Endoskopik yüz germe - Facelift

Canim donmussun cevrenden iltifatlar almaya basladinmi gercekden muazzm olmus.
D
Evet gordum ama ilk 4 gunluk haliydi son halini goremedim .gercekden cok genclesmis..
Hayatım gerçekten korkarak oldum ameliyatı ileşme uzun diye ama i anamazsınız kimse anlamıyor ama diyorki sana.bi güzellik gelmiş mobilyamla ilgili. İ sorum. Ardı adamlar parçasını getirdiler abla tanımadım saçın ozaman siyahtıya ondan dedi. Ende hiç bizaman siyah değildi dedim adamda ozana hastamıydın abla çok iyisin dedi okadar doğal güzelleşyim okadar mutluyumki nereye gitsem herkes beğenerek bakıyor doktorum bu iyileşmenin yüzde kırkı dedi çoook güzelleşmeye hazır ol dedi 15 günde harika iyileşme güzelleşme isteyene özeden atarım kesinlikle doktorum. Ükrmmmel. Bu holuvud yıldızlarına yapılan izsiz dikişsiz face& face ameliyatı diyor ben bu tekknii amerikada öğrendim diyor ge elde çoğu göz altından girerek yapıyor ondan dolayı ameliyat olduğu biraz. Elli oluyor ve göz altı dönmeleri çökmeleri çok oluyor dedi bence olacaklar bide ibrahim karaca başaranla hötüşsün derim istiyene.özelden son halimi atabilirim
evet beğendim darısı bize canım bana çok dua eden var sevmeyen bile ediyor kesin 30 yaş fark atacağım:p:-):-):-)

D

Hayatım gerçekten korkarak oldum ameliyatı ileşme uzun diye ama i anamazsınız kimse anlamıyor ama diyorki sana.bi güzellik gelmiş mobilyamla ilgili. İ sorum. Ardı adamlar parçasını getirdiler abla tanımadım saçın ozaman siyahtıya ondan dedi. Ende hiç bizaman siyah değildi dedim adamda ozana hastamıydın abla çok iyisin dedi okadar doğal güzelleşyim okadar mutluyumki nereye gitsem herkes beğenerek bakıyor doktorum bu iyileşmenin yüzde kırkı dedi çoook güzelleşmeye hazır ol dedi 15 günde harika iyileşme güzelleşme isteyene özeden atarım kesinlikle doktorum. Ükrmmmel. Bu holuvud yıldızlarına yapılan izsiz dikişsiz face& face ameliyatı diyor ben bu tekknii amerikada öğrendim diyor ge elde çoğu göz altından girerek yapıyor ondan dolayı ameliyat olduğu biraz. Elli oluyor ve göz altı dönmeleri çökmeleri çok oluyor dedi bence olacaklar bide ibrahim karaca başaranla hötüşsün derim istiyene.özelden son halimi atabilirim
Ben istemiştim ama görmediniz herhalde.

Ya aslında benim kafa bu işi çok basmıyor karın germede piştim meme de piştim endoyu olmadan anlamam kendim yaşayıp deneyimleyeceğim ki neymiş çakacağım:-) evet güzel başarılı bakalım bana daha var gerçi burcuma baktırdım ani ameliayat diyor :KK70: sağlık olmasında estetiğe ok :-)
Ay canim basmayan kafani sevsinler senin hatta yuzunu, burcunu da ama saglikla ilgili olan olmasin sakin.. Daha yuzumuzu yaptircaz:)) napicaz kiz biz:)) bak yine sinirim bozuldu. Gulme geliyor. Bizim uzerimize millet yapririp sefasini suruyor..bir kac tane doktor daha buldum onlarla da gorusuymde

Son düzenleme:
Benim yanaklar sarktı göz altları torbalandi parayi ayarlasam jet hızıyla gidicem

Hayırlısı olsun he yanaklar gevşiyor doğru benim gıdı da var :))) ben parayı iki kere ayarladım birinde gün aldım vazgeçtim diğerinde oğluma lazımdı harcadım parayı ayarladı mı bekleme harcanıyor:)

Ay canim basmayan kafani sevsinler senin hatta yuzunu, burcunu da ama saglikla ilgili olan olmasin sakin.. Daha yuzumuzu yaptircaz:)) napicaz kiz biz:)) bak yine sinirim bozuldu. Gulme geliyor. Bizim uzerimize millet yapririp sefasini suruyor..bir kac tane doktor daha buldum onlarla da gorusuymde
:KK70:ay mesajını okuyunca sesle güldüm iyi geldi valla sağol :KK68:kaç günün yorgunluğu üzerimde bugün dinlendim biraz anca foruma bakabildim doğru diyorsun kaç kişi oldu üstümüze biz hale resim süreç omu bumu hahhahahha 60 da oluruz artık:-):-)sen illa senin yüzüne ok gel yapalım diyene gideceksin koydun kafaya :-)burcum Yengeç tatlım bu yıl benim yılımmış bol para varmışşş yenilik varmış :-) bakalım evrene yeni yüz yeni burun çok para diye mesaj gönderdim kabul olur inşallah:KK70: eşim de ekleme yap yeni hatun da bana gelsin dedii kırmadım onuda :KK70:

D

y

yaa tatlım bana özelden atabilir misin birde dr ismi birde fiyatını

Hayırlısı olsun he yanaklar gevşiyor doğru benim gıdı da var :))) ben parayı iki kere ayarladım birinde gün aldım vazgeçtim diğerinde oğluma lazımdı harcadım parayı ayarladı mı bekleme harcanıyor:)
Gıdı bende de var. Aynaya baktım dedim ki neren doğru

fragola fragola nasılsın heyecan varmı hazırlan benim seni ameliayat sonrası resim at süreç yaz demelerime :KK28:

Cook heyecanliyim kuzum yaa hepsini anlatirim foto da eklerim merak etme hihi

D

Yaa ben de bu cumaya gun aldim fotonuzu gorebilir miyim ben de?

X