Endoskopik yüz germe - Facelift

Endoskopik ameliyat videosunu izledinizmi bilmiyorumdakafadan girip deriden ayırıyorla ağızdanda girip kemiği sıyırıyorlar aşırı şişiyor ödem oluyor ondan dolayı gerginleşiyor kafa aağzın içinde yara çene ağrıyor gözler kapandı gibi bişey
İzlememmi..neler neler izledim..ben ameliyata tam teşekküllü girdim :)) o gerginliği bilirim..sanki yüze beton dökülmüş hissi oluyor..saçlı deri uyuşuk ve karıncalı oluyor..kaşıyorsunuz hissedilmiyor..ağız içinden girilmiş demekki size..bende o işlem yok..dr.a sormuştum..size gerek yok demişti..
Yani benim bünyemdenmi,yada ağrım olduda,bu ameliyatı çok istediğim için sonuca odaklanıp ağrıyımı hissetmedim bilemiyorum

yağ yaptır eğer sorun çözlüyorsa gerdirme :))) ahhh anlamaz banada bacak germe yap dediğim de o izi siz takarsınız dedi yapmadı gerçi çok takardım iyiki yapmadı :)))) adam kafasını ütüleyecek hastaya yok diyor:))))))) hahhahah
Bence adamin parayla cok isi yok ben bunu anladim valla isi cok fazla ticarete dokmemis en az iletisime girdigim doktorlardan biridir kendisi bana bile bunu yansittiysa bravo hicbir islem yaptirtmadim kendisine yani yag enjeksiyonu bile baska doktor a yaptirmistim:)

ayyyy deme deme ya ne olur :KK43:izlemem de karın germe ameliaytını izlemiştim öncesi doktoruma gidip ağlamaklı korkuyorum izledim çok kötü oldum dediğim de ameliyata da girecekmisiniz neden izlenir ki demişti:))))))))) asla bakmam endo olacaksam izleyip kabus göremem
Canim mersinli bana cevap vermiyor:)) sorarmisin bir ekstra yag enjeksiyon takviyesi falan yapmis mi doktoru:)

Yok yani benle ameliyata gelecek kimseyi bulamadim henuz. Tek basima gitsem ameliyat olsam sikinti yasar miyim yoksa biri yanimda bastan sona olsun ayilayim kendime geleyim falan sonra aksam gitsin mi? Kalacak kimseyi hele hic bulamiyorum

Yok yani benle ameliyata gelecek kimseyi bulamadim henuz. Tek basima gitsem ameliyat olsam sikinti yasar miyim yoksa biri yanimda bastan sona olsun ayilayim kendime geleyim falan sonra aksam gitsin mi? Kalacak kimseyi hele hic bulamiyorum
fragola fragola canım dediği gibi ben ihtiyaç duymadım..gizli olduğum için bu ameliyatı kimseyide götürmedim yanımda..odaya çıktığımda ayılmaya başlamıştım..sonda takılı oluyor..üç dört saatte bişey yiyemiyorsunuz zaten..hep yatıyorsunuz..ben eşimi ve çocuklarımı aramak için hemşireden yardım almıştım..ağrı kesiciler yapılıyor..ama çok istifra ettim..bu esnada butona basıp hemşireyi çağırdım hep

canım eski arkadaşız ya bahçendeki havuza karşı kahvaltı keyfi talebi yada yatmalı gece bakılacak sa 300 tl sana oda gelirim uygun olursam şehir dışında olmazsam hastaneye :KK70: düşün hangi şık uyarsa :cool::-):-):-)

Ama sen yinede içim rahat etmez diyosan en azından bir yakının tanıdığın varsa çağır

Bence adamin parayla cok isi yok ben bunu anladim valla isi cok fazla ticarete dokmemis en az iletisime girdigim doktorlardan biridir kendisi bana bile bunu yansittiysa bravo hicbir islem yaptirtmadim kendisine yani yag enjeksiyonu bile baska doktor a yaptirmistim:)

Yok yok gerçekten çok dr ile görüştüm iki de estetik doktorum oldu hayatım da şimdiki doktorum ticarete dökmemiş işi birde hep kendi ilgilenir pansumanla kontrolle tele de kendi çıkar fragola fragola sardunyam16 sardunyam16 benim doktorum burda çok kişiyi kesti biçti aynı kişi ama daha ben para canlısı yada ticarete dökmüş yazan okumadım duymadım... bozulmaz inşallah diyeyim

Ardaşlar refakatçiniz olsun zorbi ameliyat bu gözlerim kadi gözü gibi çekik yüzüm şiş ikinci günü bitiriyorum ilgün berbat bende çok kustum ama kusunca rahatlafım 6 saat narkoz nedenek

:-):-) aracı kurum tutacaksan oda paralı malum endoya para lazım canım:KK70:
mersinli yeni anlamıyor daha forumdan
Destek cikacagiz artik birbirimize bugun sana yarin bana:)) sinirim bozuk galiba benim:) bende gerdirmek istiyorum bananeee yaaa:))) bu arada mersinli yazmis ozelden..araci isin suya dustu bu arada..:) ahh sardunya yazmayacakti kardesi gormeler falan diye:)))

Ardaşlar refakatçiniz olsun zorbi ameliyat bu gözlerim kadi gözü gibi çekik yüzüm şiş ikinci günü bitiriyorum ilgün berbat bende çok kustum ama kusunca rahatlafım 6 saat narkoz nedenek
Online şahit olmakta değişikmiş.kusunca bişey olmuyo mu dikişlere felan ya :/

canım eski arkadaşız ya bahçendeki havuza karşı kahvaltı keyfi talebi yada yatmalı gece bakılacak sa 300 tl sana oda gelirim uygun olursam şehir dışında olmazsam hastaneye :KK70: düşün hangi şık uyarsa :cool::-):-):-)

Ahahhaha hepsi olur

Biseyi cok merak ediyorum daha canavarlardan firsat bulup okuyamadim ama ilk gunler korkunc mu oluyo taninmaz mi oluyo yuz? Ona gore somestr tatilinde yaptirayim her gun cocuklari okula birakip aliyorum biton ogretmen goruyorum :/

X