Ben Prof. Dr. Özcan Çakmak'ı tek geçerim. Annem, kayınvalideminn kardeşi ve son olarak bir arkadaşımın annesi yaptırdı. Türkiye'deki çok az sayıdaki sadece yüz estetiği yapan doktorlardan. İstanbul'da. Anneminkini bu yıl yaptı, annemden çok bizim endişelerimiz vardı. Son fotoğraf çekiminde doktor bey biryerlere kaybolmayın nolur dedik yani oo kadar. Arkadaşın annesinin burun estetiğini de yaptı, öyle doğal oldu ki eski halini hatırlayamadığımızı düşünüyoruz şimdi... Mutlaka inceleyin derim, iyi de bir hastanede.
Kızlar son halimi yani 9 ay sonrasını yükledim arkadas listemdekiler görebilir
Canım merhaba nasılsın :) Göz kapakların nasıl oldu , memnun musun ?Bende, ben de!eyvahedigeldismile
denizkızı naaptı acaba merak ediyorum. İlknurdan ses çıktı en azından iyi.
kızlar bi haber edin. meraktayız
Canım merhaba nasılsın :) Göz kapakların nasıl oldu , memnun musun ?
Ç:Saruboceqk çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım istediğin sonucu elde edersin de çektiklerine değer. Oytun Bey kaliteli ve işini bilen bir doktor ben sonucun senin adına sevindirici olacağına inanıyorum
ızlar internetim yoktu yazamadım sizlere ama zaten yazıcak durumum da yoktu yeni yeni kedime geliyorum burun labirlikte olunca tam 5 saat sürdü. öncelikle oytun bey çok ilgili bidoktor ve amliyatta hiç bişeyden kaçınmamışçok emek vermiş. bana amliyttan önce yağinjesiyonu da yapalım sonuçistediğin gibi olsun dedi. tamam dedim.yağ injeksioynu da yaptısaolsun burnumla çok uğraşmış. ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum yüzüm çok şişti çinliler gibiyim mosmor ve eve gelinceye kadar otobüste herkesin bakışları(( ilk gün yüzümde banlar vardı korku filmi gibi 3. gün şişmeye başladı 4.gün yani dün doktora gitttim bandajlar çıktı ve yüzüm bi çinli gibi şişti dikiş izlerini görünce kulağımda her ne kadar belli belirsiz olsa da psikolojim bozuldu nie kendime bölebişey yaptım die şimdi yoldan geldim ve yolda herkesin bakışları yüzümde çokşişlik ve morluk oldu aynadakş kişi ben değilim sanki yani çok zor bisreçteğim resim çektim kızlar arkdaşımdayım şuan eve dönüşüm olsun 1 kaç güne kadar resim falan eklerim sizlerin merak ettiğini biliyorum.doktorum iyiydi desteğiilgisi hastanede iyiydi. sonuç için şuan çok kötüyüm bişey diyemem daha zamanla belli olcak ama çok emek safetti burnumda sorunluydu burnumun çok güzel olduğunu görüyorm ama yüzüme taktığımdan buna bile ssevinemiyorum. çok zor bi süreç ben dayanıklı değilmişimherhalde. bakalım inşallah sonuç acılarımı unuttur (( yanınızda size destek olcak birinin olması da çok önemli...evet kızlar ilknurcum sana da çok geçmişolsun sen soğuk kanlı yazıyosun ne güselbenim bir de izlerim var kıyamadım hiç kendime keşke endoskopi olsaydı. bu da ağırmış bence yüzümü hissettmiyorum sertlik ödem morluk (((
ızlar internetim yoktu yazamadım sizlere ama zaten yazıcak durumum da yoktu yeni yeni kedime geliyorum burun labirlikte olunca tam 5 saat sürdü. öncelikle oytun bey çok ilgili bidoktor ve amliyatta hiç bişeyden kaçınmamışçok emek vermiş. bana amliyttan önce yağinjesiyonu da yapalım sonuçistediğin gibi olsun dedi. tamam dedim.yağ injeksioynu da yaptısaolsun burnumla çok uğraşmış. ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum yüzüm çok şişti çinliler gibiyim mosmor ve eve gelinceye kadar otobüste herkesin bakışları(( ilk gün yüzümde banlar vardı korku filmi gibi 3. gün şişmeye başladı 4.gün yani dün doktora gitttim bandajlar çıktı ve yüzüm bi çinli gibi şişti dikiş izlerini görünce kulağımda her ne kadar belli belirsiz olsa da psikolojim bozuldu nie kendime bölebişey yaptım die şimdi yoldan geldim ve yolda herkesin bakışları yüzümde çokşişlik ve morluk oldu aynadakş kişi ben değilim sanki yani çok zor bisreçteğim resim çektim kızlar arkdaşımdayım şuan eve dönüşüm olsun 1 kaç güne kadar resim falan eklerim sizlerin merak ettiğini biliyorum.doktorum iyiydi desteğiilgisi hastanede iyiydi. sonuç için şuan çok kötüyüm bişey diyemem daha zamanla belli olcak ama çok emek safetti burnumda sorunluydu burnumun çok güzel olduğunu görüyorm ama yüzüme taktığımdan buna bile ssevinemiyorum. çok zor bi süreç ben dayanıklı değilmişimherhalde. bakalım inşallah sonuç acılarımı unuttur (( yanınızda size destek olcak birinin olması da çok önemli...evet kızlar ilknurcum sana da çok geçmişolsun sen soğuk kanlı yazıyosun ne güselbenim bir de izlerim var kıyamadım hiç kendime keşke endoskopi olsaydı. bu da ağırmış bence yüzümü hissettmiyorum sertlik ödem morluk (((
kıyamam canım benim hiç üzülme seninki endoskopidende daha iyi olucak görüceksin bakızlar internetim yoktu yazamadım sizlere ama zaten yazıcak durumum da yoktu yeni yeni kedime geliyorum burun labirlikte olunca tam 5 saat sürdü. öncelikle oytun bey çok ilgili bidoktor ve amliyatta hiç bişeyden kaçınmamışçok emek vermiş. bana amliyttan önce yağinjesiyonu da yapalım sonuçistediğin gibi olsun dedi. tamam dedim.yağ injeksioynu da yaptısaolsun burnumla çok uğraşmış. ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum yüzüm çok şişti çinliler gibiyim mosmor ve eve gelinceye kadar otobüste herkesin bakışları(( ilk gün yüzümde banlar vardı korku filmi gibi 3. gün şişmeye başladı 4.gün yani dün doktora gitttim bandajlar çıktı ve yüzüm bi çinli gibi şişti dikiş izlerini görünce kulağımda her ne kadar belli belirsiz olsa da psikolojim bozuldu nie kendime bölebişey yaptım die şimdi yoldan geldim ve yolda herkesin bakışları yüzümde çokşişlik ve morluk oldu aynadakş kişi ben değilim sanki yani çok zor bisreçteğim resim çektim kızlar arkdaşımdayım şuan eve dönüşüm olsun 1 kaç güne kadar resim falan eklerim sizlerin merak ettiğini biliyorum.doktorum iyiydi desteğiilgisi hastanede iyiydi. sonuç için şuan çok kötüyüm bişey diyemem daha zamanla belli olcak ama çok emek safetti burnumda sorunluydu burnumun çok güzel olduğunu görüyorm ama yüzüme taktığımdan buna bile ssevinemiyorum. çok zor bi süreç ben dayanıklı değilmişimherhalde. bakalım inşallah sonuç acılarımı unuttur (( yanınızda size destek olcak birinin olması da çok önemli...evet kızlar ilknurcum sana da çok geçmişolsun sen soğuk kanlı yazıyosun ne güselbenim bir de izlerim var kıyamadım hiç kendime keşke endoskopi olsaydı. bu da ağırmış bence yüzümü hissettmiyorum sertlik ödem morluk (((
Denizkızı çok geçmiş olsun canım benim, ben iyi bilirim senin şu an neler hissettiklerini ama şişler muhakkak geçecek ve güzel bir yüz ortaya çıkacak. İzlere gelince kendinde söylemişsin zaten kulak önünde belli belirsiz demişsin şimdiden belirsizse 1 aya kalmaz kaybolur, benim göz kenarlarımdaki izler 9 ay olmasına rağmen hala kötü ama o doktordan kaynaklı 23 ekimde izler için lazer tedavisine başlayacağım.
Bence sen en doğru ameliyatı oldun, keşke bende öyle yapsaydım ama maalesef bu siteyi geç keşfettim.
Sana tekrar geçmiş olsun şişliği takma kafana resmini koyarsan bende merak ediyorum.
Valla burda baya arkadaş olduk ne güzel, gerçi sizler hepiniz gençsiniz ama benim sizlerden öğrenecek daha çok şeyim olduğunu gördüm. Sana acil şifalar diliyorum ve tombiş yanaklarından öpüyorum.