- 13 Aralık 2017
- 109
- 37
- 59
DCanim donmussun cevrenden iltifatlar almaya basladinmi gercekden muazzm olmus.
Hayatım gerçekten korkarak oldum ameliyatı ileşme uzun diye ama i anamazsınız kimse anlamıyor ama diyorki sana.bi güzellik gelmiş mobilyamla ilgili. İ sorum. Ardı adamlar parçasını getirdiler abla tanımadım saçın ozaman siyahtıya ondan dedi. Ende hiç bizaman siyah değildi dedim adamda ozana hastamıydın abla çok iyisin dedi okadar doğal güzelleşyim okadar mutluyumki nereye gitsem herkes beğenerek bakıyor doktorum bu iyileşmenin yüzde kırkı dedi çoook güzelleşmeye hazır ol dedi 15 günde harika iyileşme güzelleşme isteyene özeden atarım kesinlikle doktorum. Ükrmmmel. Bu holuvud yıldızlarına yapılan izsiz dikişsiz face& face ameliyatı diyor ben bu tekknii amerikada öğrendim diyor ge elde çoğu göz altından girerek yapıyor ondan dolayı ameliyat olduğu biraz. Elli oluyor ve göz altı dönmeleri çökmeleri çok oluyor dedi bence olacaklar bide ibrahim karaca başaranla hötüşsün derim istiyene.özelden son halimi atabilirimEvet gordum ama ilk 4 gunluk haliydi son halini goremedim .gercekden cok genclesmis..
evet beğendim darısı bize canım bana çok dua eden var sevmeyen bile ediyor kesin 30 yaş fark atacağım