Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhabalar

Ben de goz alti torbalarimdan ve asagi dogru hafif sarkmis yanaklardan sikayetciyim. Mail attigim iki dr da endoskopik orta yuz germe olur dedi. Yasim 38. Sarkmayan bir yanak ve torbasiz gozler tek hayalim. Basligi en bastan okumayi dusunuyorum ama gonlum karin ve gogsumu yapan kendi doktorumdan yana. Hepinize sevgiler

Canım hoşgeldin ben Allahın sevdiği kulum ya bir tanıdık daha önümden endo olacak galiba bende süreç takip edeceğim mutluyum:))))Ercan bey karın meme doktorun ok diğeri kim kimle görüştün çok güzel sonuçlar alanlar oldu ben adım adım izledim süreci hadi bakalım hayırlısı olsun yaz bilgilendir bizleri

Canimmm selam, senin emegin cok valla iyi ki varsin ben de tabi ki butun asamalari paylasirim pazartesi ercan beye muayeneye gidicem bakalim.

Diger doktor bir arkadasimin israriyla onur egemen diye bir doktordu, ne yuz germesi baska doktordan da fikir al dedi, aldim o da endoskopik yuz germe dedi ama ben kendi doktorumu tercih edicem tabi ki

Ayyy eskiden karın germede çok aktif gruptuk güzel paylaşımlarda bulunup yardımlaşttık sende iyiki varsın canım; ayyy hadi hayırlısı olsun Egemen beyi duymadım Erhan beyle Ercan beyin adı çok geçti endo da bende onlara olanların sürecini takip ettim karşılıklı görüş bakalım ne diyecek çok öptüm seniii

Ben de cok opuyorum kuzumm

Bir de bisey sormak istiyorum ben refakatci bulamiyorum ya kocam cocuklara bakcak annem sehirdisina gidiyo tedaviye kardesim surekli calisiyo bos vakti yok vs. Refakatcisiz halledebilir miyim?

Bir de bisey sormak istiyorum ben refakatci bulamiyorum ya kocam cocuklara bakcak annem sehirdisina gidiyo tedaviye kardesim surekli calisiyo bos vakti yok vs. Refakatcisiz halledebilir miyim?

Valla memorialde olacaksan gerek olmaz orada refaktciye tatlım sıkıntı yaşamazsın buton var basıyorsun anında zıplıyorlar ben bir ameliayatım da gece tek kaldım sıkıntı olmaz

fragola hayırlı kararların olsun..endoda refakatçiye gerek yok canım..ihtiyaç durumunda hemşireler yardımcı oluyor..gece benim yanımda eşim vardı..paso uyudu :)) gerek yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…