Endoskopik yüz germe - Facelift

M Mersin3535 sana tam ne yapıldı endomu tam yüz germemi kaça yaptırırdın?
Endoskopık orta yuz germe şakaktan gırıldı kaşlar kaldırıldı ağızdan gırılıp yanak toparlandı burun yanı vaçe ağız yanı çızgılerı duzeltıldı kaşa tepeden vıdalama yapıldı gözler bağdem yapılıp kaşla göz mesafesı açıldı

Benim göz altlarında hafif torbalar var en çok onlar moralimi bozuyo. Yanaklarda sarktı aynaya bakasım yok

Ben goremedim yaa son fotolari neden? Uzgun oldu mersinli

Sen görmüştün zaten güzel olmuş bende beğendim bayağı gençleşmiş ; site kralı ihlali cezalı gelir bitince anlat biliyorsan albüm yapsın ortaya atmıştı dün yanlışlıkla

Ben de göremeden pasife düşmüş hesap yaa

Gelir özelden atar sanada güzeldi sonucu

Evet gordum ama ilk 4 gunluk haliydi son halini goremedim .gercekden cok genclesmis..

evet beğendim darısı bize canım bana çok dua eden var sevmeyen bile ediyor kesin 30 yaş fark atacağım
Insallah canim mersinli nin alt dudak kenarida toplanmis aslinda tum yuz germe seklinde olmus zannedrsem doktoru ozelde yapmis ameliyatini ekip olarak girmisler ameliyatina ,fazla disdan kesip picmeden surati temiz bir is cikarmislar...hani bizim butceyede uyuyor sanki..:))

Ya aslında benim kafa bu işi çok basmıyor karın germede piştim meme de piştim endoyu olmadan anlamam kendim yaşayıp deneyimleyeceğim ki neymiş çakacağım evet güzel başarılı bakalım bana daha var gerçi burcuma baktırdım ani ameliayat diyor sağlık olmasında estetiğe ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…