- 13 Aralık 2017
- 109
- 37
- 59
Endoskopık orta yuz germe şakaktan gırıldı kaşlar kaldırıldı ağızdan gırılıp yanak toparlandı burun yanı vaçe ağız yanı çızgılerı duzeltıldı kaşa tepeden vıdalama yapıldı gözler bağdem yapılıp kaşla göz mesafesı açıldıM Mersin3535 sana tam ne yapıldı endomu tam yüz germemi kaça yaptırırdın?
Valla süper olmuş yaa. Göz altları mükemmel. Bi de fiyat alabilsemDoktorum ibrahim karacan başaran
Ğbenımde öyleydı ınanılmaz bışey göz altını kesmeden duzelttlBenim göz altlarında hafif torbalar var en çok onlar moralimi bozuyo. Yanaklarda sarktı aynaya bakasım yok
Son resmimı attımmı sanaBenim göz altlarında hafif torbalar var en çok onlar moralimi bozuyo. Yanaklarda sarktı aynaya bakasım yok
Ben goremedim yaa son fotolari neden? Uzgun oldu mersinli
Ben goremedim yaa son fotolari neden? Uzgun oldu mersinli
Ben de göremeden pasife düşmüş hesap yaa
Evet gordum ama ilk 4 gunluk haliydi son halini goremedim .gercekden cok genclesmis..Sen görmüştün zaten güzel olmuş bende beğendim bayağı gençleşmiş ; site kralı ihlali cezalı gelir bitince anlat biliyorsan albüm yapsın ortaya atmıştı dün yanlışlıkla
Gelir özelden atar sanada güzeldi sonucu
Foto yükleyince ceza mı alıyoruz :/
Evet gordum ama ilk 4 gunluk haliydi son halini goremedim .gercekden cok genclesmis..
Insallah canim mersinli nin alt dudak kenarida toplanmis aslinda tum yuz germe seklinde olmus zannedrsem doktoru ozelde yapmis ameliyatini ekip olarak girmisler ameliyatina ,fazla disdan kesip picmeden surati temiz bir is cikarmislar...hani bizim butceyede uyuyor sanki..:))evet beğendim darısı bize canım bana çok dua eden var sevmeyen bile ediyor kesin 30 yaş fark atacağım
Ben mersini çok beğendim dr. mükemmel iş çıkarmış. Senin ameliyatın ne zaman.evet beğendim darısı bize canım bana çok dua eden var sevmeyen bile ediyor kesin 30 yaş fark atacağım
Canim donmussun cevrenden iltifatlar almaya basladinmi gercekden muazzm olmus.Arkadaşlar nasıl sileriz resimleri doğrudan siteye duştu
Insallah canim mersinli nin alt dudak kenarida toplanmis aslinda tum yuz germe seklinde olmus zannedrsem doktoru ozelde yapmis ameliyatini ekip olarak girmisler ameliyatina ,fazla disdan kesip picmeden surati temiz bir is cikarmislar...hani bizim butceyede uyuyor sanki..:))
Ben mersini çok beğendim dr. mükemmel iş çıkarmış. Senin ameliyatın ne zaman.