete girdim, odada biraz daha yurudukten sonra yattim biraz daha dinlendim. Sonra 3 gibi de odadan ciktik eve geldik. Simdi de damla antibiyotik vs devam ediyorum. Kafamin on kisimlari azcik hissiz gibi daha dogrusu coksismis de ondan az hissediyo gibiyim. Durumum boyle simdilik canlar. Gelismeleri yazarim ilerleyen gunlerde. Hepinize sevgiler
Çok Gecmis olsunfragola gormemistim ameliyat olacagini gunden gune iyi olacaksin merak etme bens adece goz kapagi oldugumdzn gozlerimi hemen acabilmistim senin bir suru islem var normaldir daha cok sismesi ..
Geçmiş olsunCok tesekkur ederim yavas yavas inecek herhalde bugun daha iyi goruyor gibiyim
Korkmayın zaten..korkulcak bir ameliyat deyil..sadece sabır gerektiren süreci olan bir ameliyet..sizede bol şanslar dilerim..Frogola bugün daha iyisindir umarim. Bu ameliyatın anlattigin kadar ağır olacağını tahmin etmemistim ama korkmadim yine de. Bende olucam çok güzel olucam
Teşekkür ederim ben daha dr. ve fiyat arastirmasindayimKorkmayın zaten..korkulcak bir ameliyat deyil..sadece sabır gerektiren süreci olan bir ameliyet..sizede bol şanslar dilerim..
Geçmiş olsunfragola ..bi kaç gün daha sık dişini dikişler alınınca çok rahatlarsın..bundan sonrası sabıııırrrr..
Şu anki durumun nasıl..işlerini yapabiliyomusun..çocuklar seni ilk gördüğünde naptılar..sen kendini ilk gördüğünde ne düşündün merak ettim :))
Frogola bugün daha iyisindir umarim. Bu ameliyatın anlattigin kadar ağır olacağını tahmin etmemistim ama korkmadim yine de. Bende olucam çok güzel olucam
Ay komedi valla:)) olsun bişekilde atlattın işte..önemli olan bundan sonrası..buz uygulamaya devam et..fırsat oldukça dinlen..yüksek yastıkta yatki yüzün daha fazla şişmesin..morluklar üç günden sonra geçiyor zaten..dikişler alındıktan sonra görmen dahada kolaylaşır rahatlarsın..lütfen moralini bozacak eleştiriler yapma kendine..naptım ben,oram şişti ,buram şöyle oldu falan diye..moralini yüksek tutki iyileşmende sorunsuz olsun..ben olumlu düşünmeye çok inanırım..kimsenin lafınada bakma..şimdi sana çok laf söyleyen olucak..takma sakın ..yaza fıstık gibi bir yüz olucak inşallah..şu an sadece sabırrrCok sagol canimm sabir isiymis gercekten :) ilk gordugumde yanaklarimla dudaklarima bayildim, ama gozlerimden odum koptu :) cocuklarin yanina gunes gozluguyle geldim, dedim ki doktor cikarma dedi isik rahatsiz eder dedi dedim. Burun ameliyati demistim ama sadece burnumda bant yoktu :) once kizim gozlugun sagindan solundan morluklari gordu kipkirmiziydi hatta aglamaya basladi kaniyo mu diye, once hani biyere carpariz renk degistirir ama kanamaz falan dedim baktim ise yaramiyo kirmizi ilac surdu zaten doktor oralara o boyadi dedim ruj gibi mi dedi eveet dedim gulmeye basladi ilacmis desene ben de korktum falan diye, oglan daha kucuk onun pek umrunda olmadi :) sabah okula babalari birakti ama benim almam gerekecek sapka takip montun yakasini burnuma kadar cekip gozlukle gitmeyi dusunuyorum.
Ameliyaytan eve geldim ertesi gun yani dun esim mecburen musterilerinin yanina gitti yanimda da kimse yoktu, cocuklari besledim odev yaptirdim buyuge falan hallettim bisekilde bitek banyo yaptiramadim cunku cok gucsuz hissediyorum hala biraz hareket etsem nefes nefese kaliyorum. Su anda persembeyi iple cekiyorum dikislerim alinacak diye. Bugun gozlerimin morluklari azalmis sisi de azicik iniyor gibi. En kotusu ilk gundu simdi yavas yavas toparlanacak yuzum herhalde somestrden sonra insan icine cikacak hale gelmis olurum biraz diye umuyorum.
Cokk tesekkur ederim canim ben de boyle beklemiyodum ama keske yaptirmasaydim demedim keske ona gore kendimi hazirlasaydim dedim olsun oldu bitti cok sukur simdi sabretme zamani bakalim cok da sabirsizimdir aslinda ama mecbur sabredicez :)
Bu arada gözler Dikişler alındıktan sonrada çok tufaf oluyor..bilgin olsun..kirpiklerin yok gibi,gözler gerçekten çok acaip..ama bozma moralini hepsi düzelicek..Ay komedi valla:)) olsun bişekilde atlattın işte..önemli olan bundan sonrası..buz uygulamaya devam et..fırsat oldukça dinlen..yüksek yastıkta yatki yüzün daha fazla şişmesin..morluklar üç günden sonra geçiyor zaten..dikişler alındıktan sonra görmen dahada kolaylaşır rahatlarsın..lütfen moralini bozacak eleştiriler yapma kendine..naptım ben,oram şişti ,buram şöyle oldu falan diye..moralini yüksek tutki iyileşmende sorunsuz olsun..ben olumlu düşünmeye çok inanırım..kimsenin lafınada bakma..şimdi sana çok laf söyleyen olucak..takma sakın ..yaza fıstık gibi bir yüz olucak inşallah..şu an sadece sabırrr
Bu arada gözler Dikişler alındıktan sonrada çok tufaf oluyor..bilgin olsun..kirpiklerin yok gibi,gözler gerçekten çok acaip..ama bozma moralini hepsi düzelicek..
Bak ben sana onbeşgünlük halimi atayım..kararını kendin ver:))Cok cok sagol valla cok icim rahatliyo yorumlarini okudukca. Yok sabredicem artik ne yapayim, gozler ne zaman normale doner 15 gunde mesela biraz daha duzelir mi yani gozluksuz gezilir kivama gelir mi?
Bak ben sana onbeşgünlük halimi atayım..kararını kendin ver:))
Ayy canim valla super sagol cok gayet de gezilir valla oh icim rahatladi normale donuyo yavastan harika :))
Bu arada gözler Dikişler alındıktan sonrada çok tufaf oluyor..bilgin olsun..kirpiklerin yok gibi,gözler gerçekten çok acaip..ama bozma moralini hepsi düzelicek..