Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba arkadaslar,

uzun süredir siteye giremiyordum.. konu bir kac yüz sayfa ilerlemis, o yüzden yeni katilan/ameliyat olan arkadaslar (karin/kol germe, gögüs büyütme, endoskopik kas kaldirma ameliyatlari hakkinda) tecrübelerini kisaca paylasirlarsa cok sevinirim. Özellikle Ercan Bey haric diger doktorlara ameliyat olanlarda varsa.

Simdiden tskler

Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarını okuyoruz.
Yeni üyeye gıcık kaptımlar falan.Ne kadar ayıp ve yersiz.

Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarını okuyoruz.
Yeni üyeye gıcık kaptımlar falan.Ne kadar ayıp ve yersiz.

Burası akademik bir platform değil.Biz de burada bilimsel tartışmalar yapmıyoruz zaten.Burası bilgi deneyim duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız yani zaman zaman güldüğümüz, eğlendiğimiz, birbirimiz için üzülüp sevindiğimiz, bazen ömür boyu sürecek dostluklar edindiğimiz serbest bir alan.Eğer aksi olsaydı, sizin bizi ayıplamanıza gerek kalmadan sayfa yöneticileri gerekli uyarılarda bulunurlardı .
Ayrıca son yazışmalar, birbirlerini tanıyan üyeler arasında yapılmıştır ve "yeni üye" ifadesi esprili amaçlı kullanılmıştır..Yani sadece "espri"...

Burası akademik bir platform değil.Biz de burada bilimsel tartışmalar yapmıyoruz zaten.Burası bilgi deneyim duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız yani zaman zaman güldüğümüz, eğlendiğimiz, birbirimiz için üzülüp sevindiğimiz, bazen ömür boyu sürecek dostluklar edindiğimiz serbest bir alan.Eğer aksi olsaydı, sizin bizi ayıplamanıza gerek kalmadan sayfa yöneticileri gerekli uyarılarda bulunurlardı .
Ayrıca son yazışmalar, birbirlerini tanıyan üyeler arasında yapılmıştır ve "yeni üye" ifadesi esprili amaçlı kullanılmıştır..Yani sadece "espri"...

ben çok bilimsel tartışırım bacım :işsiz: bu arada kardeş sana tşk etti beğenmene sevinmiş uzman bilir kişi oldun ha yüzde :KK60:

Tanışıklığınız olduğu belli aslında ben dikkatli okumamışım.Düzeltmek isterim.

Tanışıklığınız olduğu belli aslında ben dikkatli okumamışım.Düzeltmek isterim.

hiç sorun değil normal bazen tanımayan yada başlığı iyi takip etmeyen bu diyoloğlardan bişey çıkaramaz :))) kaçırabilir:)) siiznle de tanışmış olduk :)))) sizin yazınızı beğenen arkadaş bizleri iyi tanır oda kaçırmış mevzuyu sizin atlamış olmanız çok olağan bu durumda :))) bu son yazışmalar reelde arkadaşlık kurduğumuz kişiler arada bir iki geyik yaptık sadece :)sevgiler.

Jelesec Jelesec ben bu cumleye begeni yaptim "Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarınıokuyoruz."

Yani bu konu olsun baska konular olsun oku oku bitmiyor hani bilgi almak isteyen gunlerce bu konusmalarimizi okumak zorunda kaliyor ve bilgi edinemeden malesef cikip gidiyor ..
Yanlis anlasilmasin benimde agzim durmaz surekli sohbet ederim ama artik baskalarini dusunup eskisi gibi sohbet etmiyorum :ukala:burasi zaten sohbet etmemizi de yasaklamiyor en dogal hakkimiz ..
Tabiki mish ve senin dedigi gibi hani arkadasliklar kuruluyor vs elimizde olmadan burda sohbet uzayip gidiyor haliyle ..

Bu arada gercekten okumamisim yazilanlari atlamisim :)

Jelesec Jelesec ben bu cumleye begeni yaptim "Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarınıokuyoruz."

Yani bu konu olsun baska konular olsun oku oku bitmiyor hani bilgi almak isteyen gunlerce bu konusmalarimizi okumak zorunda kaliyor ve bilgi edinemeden malesef cikip gidiyor ..
Yanlis anlasilmasin benimde agzim durmaz surekli sohbet ederim ama artik baskalarini dusunup eskisi gibi sohbet etmiyorum :ukala:burasi zaten sohbet etmemizi de yasaklamiyor en dogal hakkimiz ..
Tabiki mish ve senin dedigi gibi hani arkadasliklar kuruluyor vs elimizde olmadan burda sohbet uzayip gidiyor haliyle ..

Bu arada gercekten okumamisim yazilanlari atlamisim :)

bunu sen biliyorsun dedim bende her başlıkta var bu sohbetler ara ara olur hep de olmuştur eskiden açtığımız tayfa ille geyik başlığı var bizde oraya kaçtık mesela bizde de çene durmaz evet sohbet iki geyik oluyor sorun değil olur böyle vakalar forum adı üstünde herşeyi paylaşıyoruz.

hiç sorun değil normal bazen tanımayan yada başlığı iyi takip etmeyen bu diyoloğlardan bişey çıkaramaz :))) kaçırabilir:)) siiznle de tanışmış olduk :)))) sizin yazınızı beğenen arkadaş bizleri iyi tanır oda kaçırmış mevzuyu sizin atlamış olmanız çok olağan bu durumda :))) bu son yazışmalar reelde arkadaşlık kurduğumuz kişiler arada bir iki geyik yaptık sadece :)sevgiler.
Evet diyalog uzun olunca kaçırdım. Mishin takıldığını da anlamadan bayağ da sinirlendim açıkçası kızcağıza arka çıkayım dedim :)

Evet diyalog uzun olunca kaçırdım. Mishin takıldığını da anlamadan bayağ da sinirlendim açıkçası kızcağıza arka çıkayım dedim :)

meselenin tatlıya bağlanmasına sevindim:KK54:
bu arada bu topic e epey emeğim geçti.ameliyat sürecimi günlük şeklinde her gün tüm detaylarıyla anlattım..biraz geyik hakkım olsun artık:KK53: sevgiler..

Merhabalar bende ozcan beye ameliyat oldum klasik yuz germe burun ve goz daha once trafik kazasi gecirmistim ve bir kac yalnis yuz ameliyati yapilmisti ozcan bey yuzumu ozellikle deforme olmus goz kapagimi inanilmaz sekilde duzeltti fakat ameliyat yaklasik 8 saat surdu ve sonra biraz sikintili gecti sonuc ise muhtesem burada yazma ihtiyaci duydum ondan bundan duyarak gittigi doktorlar yuzunu mahvetmis biri olaraktan gercekten dedigini yapti bana gore guzel yorumlari hakediyor

Ozcan Çakmak sanırım doktorunuz. sonucunuzun iyi olmasına çok sevindim. bu sayfada kendisiyle ilgili güzel şeyler okumuştum. .randevu da almak istemiştim ancak muayene ücreti epey fazla olduğu için gitmeyi tercih etmedim.ilerde klasik yüz germe düşündüğümde gitmeyi düşündğüm hekimlerden birisi..fotograf eklerseniz daha iyi fikir sahibi olabiliriz..

X