- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
İzlememmi..neler neler izledim..ben ameliyata tam teşekküllü girdim :)) o gerginliği bilirim..sanki yüze beton dökülmüş hissi oluyor..saçlı deri uyuşuk ve karıncalı oluyor..kaşıyorsunuz hissedilmiyor..ağız içinden girilmiş demekki size..bende o işlem yok..dr.a sormuştum..size gerek yok demişti..Endoskopik ameliyat videosunu izledinizmi bilmiyorumdakafadan girip deriden ayırıyorla ağızdanda girip kemiği sıyırıyorlar aşırı şişiyor ödem oluyor ondan dolayı gerginleşiyor kafa aağzın içinde yara çene ağrıyor gözler kapandı gibi bişey
Bence adamin parayla cok isi yok ben bunu anladim valla isi cok fazla ticarete dokmemis en az iletisime girdigim doktorlardan biridir kendisi bana bile bunu yansittiysa bravo hicbir islem yaptirtmadim kendisine yani yag enjeksiyonu bile baska doktor a yaptirmistim:)yağ yaptır eğer sorun çözlüyorsa gerdirme :))) ahhh anlamaz banada bacak germe yap dediğim de o izi siz takarsınız dedi yapmadı gerçi çok takardım iyiki yapmadı :)))) adam kafasını ütüleyecek hastaya yok diyor:))))))) hahhahah
Canim mersinli bana cevap vermiyor:)) sorarmisin bir ekstra yag enjeksiyon takviyesi falan yapmis mi doktoru:)ayyyy deme deme ya ne olurizlemem de karın germe ameliaytını izlemiştim öncesi doktoruma gidip ağlamaklı korkuyorum izledim çok kötü oldum dediğim de ameliyata da girecekmisiniz neden izlenir ki demişti:))))))))) asla bakmam endo olacaksam izleyip kabus göremem
Yok yani benle ameliyata gelecek kimseyi bulamadim henuz. Tek basima gitsem ameliyat olsam sikinti yasar miyim yoksa biri yanimda bastan sona olsun ayilayim kendime geleyim falan sonra aksam gitsin mi? Kalacak kimseyi hele hic bulamiyorum
Yok yani benle ameliyata gelecek kimseyi bulamadim henuz. Tek basima gitsem ameliyat olsam sikinti yasar miyim yoksa biri yanimda bastan sona olsun ayilayim kendime geleyim falan sonra aksam gitsin mi? Kalacak kimseyi hele hic bulamiyorum
Ama sen yinede içim rahat etmez diyosan en azından bir yakının tanıdığın varsa çağırYok yani benle ameliyata gelecek kimseyi bulamadim henuz. Tek basima gitsem ameliyat olsam sikinti yasar miyim yoksa biri yanimda bastan sona olsun ayilayim kendime geleyim falan sonra aksam gitsin mi? Kalacak kimseyi hele hic bulamiyorum
Ha ha arkadaş ameliyat parasını toplucakdacanım eski arkadaşız ya bahçendeki havuza karşı kahvaltı keyfi talebi yada yatmalı gece bakılacak sa 300 tl sana oda gelirim uygun olursam şehir dışında olmazsam hastaneyedüşün hangi şık uyarsa
Bence adamin parayla cok isi yok ben bunu anladim valla isi cok fazla ticarete dokmemis en az iletisime girdigim doktorlardan biridir kendisi bana bile bunu yansittiysa bravo hicbir islem yaptirtmadim kendisine yani yag enjeksiyonu bile baska doktor a yaptirmistim:)
Ha ha arkadaş ameliyat parasını toplucakda
Canim mersinli bana cevap vermiyor:)) sorarmisin bir ekstra yag enjeksiyon takviyesi falan yapmis mi doktoru:)
Yok bee inleme falan olmuyor..düş biraz daha:))kızım inleme çekeceğiz taksi ile git gel mani yani para lazım tabe
Destek cikacagiz artik birbirimize bugun sana yarin bana:)) sinirim bozuk galiba benim:) bende gerdirmek istiyorum bananeee yaaa:))) bu arada mersinli yazmis ozelden..araci isin suya dustu bu arada..:) ahh sardunya yazmayacakti kardesi gormeler falan diye:)))aracı kurum tutacaksan oda paralı malum endoya para lazım canım
mersinli yeni anlamıyor daha forumdan
Yani değişimi anlayabilirsem nerenizi yolladığınızın pek de önemi yok açıkçasıTüm yüzümü yollayamam ama sadece göz kısmımı atabilirim
Online şahit olmakta değişikmiş.kusunca bişey olmuyo mu dikişlere felan ya :/Ardaşlar refakatçiniz olsun zorbi ameliyat bu gözlerim kadi gözü gibi çekik yüzüm şiş ikinci günü bitiriyorum ilgün berbat bende çok kustum ama kusunca rahatlafım 6 saat narkoz nedenek
Yok olmuyor:))Online şahit olmakta değişikmiş.kusunca bişey olmuyo mu dikişlere felan ya :/
:)) anlayabildinizmi :))Yani değişimi anlayabilirsem nerenizi yolladığınızın pek de önemi yok açıkçası
Anladım anladım:)) anlayabildinizmi :))
Çok hoşuma gitti cevabınız:)
canım eski arkadaşız ya bahçendeki havuza karşı kahvaltı keyfi talebi yada yatmalı gece bakılacak sa 300 tl sana oda gelirim uygun olursam şehir dışında olmazsam hastaneyedüşün hangi şık uyarsa