- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
Oo burası hareketlenmiş..ameliyat olanlara geçmiş olsun..olacaklarada hayırlı kararlar olsun..
ha bilirkişi geldi ne çektin benden be gece gündüz tacizimden :)))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo burası hareketlenmiş..ameliyat olanlara geçmiş olsun..olacaklarada hayırlı kararlar olsun..
Evet başlığı baştan sona oku..çok faydası oluyor..ben burda sabahlıyordum..bütün konuları didik didik etmiştim..bir sürü soruda hazırlayıp dr.a gitmiştim..hatta eşimde dr.da dersine iyi çalışmış deyip gülmüşlerdi bana..beni nelerin beklediğini,amliyat sonrası nelerle karşılaşacağımı bu forum sayesinde öğrendim..amliyat sonrasıda hiç paniye kapılmadım..hıı ewt bu oluyomuş normalmiş deyip bir nevide kendi dr.um oldum..ağrılı bir ameliyat deyil..sonrası sabır gerektiren bir durumMerhabalar
Ben de goz alti torbalarimdan ve asagi dogru hafif sarkmis yanaklardan sikayetciyim. Mail attigim iki dr da endoskopik orta yuz germe olur dedi. Yasim 38. Sarkmayan bir yanak ve torbasiz gozler tek hayalim. Basligi en bastan okumayi dusunuyorum ama gonlum karin ve gogsumu yapan kendi doktorumdan yana. Hepinize sevgiler
Ha ha ayyy sormaa yaa..valla eşim ilk gördüğünde eyvah bu yüz nasıl düzelcek demiş içinden..ama geçti bitti çok şükür..bir daha olsa gene olurum o ameliyatıValla yazsın kendine gelince sargı vardır sardunyam16 ziyaret etmiştik kalabalık arkadaşlarla mumya gibiydi :))))
Çektimdeee..bi yaptıramadık sana şu ameliyatıha bilirkişi geldi ne çektin benden be gece gündüz tacizimden :)))))))))))))
eniştem boşamadı ya seni o süreçte daha boşamazHa ha ayyy sormaa yaa..valla eşim ilk gördüğünde eyvah bu yüz nasıl düzelcek demiş içinden..ama geçti bitti çok şükür..bir daha olsa gene olurum o ameliyatı
:)) olsun da mumya gibi olalim . ben gecen hafta ercan bey e fotograflarimi gonderdim. Daha dogrusu sekreter le iletismdeydik yandan ustten sagdan soldan fotolarimi attim. Sekreter dediki ben ercan bey egosterecegim dedi. Gostermis gerek yok demis bana :)) belki 2 yil sonra demis ben zaten 3 yil once bi gitmostim o zamn da 2 yil sonra olabilir demisti. Sevinsemmi, uzulsemmi bilemedim..Valla yazsın kendine gelince sargı vardır sardunyam16 ziyaret etmiştik kalabalık arkadaşlarla mumya gibiydi :))))
Anlayamadım sonrası derkenAmeliyatin hemen sonrasi peki?
Çektimdeee..bi yaptıramadık sana şu ameliyatı
:)) olsun da mumya gibi olalim . ben gecen hafta ercan bey e fotograflarimi gonderdim. Daha dogrusu sekreter le iletismdeydik yandan ustten sagdan soldan fotolarimi attim. Sekreter dediki ben ercan bey egosterecegim dedi. Gostermis gerek yok demis bana :)) belki 2 yil sonra demis ben zaten 3 yil once bi gitmostim o zamn da 2 yil sonra olabilir demisti. Sevinsemmi, uzulsemmi bilemedim..
