Endoskopik yüz germe - Facelift

merhabalar ben foruma yeni katıldım eğer uygun olursa öncesi ve sonrası resimler koyabilir misiniz?

Kızlar son halimi yani 9 ay sonrasını yükledim arkadas listemdekiler görebilir

merhabalar ben foruma yeni katıldım.bende bu ameliyatı olmak istiyorum.size arkadaşlık isteği gönderdim bende resimlerinizi görüp bilgi alamk isterim.umarım istediğiniz gibi olmuştur

denizkızı naaptı acaba merak ediyorum. İlknurdan ses çıktı en azından iyi.
kızlar bi haber edin. meraktayız

denizkızı naaptı acaba merak ediyorum. İlknurdan ses çıktı en azından iyi.
kızlar bi haber edin. meraktayız

Evet yaa bende merak ettim denikizini in$allah her$ey yolundadir guzel haberlerini bekliyoruz :uhm:

merhabalar sitede yeniyim.bende endokopik yüz germe düşünüyorum ama çelişkilerim var. bu ameliyatla ilgili önerilerinizi ve resimlerinizi bekliyorum.beni ekleyebilirisiniz

sormayın walla kızlar benimde kaş gündür aklımda, son gireli 6 gün olmuş hala ses seda yok
inşallah olumsuz bir durum yoktur

Canım merhaba nasılsın :) Göz kapakların nasıl oldu , memnun musun ?

göz kapaklarımı bilmem ama gözlerim seni aramaktan şaşı beşi oldu nerdesin kııııııııııııııııssssss

msn,ye kaç kez yazdım cevap yok,özelinide kapatmışsın aylardır sana yazamıyorum.noldu kuzum yaa.

ızlar internetim yoktu yazamadım sizlere ama zaten yazıcak durumum da yoktu yeni yeni kedime geliyorum burun labirlikte olunca tam 5 saat sürdü. öncelikle oytun bey çok ilgili bidoktor ve amliyatta hiç bişeyden kaçınmamışçok emek vermiş. bana amliyttan önce yağinjesiyonu da yapalım sonuçistediğin gibi olsun dedi. tamam dedim.yağ injeksioynu da yaptısaolsun burnumla çok uğraşmış. ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum yüzüm çok şişti çinliler gibiyim mosmor ve eve gelinceye kadar otobüste herkesin bakışları(( ilk gün yüzümde banlar vardı korku filmi gibi 3. gün şişmeye başladı 4.gün yani dün doktora gitttim bandajlar çıktı ve yüzüm bi çinli gibi şişti dikiş izlerini görünce kulağımda her ne kadar belli belirsiz olsa da psikolojim bozuldu nie kendime bölebişey yaptım die şimdi yoldan geldim ve yolda herkesin bakışları yüzümde çokşişlik ve morluk oldu aynadakş kişi ben değilim sanki yani çok zor bisreçteğim resim çektim kızlar arkdaşımdayım şuan eve dönüşüm olsun 1 kaç güne kadar resim falan eklerim sizlerin merak ettiğini biliyorum.doktorum iyiydi desteğiilgisi hastanede iyiydi. sonuç için şuan çok kötüyüm bişey diyemem daha zamanla belli olcak ama çok emek safetti burnumda sorunluydu burnumun çok güzel olduğunu görüyorm ama yüzüme taktığımdan buna bile ssevinemiyorum. çok zor bi süreç ben dayanıklı değilmişimherhalde. bakalım inşallah sonuç acılarımı unuttur (( yanınızda size destek olcak birinin olması da çok önemli...evet kızlar ilknurcum sana da çok geçmişolsun sen soğuk kanlı yazıyosun ne güselbenim bir de izlerim var kıyamadım hiç kendime keşke endoskopi olsaydı. bu da ağırmış bence yüzümü hissettmiyorum sertlik ödem morluk (((

Ç:Saruboceqk çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım istediğin sonucu elde edersin de çektiklerine değer. Oytun Bey kaliteli ve işini bilen bir doktor ben sonucun senin adına sevindirici olacağına inanıyorum

Ç:Saruboceqk çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım istediğin sonucu elde edersin de çektiklerine değer. Oytun Bey kaliteli ve işini bilen bir doktor ben sonucun senin adına sevindirici olacağına inanıyorum

çok teşekkür ederim :))) şuan beklemedeyim güçlü değilim çok sadece bu kadar masraf çekilen eziyet inşallah buna değer.... bu kdar şimdilik girebildim artık eve dönünce girebilrim herhalde iyi ki varsınız sizlerin desteğiyle bu amliyatı oldum hiç kolay değil delimiyiim ben ya diye bile çok düşündüm

bi tanem, doğum yapan bir arkadaşım vardı o da aynısını söylüyordu. bi daha doğurmam çok acı çektim filan diye. 2 yıl sonra şimdi tekrar hamile kalmak istiyor. çünkü acısı geçiyor geriye sadece güzelliği kalıyor.

sende çoooook güzel olacaksın. iyiki yaptırmışım diyeceksin.
şimesi normal zaten şişmese kork. izler de geçecek. bizde sana bakmaya doyamıycaz. zaten çok güzeldin şimdi daha da güzel olacaksın.

