Endoskopik yüz germe - Facelift

Kizlar yasim 36, 16 kg verdim sanki yanagim sarkti, sadece yanagimi iki yandan kalfitsin isyerim bu ameliyatin adi nedir, ve tahmini ucreti nedir ve bence cilt kirisik kremleri fln hep bosa.

tamam canım burada olursam bi sıkıntı yoksa uğrarım korkunç valla sardunyamın hastaneye gittiğimde korkunçtu:)))) M misch PEGANUM olan arkadaşlarım hemen yüzün bebek gibi olmuyor canım bil ..tanınmaz olmuyorsun mor şiş oluyorsun

Kizlar yasim 36, 16 kg verdim sanki yanagim sarkti, sadece yanagimi iki yandan kalfitsin isyerim bu ameliyatin adi nedir, ve tahmini ucreti nedir ve bence cilt kirisik kremleri fln hep bosa.

Resim atsanız doktorlara onlar ne gerekli ise derler aynen kremler toparlama işlemi yapmıyor buaradakiler endo olanlar yada olacaklar yüz toplama işlemi

Ben valla çok eskiden aşırı destek oldum herkes süreç soruyordu karın meme ile ilgili yaz anlat dur bıktım 2 senedir süreç yazmıyorum özelden yazanlara da okuyun forumu diyorum erinmesinler bak biz endoda adım adım okuyor özelden didikliyoruz :)))) bozma sinirini ya paran çok galiba illa gerdireceksin aha iyi bari özelden yazmayı çözmüş he suya düştü olsun sağlık olsun seneye kadar çalışır atarız köşeye manimizi

Sağol kuzummm buldum nihayet refakatçi, burdan bi arkadaşım götürüp getirecek beni yanımda kalacak çok rahatladım şimdi gönül rahatlığıyla gün alabilirimm :) Ay çok heyecanlıyım 14. sayfada kaldım devam edeyim okumaya :)

Ayyyy sevindim ya iyi bari daha rahat eder için oku oku alim olduk k.k yı valla bukadar azim olsaydı okullarda birinci olurduk:))))))))))

Garfilde bak öyle bişey

Benim doktorum yüz germe tekniğini amerkada eğitimini almış göz altından girmedi şakaklardan ve ağız içinden burun kenarları ve çenemdeki konyürü göz altı sarkıklığını bi gözümdede daha önce yanlış yapılan göz kapağı piyozunuda simetriyi düzeltti kaşları kaldırdı yanaklar kalktı sadece bi gözümün altı oda piyozu düzelttikleri için bide çene konturlerimde morarma var

Göz altını kesmeden mi yani? Doktorunuz kim?

Arkadaşlar forumu okuyorum da, bişey sorucam bu burundan aşağı iki yandaki çizgiler benim doktorumun bana gösterdiği fotoğraflarda kaybolmamış. Forumun başında yeşilkelebek mi ne vardı o bende kayboldu yazmış ama ben kaybolan örnek de görmedim ya kaybolmuyo mu o çizgiler? O çizgileri çok dert etmiyorum aslında ağzımın kenarından aşağı inenler geçsin yeter ama olmuşken o burundan aşağı inen de kaybolsa istiyor deli gönül? Ercan beye yaptırcam bu arada yazmış mıydım acaba benim hafıza sıfır

Garfilde bak öyle bişey
Bişi sorucam.bu endo ameliyatlarında çok ödem oluyo diye ameliyat sonrası ödemleri hafifletici bi makine çıkarmışlar adını da biliyordum da unuttum.yüzünüzü sarıyor buz etkisi olduğunu düşünün ama çok daha fazla yüzünüzde durabiliyo buz gibi rahatsızlık vermiyo vs.öyle bişey yok muydu sizde ?

Yani nasıl desem bilemedim :)) eşim kamyon çarpmış dedi..oğlum f16 düşmüş dedi :)) ama o enkaz görüntü üç gün sürdü..iki gece hastanede yattım..çıkarken mumya görüntüsünden çıkıp kazazede görüntüsüne büründüm..alt ve üst gözlerde ,elmacık kemiklerinin ve alnın üzerinde bantlar yapışılı oluyor..bir hafta sonra dikişler alınıyor..gözler ilk zamanlar ve en az bir ay olmak üzere çekik oluyor..yüz tombik oluyor..ben kazakistanlılara dönmüştüm resmen..(ama ben o halimide çok sevdim)
On günden sonra canavar görüntü kalmıyor..ama insan içine çıktığınızda aa sana noldu böyle derler..amelşyat olduğunu gizlemiyorsan söyle gitsin,en azından saklanmak zorunda kalmazsın..sönestri tatili çok uygun bşr zaman aslında..

Bahsettiğiniz yer bende baya düzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…