Endoskopik yüz germe - Facelift

Tekrar gecmi$ olsun cnm nasil alninin ortasinda ba$inda yukarda uzun diki$ var anlamadim ya :uhm:
Goz altlarinda diki$ belli deil demi$tin gecen gun peki ya alnindaki cokmu belirgin ??
Bide cnm ben annemle gitmem gerekecekte hastanede kaldigim sure icerisinde annemde benle birlikte hastanede refekatci gibi kalabiliyomu ??
Senin yaninda e$in falan kaldimi yani ??

basimda melodicim alinim tam ortasi o hiza düsün yani alnimda degil saclarin arasinda nasi desem nasil tarf etsem hani tam saci ayirirsin sac icinde orta cizgi varya orda dikisler var yüsümde hic iz yok ne alnimda ne göz altinda evet bitanem refakatci kabul ediyorlar hic sorun olmuyor

Hmm anladim cnm sac icindeyse gorunmez o zaman ka$ kaldirmak icinmi kesi yapildiki ordan Allah Allah.. in$allah en kisa zamanda iyile$irsin cnm :1hug:
Bu arada goz altlariyla beraber sana yanak kaldirma gibi bi$eyde yapildimi :uhm: Gerci senin yanaklarda du$ukluk yoktu ama ...

Son düzenleme:

ewet cnm sanirim kas kaldirma islemi icin o yapildi oraya yinede detayli konuscam merak ettm yani..
yanaklardaki dokular yukariya asildi o yüsden sisik elmacik kemiklerim gerek yoktu evet ama yapildi zaten hastaneye direk gectim ben biliyorsunuz orda erhan beyle ilk görüstük ama benim odam hazirdi sabah ameliyatim olucakti ama erhan bey beni hic yüz yüze görmemisti :))))))))) ay diom ne cesaretliymisim tuaf gelio simdi geldi ve dediki senin ameliyatlik bir durumun yokmuski derdin nee :)))))) göz altlarim dedim iyce bakti sen bilirsin dedi zaten hersey hazirdi saatler kalmisti :))))
simdi hastanede 3. gün resmini ekliycem sakin korkmayin hemen kaldircam canim baya bir sisik cünkü banlar varken olan resimleri hic eklemiyorum onlar korkunc bu daha düzgün :)))

Bencede cnm ma$allahin vardi senin oyle ciddi bi sorunun yoktu = ))
Yani seni muayene falan etmemi$miydi daha onceden ameliyat gunumu soyledi butun bunlari ??
Bu arada fiyat ne kadar odedin ogrenebilirmiyim cnm 1 aya kadar bende gitmeyi du$unuyorum kendimi ona gore ayarlamam lazim :bbo:
Olurmu niye korkalim a$k olsun benim sorunum sendende kotu dur bakalim ben nasil olcam :S

Son düzenleme:

hayir güselim muayene falan olmadim önceden resim yolladim haftaya cagirdi gel dedi :))) direk hastaneye gittim bir oda ayrilmis odama yerlestm bir kac saat icinde tahlillerim yapildi kan tahlili vs saatte epey gec olmustu ameliyata saatler kalmisti birsey yemek icmek yok dediler suyumu verdler tabi o esnaya kadar doktor beyi daha hic görmedim :))))))))) haha komikti ilginc yani sonra doktor bey geldi sinirli sekildee senin hic mi hic ameliyata ihtiyacin yokmus ki dedi resimlerden daha farkli yüsün dedi :))))))) istedim yinede kararliydim ona kalsa sadece kas kaldirip yollayacakti ama göz altlarina carem yoktu sordum göz altlarina tek basina islem yapmam dedi korktugun seyler basina gelir ve karar ayni karar kaldi yani endoskopik orta yüz germe :) resim ekledim canim 3. günü yalniz

pardon fiyat sormussun melodicim 7 küsür canim..hastaneye yapilacak isleme göre degisiyomus 7-8 bin arasi demisti..önceden..

Baktim cnm yorumda yazdim dedigim gibi hic oyle ciddi $i$lik morluk yok = )))
$imdiden belli nasil guzel olacagi yalniz ka$lar bana biraz cok kalkik gibi geldi zamanla dokularin yerle$tikce onlarda dogal hallerini alirlar sanirim = )))

Baktim cnm yorumda yazdim dedigim gibi hic oyle ciddi $i$lik morluk yok = )))
$imdiden belli nasil guzel olacagi yalniz ka$lar bana biraz cok kalkik gibi geldi zamanla dokularin yerle$tikce onlarda dogal hallerini alirlar sanirim = )))

ins ya suan yamuk yumuk sisik var güselim eskiye göre ama cok belli degil yani morluk bende hic olmadiki hatta hastanedede dediler 3. günü sisiklerin inmesi cok hizli diye..ilk 3 gün yarasa gibiydim..kaslar inermis biras buarada sen anladin degilmi basimda üstte olan dikisin yerini ?? :uhm: <<<<< bu ifadedeki gibi hahaha tam gösterdigi yer

