Endoskopik yüz germe - Facelift

Burnunu fark ettim de söylemeyi unuttum..yanaklarında çok güzel toplanmış..kocaman bir Maşallah :nazar:

Benim yanakları az küçültse :))))) yanaklarım poğaca yanak şişko gözteriyor beni :))))) yapılır mi aceep :-) yoksa sen bi kaç dr daha gez öyle mi gel der :KK70: neyse seviyorum doktorumu hahahhah şu öncesi sonrası yan yana koyup atmaları olmasa daha çok seveceğim :KK70: bişey sordum kolla ilgili hemen önceki kolumu atmış yanına da yeni kolu koymuş :rolleyes::KK70: dedim anladım hocam tşkler

Masallah kisa surede toparlaman cok guzel bisey simdiden yuzunu begenmen barbie alni felan insanin hemen masaya yatasi geliyor :)
Morluk ve sislik hemen gecmesi icin ozel bisey yaptinmi ? Benim de goz kapagimdaki morluk cok fazla surmemisti dikis izlerim hemen gecmedi ama guzel iyilestigini zamanla silinecegini biliyordum ve rahattim oylede oldu izlerden eser yok krem vs de surmedim. Eve dondugumde ercan bey zaten uzerine hafif kapatici surebilirsin demisti surdum ve kimse fark etmedi :KK66: yuzun gozun aciliyor vallah. Peki bu endo gidi ve alt taraflara etkili oluyor mu azda olsa ? Benim sorunum en cok asagilarda sanirim

Yok boyun kismina etki etmiyo. Gidiya lazer lipoliz yaptirdim azaldi baya

Canımsın ya :KK200: ben samimi iyi niyetinden emin olduğumda sonuna kadar hangi doktora olursa olsun yardım derse ederim bildiğim konuysa tabi... bizler şanlı gruptuk ya çok iyi arkadaşlık dostluklar edindik paylaşarak :nazar: sende sağol canım sürecin seni de beni de mutlu etti hep iyi gitsin inşallah barbi alınlı :-)

Hihihi cok sagol canim benim <3

canım bana özelden bir o sitenin adını at yahu dünden beri aradım hay allahım kabus cidden yüz yahu allahım korusun :silah: düzeltilsede dediğin şekilde ise yine kalır görünür o izler doktora kötü bişey yazmak istemiyorum kim nedir bilmiyorum da ama çok üzüldüm
Özel msj hakkim yok sanirim tatlim ama yazdım nerde izlediğimi

Benim yanakları az küçültse :))))) yanaklarım poğaca yanak şişko gözteriyor beni :))))) yapılır mi aceep :-) yoksa sen bi kaç dr daha gez öyle mi gel der :KK70: neyse seviyorum doktorumu hahahhah şu öncesi sonrası yan yana koyup atmaları olmasa daha çok seveceğim :KK70: bişey sordum kolla ilgili hemen önceki kolumu atmış yanına da yeni kolu koymuş :rolleyes::KK70: dedim anladım hocam tşkler
Kızım şimdi o yanaklar moda olmuş..senin o poğaça dediğin yanaklar yukarı doğru asılınca elmacık kemiklerin belirginleşir..al sana holivıd yanağımı ne diyolar işte ondan:))
İstersen bi kaç dr. daha gez sen :))

Canımsın ya :KK200: ben samimi iyi niyetinden emin olduğumda sonuna kadar hangi doktora olursa olsun yardım derse ederim bildiğim konuysa tabi... bizler şanlı gruptuk ya çok iyi arkadaşlık dostluklar edindik paylaşarak :nazar: sende sağol canım sürecin seni de beni de mutlu etti hep iyi gitsin inşallah barbi alınlı :-)
O barbi alın valla çok güzel..keşki hep böyle kalasak yaşlanmasak..hatta dr.a demiştim..hocam beni dondurucuya koyun yaşlanmayayım böyle kalayım diye..çok gülmüştü adam..merak etmeyin yaşlanmanız bu halden devam edicek dedi ama yaşlanıcaz sonuçta:KK43:(

Cano valla ne alım ne yedirim sana korkularım yüz olunca dağ gibi biliyorsunnn:-) sankim şahane yüzüm varda bozulur diye tırsan ben:KK70: zaten Ercan beyin de çok haz etti hasta profili değilim hahhahha didik didik kafasını yedim ameliyat sonrası ilk evreler sakin geçiremiyorum o ile evreleri :cool: evdekilere bile dalıyorum:KK70:
Çok sevindim adına erken evrede bunları duymak süper:KK73: barbi alın ayy bu adamın kelimeleri :KK70:
Sana ameliyat öncesi verilen fondipten vermek lazım..ameliyat sonrasını rahat geçirmen için kimseye sarma diye:KK70:
Ama sonrada ulursan..ayy yok vazgeçtim..sen doğal geçir sürecini:KK70:

Canimmm sana ayrica cok tesekkur ederim tum oncesi sonrasi surecinde destegini tecrubeni bilgilerini esirgemedin cok sagol, ben de sonuctan cok memnunum, cok sukur. masallah sana da sen de efsane olmussun bu arada
Teşekkür ederim canım..Allah hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın..