yaptırdın kurtuldun. bitti gitti. ben hala yaptırıcam, kime yaptıracam stresini yaşıyorum.
çok sevindim ya. inan ben yaptırmışım gibi sevindim. sonuçları da çok güzel olacak.
canın sıkıldıkça gel konuş burda. ne gerek vardı diyenlere de aldırma, gerek vardı ki yaptırdın.

bi aya kalmaz herşey oturacak zaten. çok sevindim çoooook:sm_cool:

Son düzenleme:
Denizyıldızı çok geçmiş olsun cnm. İnan acıların 1-2 aya kadar geçecek geriye çok güzel bi yüz kalacak..Çok sevndm cnm. İnş fotolarını eklersinde görürüz. Hiç üzülme cnm inan en iyisini yaptın

Cnm cookk coookk gecmi$ olsun kendini bu kadarda uzme lutfen sonucta hem burun hem yuz operasyonu olunca tabi biraz agir olcak yuzunun cok $i$ olmasida normal 2 operasyon birden gecirmek kolaymi hem sen ba$tan beri hazirlikliydin azda olsa iz kalcak olmasina birak elalemin tuaf baki$larini falanda takma kafana tanimadigin kimseler sonucta seni iyile$ince gorseler bugunki gorduklerinin sen oldugunu hatirlayabileceklermi sanki gonlun rahat olsun guzel guzel iyile$mene bak sen in$allah her$ey istediginden bile daha guzel olur a.s.

kıyamam canım benim hiç üzülme seninki endoskopidende daha iyi olucak görüceksin bak
sonuçda yaşımız genç diye hiç kimse yapmak istemiyor çünkü 10-15 yaş gençleştiren bir uygulama biliyorsun
haliyle bizim yaşımızda 30 olunca çok erken buluyorlar ama sen ikna ettin ve en doğrusunu yaptın sonuçda probleminin kesin çözümü buydu.
Keşke dönerken gözlük kullansaydın o zaman rahatsız edici bakışlarda olmazdı sende rahatsız olmazdın.
İlknuru kendinle kıyaslama sonuçda ayhakda senin gibi zor bir dönem geçirmişti ama o da erhan bey'de endoskopi olmuştu cildin toparlaması kişiye göre çok değişiyor.
Birazcık sabrediceksin 1 haftaya tamamen normale döneceğine eminim.
Kaç yıldır aynı sıkıntıyı çekiyordun şimdi günler sonra o takıntıların tamemen yok olucak ben senin yerinde olsam bugünü değil o günü düşünüp sabreder mutlu olurdum canım benim
Kendini tutamayıp devamlı aynaya baktığını tahmin ediyorum ama bence bir süre fazla bakma psikolojini o bozuyor.
Bir sabah birde yatmadan önce bak bence sonuçda devamlı baksanda göreceğin şey aynı olacak sadece kendini üzeceksin.

Son düzenleme:
Denizkızı çok geçmiş olsun canım benim, ben iyi bilirim senin şu an neler hissettiklerini ama şişler muhakkak geçecek ve güzel bir yüz ortaya çıkacak. İzlere gelince kendinde söylemişsin zaten kulak önünde belli belirsiz demişsin şimdiden belirsizse 1 aya kalmaz kaybolur, benim göz kenarlarımdaki izler 9 ay olmasına rağmen hala kötü ama o doktordan kaynaklı 23 ekimde izler için lazer tedavisine başlayacağım.
Bence sen en doğru ameliyatı oldun, keşke bende öyle yapsaydım ama maalesef bu siteyi geç keşfettim.
Sana tekrar geçmiş olsun şişliği takma kafana resmini koyarsan bende merak ediyorum.
Valla burda baya arkadaş olduk ne güzel, gerçi sizler hepiniz gençsiniz ama benim sizlerden öğrenecek daha çok şeyim olduğunu gördüm. Sana acil şifalar diliyorum ve tombiş yanaklarından öpüyorum.

Sanada cok gecmi$ olsun cnm senin 9 ay olmasina ragmen hala kotu diye bahsettigin iz ust goz kapagindami yoksa alt goz kapagindami ??
Nasil baya belirginmi ben resimlerden hic farkedemedim :bbo:

bitanem benim cok gecmisolsunnn merak ediyordum seni..atlattin bak hersey gecicek güselim..cok normal ben ciktigimda hastaneden yolda lavabo diye tutturdm biyerde cay icelim dedik hem durduk indim garson cocuk abla kazami yaptin dedi ??? yani cok normal sen böyle düsünme lütfen iyileseceksin ve hersey mükemmelolucak suan bende ayni hatayi yapiyorum aynaya sürekli bakiyorum hic istedigim görüntü yok yüsüm elmacik kemiklerim asiri sisik onun haricinde birsey kalmadi ama insan bölemi kalicam die düsünüo birde benim sadece sakaklardan kesik degil kaslarim kalksin az demistim ama alnimin ortasindan yani basimda yukarda uzun bi kesik dikis var buna anlam veremedim ??? nedne basimin tam ortasinda o kesi yapilms sordum cvpta alamadim gözler harika görünüo öle asiri cekik falanda degil dedigim gibi izde yok beni suan rahatsis eden elmacik kemiklerim birer top var gibi üstlerinde umarim iner ( senin deri kesildi morluk olmasi bu yüsden normal hayatim ama iki hafta icinde hepsi gecicek sonra yara icten iyilesme sürecine gircek biras sabirli olmaliyis sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…