Anlayamadım sonrası derken
Çoookk duyduk canım bu laflarıı.olucam oldum olamıyorum :))fragola baksana kaptı sıramı olsun sıra küçüğün seneye olacağım söz bak yazdım buraya korkum tam geçer ya paramda eksildi ayırmıştım harcadım üzerinden borç versene
Yok yok hiç gerek yok..ben her işimi yaptımfragola evde iki küçük çocuğu var herhalde evde lazım mı bana birinin bakması gereklimi diyor
karın meme de valla hiç bukadar gün alıp vazgeçmedim olacam yaaa sonraki süreçte eşimle boşanırmıyız ondan korkummm adam bıd bıd hale bak parayla ne oldun der bende dalarımÇoookk duyduk canım bu laflarıı.olucam oldum olamıyorum :))
Ben sadece,bir ay insan içine çıkmadım..çünkü bende işlem çoktu..o sebeple şişlik ve ödem durumları fazla oldu..gözler ilk zamanlar çok çekikti..bir aydan sonra halkın arasına karıştım..bu ameliyatı olduğumuda çevremden dört yada beş kişi biliyor..diyerlerinede göz kapaklarımdaki yağ bezelerini aldırdım dedim..Yok yok hiç gerek yok..ben her işimi yaptım
Ya bu dolgu ve botox isi doktorlari yaniltiyor. Sabredip yaptirmayip yanina gitsem acaba bana da sana dedigini dermiki ? Ben birdaha ki sefer islemleri ona yaptirayim ama dayanamiyorum o cizgileri gormeye birde enteresan benim goz ve alin bolgemde aniden belirginlesmiyor. Cizgiler botox un etkisi gecince bir kac yerde belirgin olunca solugu doktor da aliyorum..sabredip hepsinin cikmasini beklicem dolgularin da tamamen gitmesini neredeyse yalvaricam haa doktor a artik endo yapin diye :))ayyy sevin ya demek yüzün iyi bak bana en son botoks dolguda artık karar ver yapalım şu burnu yüzü dedi bak adam tutarlı demek ki aynısını yine demiş 2 sene sonra at yine resim o zaman tamam gel der ben ilk gördüğüm de sardunyam16 dedim abooowww dayak mı yedin bu ne ya ama geçti gitti şükür
Onu benim büyük oğlan dedi naptın sen kendine,bide para verdin üstüne,git dr.a düzelttir yüzünüü eski yüzünü yaptırrr :))valla çocuğu evden kovdum..git ben düzelinceye kadar gelme benim moralimi bozma dedim..ama sağolsun eşim hiç gıkını bile çıkarmadı..şimdi oğlana soruyorumda,nebileyim ben böyle sonuc olcağını bilmiyordum diyor:))karın meme de valla hiç bukadar gün alıp vazgeçmedim olacam yaaa sonraki süreçte eşimle boşanırmıyız ondan korkummm adam bıd bıd hale bak parayla ne oldun der bende dalarım
Guzel sonuc lar elde etmmisiniz ne mutlu size yuzunuzde onceden belirgin sarkma varmiydi? Islem yaptimadan once yas kacti?Onu benim büyük oğlan dedi naptın sen kendine,bide para verdin üstüne,git dr.a düzelttir yüzünüü eski yüzünü yaptırrr :))valla çocuğu evden kovdum..git ben düzelinceye kadar gelme benim moralimi bozma dedim..ama sağolsun eşim hiç gıkını bile çıkarmadı..şimdi oğlana soruyorumda,nebileyim ben böyle sonuc olcağını bilmiyordum diyor:))
Benim tüm sorunum gözlerimdi..çok mor,altta torbalar,ve çukurları vardı..bu konuyla dr.a görüşmeye gittim..endo kararıyla çıktım..çok fazla sarkmam yoktu..yani belirgin sarkma yoktu..bu arada burunada biraz şekil verdik..44 üme giricemGuzel sonuc lar elde etmmisiniz ne mutlu size yuzunuzde onceden belirgin sarkma varmiydi? Islem yaptimadan once yas kacti?
Şu an yaşımı duyan herkes şok geçiriyor..büyük oğlumun eşi zannediyorlartabi eşimde bu duruma baya bozuluyor..de.a söyliyeyimde seni eski haline dödürsün diyorBenim tüm sorunum gözlerimdi..çok mor,altta torbalar,ve çukurları vardı..bu konuyla dr.a görüşmeye gittim..endo kararıyla çıktım..çok fazla sarkmam yoktu..yani belirgin sarkma yoktu..bu arada burunada biraz şekil verdik..44 üme giricem
Ben ercan bey ve erhan beyle ayni gun icinde randevu alip gorusmeye gitmistim. Ercan bey gerekli gormemisti. Endoyu yag enjeksoyon yapilabilir. Demisti. Burun kenari na alina erhan bey de elmacik kemiklerin oardan yukari dogru endo yapip alt yani dudak ve hizasinin biraz yukari kalkacagini soylemisti. Birisi endoyu gerekli gormedi, digeri gormustu. Ben yine de ercan bey de israrciyim..ic sesim hep onu diyor..ama o beni anlamiyor:) redediyor.Benim tüm sorunum gözlerimdi..çok mor,altta torbalar,ve çukurları vardı..bu konuyla dr.a görüşmeye gittim..endo kararıyla çıktım..çok fazla sarkmam yoktu..yani belirgin sarkma yoktu..bu arada burunada biraz şekil verdik..44 üme giricem