Kızım şimdi o yanaklar moda olmuş..senin o poğaça dediğin yanaklar yukarı doğru asılınca elmacık kemiklerin belirginleşir..al sana holivıd yanağımı ne diyolar işte ondan:))
İstersen bi kaç dr. daha gez sen :))
:KK70::KK70: ha bak bu iyi elmecıklarım çıksın he ondan istiyom:-)

yok ya her dr gezmem bana taksi ve görüşme ücreti olarak geri döndü yemezler tamam sonuçlardan eminim artık travesti olmuyoruz :KK70:

Sana ameliyat öncesi verilen fondipten vermek lazım..ameliyat sonrasını rahat geçirmen için kimseye sarma diye:KK70:
Ama sonrada ulursan..ayy yok vazgeçtim..sen doğal geçir sürecini:KK70:

Anam o video ne pis yaaa nldglp nldglp güven dost de şurup sonrası uçuşumu ulumamı çek :KK70: halada silmedik bak hepimizde var o videom :-) valla artık doktor beni çözdü ilk 3 ay adam uzun cevap vermiyor smile atıyor gülme ikonlu :KK70:

Facede show haberde videosu var orda gördüm. Dr. adini söylemediler. Sadece özel bi klinik dediler.

ahhh buldum izledim Samsunda olmuş 17 bine çok üzüldüm ya :KK43: azı yamuk gözünün biri farkl ı allahm davayı kazanır diyecektim sonunda doktor konşuyor norma durum i izler geçmezse 1 sene sonra düzeletecam diyorda o nasıl kesme ya boyun altında yüzdew heryerede kesi...
Birkez daha bu sürekli tv lerde programlar da para verip reklam yapan dr lerden kaçmakla ne doğru yaptığımı anladım :))))

Son düzenleme:
ben soracam da tele direk kim çıkıyor :) siz mi dr mi?
Gördüm resmini olmuş atabilmişsin :)))yeni girebildim foruma işten güçten evet olabilir aslında benim de sizden az tık ötede yani çok kırışığım yok yanaklarım ve gıdım az gevşedi
Jelesec merhaba. Bu Endo yanaktaki sarkmayı toparlıyor ama alt yüz ve boyuna etkisi yok diye biliyorum. Sen boyunda gevsemem var diyorsun. Doktor nasıl yapacak bu endoyu. Şakaktan girmek yerine farklı bir teknikle mi

Gönderirmisin gerçekten çok merak ettim. Dr.un adını da verebilirmisin :)
M Mersin3535 göz kapağı ve gıdı ameliyatıyla ilgili bilgi araştırırken yolum buralara düştü. Çünkü doktorum eğer boyun gıdı germe yapacaksa tam yüz germe estetiğiyle beraber olmasının daha olumlu sonuc vereceğini söyledi.boylece kendimi bu sohbetlerin içinde buldum. Endo anladığım kadarıyla yalnızca yüzün üst bölümünde etkili. Rica etsem bana da öncesi sonrası foto atabilirmisiniz lütfen Bir de doktorunuz kim

ahhh buldum izledim Samsunda olmuş 17 bine çok üzüldüm ya :KK43: azı yamuk gözünün biri farkl ı allahm davayı kazanır diyecektim sonunda doktor konşuyor norma durum i izler geçmezse 1 sene sonra düzeletecam diyorda o nasıl kesme ya boyun altında yüzdew heryerede kesi...
Birkez daha bu sürekli tv lerde programlar da para verip reklam yapan dr lerden kaçmakla ne doğru yaptığımı anladım :))))
Etek gibi dikti di
1yil nasıl kalacak o kadın o halde. Doktor da baya pişkin bişey hiç rahatsız olmamış durumdan

M Mersin3535 göz kapağı ve gıdı ameliyatıyla ilgili bilgi araştırırken yolum buralara düştü. Çünkü doktorum eğer boyun gıdı germe yapacaksa tam yüz germe estetiğiyle beraber olmasının daha olumlu sonuc vereceğini söyledi.boylece kendimi bu sohbetlerin içinde buldum. Endo anladığım kadarıyla yalnızca yüzün üst bölümünde etkili. Rica etsem bana da öncesi sonrası foto atabilirmisiniz lütfen Bir de doktorunuz kim

Jelesec merhaba. Bu Endo yanaktaki sarkmayı toparlıyor ama alt yüz ve boyuna etkisi yok diye biliyorum. Sen boyunda gevsemem var diyorsun. Doktor nasıl yapacak bu endoyu. Şakaktan girmek yerine farklı bir teknikle mi

endo gıdıya bişey yapmıyormuş zaten olan arkadaşlarım lazer lipo oldular gıdıya bana tam germe için erken dedi doktorum gecen sene gün almıştım o zaman endo dedi gevşeme derken yaşıma göre iyiyim ben çok büyük sorunlarım yok şükür!!! Göz kapağı düşüklüğü ve burundan yola çıktım endoya geldim hayırlısı bakalım; daha ben olana kadar 5.10 kişinin sonucunu görürüm bekliyorum :)))

Son düzenleme:
Etek gibi dikti di

1yil nasıl kalacak o kadın o halde. Doktor da baya pişkin bişey hiç rahatsız olmamış durumdan

ayyy sorma adam ben yazı yazdım şak dedi sildi ya mesajımı instigram da :))))) dedim ok sigara yarı iyileşmesinde büyük etken kabulde o kesiler niye oralardan cevap yok sildi :)))

X