- 13 Aralık 2017
- 109
- 37
- 59
Hayırlısı olsun benim dudaklarım ince değildi üste vucuttan yağ alıp koyalımmı dedi doktor ben istemedim çünkü onun sonu gelmez bi kogdurdunmu orası burası derken dudak rezil olur sonra eğer çok gerekmiyorsa zevk için koydurma ama inceyse yapacak bişey yok bide hanhi doktara olacan canımCanimmm 12 ocaga gun aldim. Cok heyecanliyim ya yolda trafige takildim sarjim bitti falan haber veremedim sana daaa. Son dakkada yetistim zaten annemi havaalanina birakip bastim gittim yetistim neyse ki. Endoskopik orta yuz germe. Dudagima da dolgu ama kendi dokumdan, kalici dedi? Bilen tecrubesi olan?
Evet canimEndoskopik yüz germemi yaptıracaksın
Hayırlısı olsun benim dudaklarım ince değildi üste vucuttan yağ alıp koyalımmı dedi doktor ben istemedim çünkü onun sonu gelmez bi kogdurdunmu orası burası derken dudak rezil olur sonra eğer çok gerekmiyorsa zevk için koydurma ama inceyse yapacak bişey yok bide hanhi doktara olacan canım
Hadi bakalım baya az varmış..hakkında hayırlısı olsun..doku dolgusunu bende yaptırdım..atıyorum sana..Canimmm 12 ocaga gun aldim. Cok heyecanliyim ya yolda trafige takildim sarjim bitti falan haber veremedim sana daaa. Son dakkada yetistim zaten annemi havaalanina birakip bastim gittim yetistim neyse ki. Endoskopik orta yuz germe. Dudagima da dolgu ama kendi dokumdan, kalici dedi? Bilen tecrubesi olan?
Lipoda yapılacaksa yanına bir müddet yardımcı gerekicek ozamanSon anda karnima tekrar bi lazer lipoliz eklettim cunku kilo alip vermekten hafif yaglandi tekrar. Sade lipoliz yaptiran var mi girintili cikintili olmaz degil mi?
Yok canım dudak rezil olmuyor..Hayırlısı olsun benim dudaklarım ince değildi üste vucuttan yağ alıp koyalımmı dedi doktor ben istemedim çünkü onun sonu gelmez bi kogdurdunmu orası burası derken dudak rezil olur sonra eğer çok gerekmiyorsa zevk için koydurma ama inceyse yapacak bişey yok bide hanhi doktara olacan canım
HayatımBu ameliyatı olanlar fiyat bilgisi verebilir mi? Bende olmayı düşünüyorum.
mehmet sürmeli var bi arkadaşım yaptırdı ona mükemmel iş çıkarıyor fiyatıda uyguna yapmıştı 6000Bu ameliyatı olanlar fiyat bilgisi verebilir mi? Bende olmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu kadar kısa zamanda cevap beklemiyodumHayatım
mehmet sürmeli var bi arkadaşım yaptırdı ona mükemmel iş çıkarıyor fiyatıda uyguna yapmıştı 6000
Hadi bakalım baya az varmış..hakkında hayırlısı olsun..doku dolgusunu bende yaptırdım..atıyorum sana..
Lipoda yapılacaksa yanına bir müddet yardımcı gerekicek ozaman
Ameliyat ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz[/QUOTE]Bi refakatci buldum kendime cok sukur, goturup getirecek beni❤
Dr,hastane ve yapılacak işlemlere göre fiyatlar deyişir..Burda 32000 fiyat okumuştum. Bu beni aşar. Kredi çekip ameliyat olmayı düşünüyorum.
3.200 hangi doktor endo da hiç görmedim bu rakama olanBurda 32000 fiyat okumuştum. Bu beni aşar. Kredi çekip ameliyat olmayı düşünüyorum.
Endoskopik yüz germemi yaptıracaksın
Canimmm 12 ocaga gun aldim. Cok heyecanliyim ya yolda trafige takildim sarjim bitti falan haber veremedim sana daaa. Son dakkada yetistim zaten annemi havaalanina birakip bastim gittim yetistim neyse ki. Endoskopik orta yuz germe. Dudagima da dolgu ama kendi dokumdan, kalici dedi? Bilen tecrubesi olan?
Okudum canim tesekkur ederim.beyrul özel mesajına cevap yazdım canım bilgine