Allahhhhh bu laf kavgada edilmez. Gelmiyim orayaresimlerde minnak değil kat katsın bilemem artık
Allahhhhh bu laf kavgada edilmez. Gelmiyim oraya
Anam sen sevdiğine bunu yaparsan düşmanına naparsın bilemedimiçiniz de en sevdiğim naz hiç unutmadı kız benii bende severim
içiniz de en sevdiğim naz hiç unutmadı kız benii bende severim
Anam sen sevdiğine bunu yaparsan düşmanına naparsın bilemedim
Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarını okuyoruz.
Yeni üyeye gıcık kaptımlar falan.Ne kadar ayıp ve yersiz.
Burası akademik bir platform değil.Biz de burada bilimsel tartışmalar yapmıyoruz zaten.Burası bilgi deneyim duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız yani zaman zaman güldüğümüz, eğlendiğimiz, birbirimiz için üzülüp sevindiğimiz, bazen ömür boyu sürecek dostluklar edindiğimiz serbest bir alan.Eğer aksi olsaydı, sizin bizi ayıplamanıza gerek kalmadan sayfa yöneticileri gerekli uyarılarda bulunurlardı .
Ayrıca son yazışmalar, birbirlerini tanıyan üyeler arasında yapılmıştır ve "yeni üye" ifadesi esprili amaçlı kullanılmıştır..Yani sadece "espri"...
ben çok bilimsel tartışırım bacımbu arada kardeş sana tşk etti beğenmene sevinmiş uzman bilir kişi oldun ha yüzde
Tanışıklığınız olduğu belli aslında ben dikkatli okumamışım.Düzeltmek isterim.Burası akademik bir platform değil.Biz de burada bilimsel tartışmalar yapmıyoruz zaten.Burası bilgi deneyim duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız yani zaman zaman güldüğümüz, eğlendiğimiz, birbirimiz için üzülüp sevindiğimiz, bazen ömür boyu sürecek dostluklar edindiğimiz serbest bir alan.Eğer aksi olsaydı, sizin bizi ayıplamanıza gerek kalmadan sayfa yöneticileri gerekli uyarılarda bulunurlardı .
Ayrıca son yazışmalar, birbirlerini tanıyan üyeler arasında yapılmıştır ve "yeni üye" ifadesi esprili amaçlı kullanılmıştır..Yani sadece "espri"...
Tanışıklığınız olduğu belli aslında ben dikkatli okumamışım.Düzeltmek isterim.
Jelesec ben bu cumleye begeni yaptim "Forum bilgi paylaşımından çok kişisel yazışmalara dönmüş.Sanki iki kişinin whatsup yazışmalarınıokuyoruz."
Yani bu konu olsun baska konular olsun oku oku bitmiyor hani bilgi almak isteyen gunlerce bu konusmalarimizi okumak zorunda kaliyor ve bilgi edinemeden malesef cikip gidiyor ..
Yanlis anlasilmasin benimde agzim durmaz surekli sohbet ederim ama artik baskalarini dusunup eskisi gibi sohbet etmiyorumburasi zaten sohbet etmemizi de yasaklamiyor en dogal hakkimiz ..
Tabiki mish ve senin dedigi gibi hani arkadasliklar kuruluyor vs elimizde olmadan burda sohbet uzayip gidiyor haliyle ..
Bu arada gercekten okumamisim yazilanlari atlamisim :)
Evet diyalog uzun olunca kaçırdım. Mishin takıldığını da anlamadan bayağ da sinirlendim açıkçası kızcağıza arka çıkayım dedim :)hiç sorun değil normal bazen tanımayan yada başlığı iyi takip etmeyen bu diyoloğlardan bişey çıkaramaz :))) kaçırabilir:)) siiznle de tanışmış olduk :)))) sizin yazınızı beğenen arkadaş bizleri iyi tanır oda kaçırmış mevzuyu sizin atlamış olmanız çok olağan bu durumda :))) bu son yazışmalar reelde arkadaşlık kurduğumuz kişiler arada bir iki geyik yaptık sadece :)sevgiler.
Evet diyalog uzun olunca kaçırdım. Mishin takıldığını da anlamadan bayağ da sinirlendim açıkçası kızcağıza arka çıkayım dedim :)
Evet diyalog uzun olunca kaçırdım. Mishin takıldığını da anlamadan bayağ da sinirlendim açıkçası kızcağıza arka çıkayım dedim :)