Yani nasıl desem bilemedim :)) eşim kamyon çarpmış dedi..oğlum f16 düşmüş dedi :)) ama o enkaz görüntü üç gün sürdü..iki gece hastanede yattım..çıkarken mumya görüntüsünden çıkıp kazazede görüntüsüne büründüm..alt ve üst gözlerde ,elmacık kemiklerinin ve alnın üzerinde bantlar yapışılı oluyor..bir hafta sonra dikişler alınıyor..gözler ilk zamanlar ve en az bir ay olmak üzere çekik oluyor..yüz tombik oluyor..ben kazakistanlılara dönmüştüm resmen..(ama ben o halimide çok sevdim)
On günden sonra canavar görüntü kalmıyor..ama insan içine çıktığınızda aa sana noldu böyle derler..amelşyat olduğunu gizlemiyorsan söyle gitsin,en azından saklanmak zorunda kalmazsın..sönestri tatili çok uygun bşr zaman aslında..
Zaten hemem iş yapamazsınız bugün dördüncü günüm biraz çok konişim biraz evde bişeyleri yapim kalbim kötüleniyorPeki acaba cocuklar surekli beni gorup travma yasamasin evlatciklarim ahaha biri 5 biri de 7 yasinda napsam ya somestr en iyisi galiba
İşte evlatçıklar durumu biraz sıkıntılı:)) benim ufaklık dokuz yaşındaydı ozaman,eve geldiğimde kısa süreli bi şok yaşadı..kısık sesle annee sana nolduuu diyebildi:))hoşgeldin geçmiş olsun bile diyemedi yavrum..yüzüme eyilip beni görebiliyormusun diyordu:)) ama alıştı tabi sonra..seninkiler küçükmüş daha..peki sömestride olursan ameliyat,çocukları birilerine gönderme imkanın varmı?en azından dikişler alınıncaya kadar görmemeleri iyi olabilir diye düşündüm..şunuda belirteyim,benim burunda olduğu için,yüzdeki şişmelerim enkaz görüntüm vs.bu sebeple daha fazlaydı..burun zaten başlı başına travmalı bir ameliyat..sadece endo olanlarda belki bu kadar enkaz görüntüsü olmamıştır..onu bilemiyorum..Peki acaba cocuklar surekli beni gorup travma yasamasin evlatciklarim ahaha biri 5 biri de 7 yasinda napsam ya somestr en iyisi galiba
Zaten hemem iş yapamazsınız bugün dördüncü günüm biraz çok konişim biraz evde bişeyleri yapim kalbim kötüleniyor
İşte evlatçıklar durumu biraz sıkıntılı:)) benim ufaklık dokuz yaşındaydı ozaman,eve geldiğimde kısa süreli bi şok yaşadı..kısık sesle annee sana nolduuu diyebildi:))hoşgeldin geçmiş olsun bile diyemedi yavrum..yüzüme eyilip beni görebiliyormusun diyordu:)) ama alıştı tabi sonra..seninkiler küçükmüş daha..peki sömestride olursan ameliyat,çocukları birilerine gönderme imkanın varmı?en azından dikişler alınıncaya kadar görmemeleri iyi olabilir diye düşündüm..şunuda belirteyim,benim burunda olduğu için,yüzdeki şişmelerim enkaz görüntüm vs.bu sebeple daha fazlaydı..burun zaten başlı başına travmalı bir ameliyat..sadece endo olanlarda belki bu kadar enkaz görüntüsü olmamıştır..onu bilemiyorum..
Evet göz altını kesmedi ordaki defırmasyonu içten düzeltti ondan dolayı hiç morluk olmadı yüzümde üçüncü gün toparlandım ameliyatım 5 saat sürdü yüzümde asimetri vardı ni gözüm yanlış hözkapağı ameliyatından dolayı düşüktü ona biraz içerden müdahale etmişler ama hiç biyeri kesmediler ağız ve burun yanlarınıda düzeltmiş doktor alt dudağıma göre üst dudağım biraz inceydi yağ enjekte edimi dedi istemedim çünkü onun sonu yok bi başladınmı bitmezGöz altını kesmeden mi yani? Doktorunuz kim?
Kalbiniz nasıl kötüleniyorZaten hemem iş yapamazsınız bugün dördüncü günüm biraz çok konişim biraz evde bişeyleri yapim kalbim kötüleniyor
Ay sorma gözlerim kapanıyo uykusuzluktan daha 31. sayfadayım
Kokmayın üçüncü günden sonra yüz inmeye başlıyor sanli ameliyat olmamış gibi rahattım dördüncü gün artık yüzüm yavaş yavaşda güzelleşiyor yanlız benim hiç dikiş yok şakaktan ve ağızdan girdi doktor bi gözümde pitoz vardı onıda kapaktan değil içinden kaslarından düzeltti yağ enjeksiyonunada gerek yok çok şişer yüzün dedi ilk gün okadar karamsardımki iyileşmicem hibiydi ama bigün sonra sanki ben o değildim
Kesin göremeyizdaha iyi olmana sevindim resim görebilirmiyiz öncesi şimdiki hali
Hadi işallahdur bakalım yazdım istedim umarım görürüz
Hadi işallah
Sen artık pro olmuşsun bebeğim.bize çok fırın ekmek lazım atmaları için :))fragola görüşmesi vardı bugün bakalım doktor ne dedi merakla bekliyorum haberini
olanları görünce rahatlıyor insan o yüzden resim süreç önemli sağolsunlar arkadaşlarım buradan çok attı bana her anlarını
Sen artık pro olmuşsun bebeğim.bize çok fırın ekmek lazım atmaları için :))
fragola görüşmesi vardı bugün bakalım doktor ne dedi merakla bekliyorum haberini
olanları görünce rahatlıyor insan o yüzden resim süreç önemli sağolsunlar arkadaşlarım buradan çok attı bana her anlarını