- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
Kendisi gerekli görmediği hiç bir işlem yapmıyor canım malesef..ben nerdeyse bir sene olucak kendisine karın ve memede oldum..o esnada bişeyler daha istedim yüz için yapmadı..size uzunca bir süre hiç bir işlem yapmam dediBen ercan bey ve erhan beyle ayni gun icinde randevu alip gorusmeye gitmistim. Ercan bey gerekli gormemisti. Endoyu yag enjeksoyon yapilabilir. Demisti. Burun kenari na alina erhan bey de elmacik kemiklerin oardan yukari dogru endo yapip alt yani dudak ve hizasinin biraz yukari kalkacagini soylemisti. Birisi endoyu gerekli gormedi, digeri gormustu. Ben yine de ercan bey de israrciyim..ic sesim hep onu diyor..ama o beni anlamiyor:) redediyor.
Masallah sana canim darisi bizlere❤Şu an yaşımı duyan herkes şok geçiriyor..büyük oğlumun eşi zannediyorlartabi eşimde bu duruma baya bozuluyor..de.a söyliyeyimde seni eski haline dödürsün diyor
İlk günkü ağrı çok ikinci gün azalıyor ama şişme daha fazla oluyorGeçmiş olsun nasılsın ağrı sızı durumları nasıl
Siz nerde kime olmuştunuz? Hepsi geçer inşallah hiç üzülmeyin.şu 700küsür sayfada neler okuduk :)İlk günkü ağrı çok ikinci gün azalıyor ama şişme daha fazla oluyor
Siz nezaman oldunuz@fragola hayırlı kararların olsun..endoda refakatçiye gerek yok canım..ihtiyaç durumunda hemşireler yardımcı oluyor..gece benim yanımda eşim vardı..paso uyudu :)) gerek yok yani..
bağcılar araştırma hastanesindeSiz nezaman oldunuz
Ağrı nasıl bir ağrı..neresi ağrıyor mesela..evet şişme oluyor..onun içinde hastanede sürekli buz uyguluyorlar..evde banada sürekli buz uygulamamı söylemişti dr..İlk günkü ağrı çok ikinci gün azalıyor ama şişme daha fazla oluyor
Bu konuda hiç fikrim yok..Bir de bana endo yapmıyorlar burun kenarımdaki çizgilerden şikayetçiyim.yaptıranlar yağ dolgusu mu hyaluronik asit dolgusu mu önerirler acaba?
Birbuçuk seneyi geçtiSiz nezaman oldunuz
Tüm yüzümü yollayamam ama sadece göz kısmımı atabilirimAllah ne ara konuştunuz bu kadar ya M Mersin3535 geçmiş olsun acil şifalar.bu ameliyatın özellikle ilk bir ayı pişmanlık düzelmeyecek heralde kaygısıyla geçip sonrasında iyi ki lerle sonuçlanıyor.benim genel gözlemim bu yönded.sardunyam16 öncesi sonrası fotoğraflarını görebilir miyim acaba? Bir de kime ameliyat olmuştun?
Kaç yaşındasınızBir de bana endo yapmıyorlar burun kenarımdaki çizgilerden şikayetçiyim.yaptıranlar yağ dolgusu mu hyaluronik asit dolgusu mu önerirler acaba?
Endoskopik ameliyat videosunu izledinizmi bilmiyorumdakafadan girip deriden ayırıyorla ağızdanda girip kemiği sıyırıyorlar aşırı şişiyor ödem oluyor ondan dolayı gerginleşiyor kafa aağzın içinde yara çene ağrıyor gözler kapandı gibi bişeyAğrı nasıl bir ağrı..neresi ağrıyor mesela..evet şişme oluyor..onun içinde hastanede sürekli buz uyguluyorlar..evde banada sürekli buz uygulamamı söylemişti dr..
İşte ameliyat süreçleri kişiden kişiye deyişiyor..bende burun olmasına rağmen ağrım olmamıştı..sadece öne ve aşağı doğru eyilirsem baskı hissi oluşuyordu..
Endoskopik ameliyat videosunu izledinizmi bilmiyorumdakafadan girip deriden ayırıyorla ağızdanda girip kemiği sıyırıyorlar aşırı şişiyor ödem oluyor ondan dolayı gerginleşiyor kafa aağzın içinde yara çene ağrıyor gözler kapandı gibi bişey
Ya bu dolgu ve botox isi doktorlari yaniltiyor. Sabredip yaptirmayip yanina gitsem acaba bana da sana dedigini dermiki ? Ben birdaha ki sefer islemleri ona yaptirayim ama dayanamiyorum o cizgileri gormeye birde enteresan benim goz ve alin bolgemde aniden belirginlesmiyor. Cizgiler botox un etkisi gecince bir kac yerde belirgin olunca solugu doktor da aliyorum..sabredip hepsinin cikmasini beklicem dolgularin da tamamen gitmesini neredeyse yalvaricam haa doktor a artik endo yapin diye :))
Ben ercan bey ve erhan beyle ayni gun icinde randevu alip gorusmeye gitmistim. Ercan bey gerekli gormemisti. Endoyu yag enjeksoyon yapilabilir. Demisti. Burun kenari na alina erhan bey de elmacik kemiklerin oardan yukari dogru endo yapip alt yani dudak ve hizasinin biraz yukari kalkacagini soylemisti. Birisi endoyu gerekli gormedi, digeri gormustu. Ben yine de ercan bey de israrciyim..ic sesim hep onu diyor..ama o beni anlamiyor:) redediyor.
Onu benim büyük oğlan dedi naptın sen kendine,bide para verdin üstüne,git dr.a düzelttir yüzünüü eski yüzünü yaptırrr :))valla çocuğu evden kovdum..git ben düzelinceye kadar gelme benim moralimi bozma dedim..ama sağolsun eşim hiç gıkını bile çıkarmadı..şimdi oğlana soruyorumda,nebileyim ben böyle sonuc olcağını bilmiyordum diyor:))