Ye$ilkelebek ve kimbilir daha onceki yazilarinda cok $i$lik oldugunu hatta yuzun kek gibi kabardigini soylemi$lerdi :bbo: yoksa seninkini hafifmi yapti doktor hani senin yanaklarda du$ukluk olmayinca :uhm: bu operasyonda yag kas vs. gibi dokulari kemikten siyiriyolarmi$ ya o yuzden iyile$me surecide cok uzun oluyomu$ cok fazla odem $i$lik oluyomu$ senin yanaklarda hic oyle abartili bi $i$likte yok cok iyisin cnm ma$allah ya
Evet cnm anladim demek istedigin yeri aynen :uhm: bunun gosterdigi yerde kaydirigubbakcemile3
Ama sacli deride olunca gorunmez iz falan heleki iyile$ince hic gorunmez ...

ayni yapildi hafif falan degil iskeletten ayiriyorlar sinirleri kaslari falan 2. gün resminide koydum ilk günde zaten tek fark drenler takilmisti ikinci gün onlar cikti bantlar varken yüzün öle kabarik duruo birde cilt yapisina bagliymis kabarmasi benim cok yaglandi bantlar ciktiginda ama nrmalde cildim yagi kaldirio suan da okadar kuruki o yüsden sanirim kabarma olmadi deride kabartan deriyi yagdir...aninda kurudu cildim avantajim o sislikte cok cok hizli indi ameliyatin ertesi günü direnleri cikarmak icin geldi doktor gözüme inanamiyorum dedi cokk hizli iniyor

e hdi geçmiş olsun bi tanem. darısı bizim başımıza. gözde küçülme oldu mu sende? Kimbilir de olmuş biraz. Ama senin izlerinde çabuk geçmişti zaten. Kasım da ben yaptırcam çook heyecanlıyım. sizlerin böyle güzel haberlerinizi alınca çok çok seviniyorum.
Çok geçmiş olsun. opuyorumnanaktan

Hafif derken yani cnm yanaklari du$en birinin gecirdigi operasyon kadar agir gecmemi$tir demek istedim hem operasyon sirasinda doktor icinde daha kolay olmu$tur i$lemler onu kasdetmi$tim :S
Tabi herkesin cildinin bunyesinin verdigi reaksiyonlar farkli ama gercekten sen operasyonu cok kolay atlatiyosun ma$allah cnm yerimseniben Darisi ba$imiza bayanssulusmile
2. gunki resminede baktim oda cok iyi

Hani $ubatta yaptircaktin kararini dei$tirdinmi akannehir
Bende kasimda du$unuyorum bi aksilik cikmazsa CADIARZU

Hani $ubatta yaptircaktin kararini dei$tirdinmi akannehir
Bende kasimda du$unuyorum bi aksilik cikmazsa CADIARZU

kasımda doktor bulcam. aslında şubatı bile beklemek istemiyorum. cesaret aldım burdan :)

ya gözlerim çekilsin yada küçülsün ve göz altında iz kalsın istemiyorum. lmaz:

hmm bak onda haklisin cnm bencede öle hayirlisi ya insan hersey bitince atlattm tam diyemio buseferde his endisesi basladi hissetmiom cünkü uyusuk agirlk var maske gibi yüsüm petit cnm resim ekledim bi bak istersen göz altini daha yakin cekimde ekleyebilirim hic endisen olmasin asla iz denen birsey kalmiyor

e his olmaz şu anda tabi o da 4 aya kadar filan toparlıyor tam olarak diye biliyorum. Ama senin ameliyaıtnda çok zorlamamışlardır yanakları çünkü zaten yukardaydılar sadece gözaltın sorun vardı o yüzden seninki bi iki aya toparlar. hatta sende böyle bi cilt varken haftaya bi şeyin kalmaz. :))))))))))))))
baktım bi tanem gözaltlarına gayet güzel görünüyor. biraz çekiklik var ama o da şişten zaten. gözlerin de küçülmemiş
ama şunu anladık ki ilknurcum sen uzaylıymışsın, maşaalah ne şişme ne kabarma hiç bi şey yok.
kaç saat sürdü peki? narkoz filan korkuyordun.
bak bitti gitti işte

Son düzenleme:

His kaybi cabuk gecmiyomu$ cnm bu operasyonun tamamiyla iyile$me sureci en az 6 ay diyolar ..
Bak istersen bu sayfadaki ye$ilkelebek'in en son yazdiklarina ondada his kaybi olmu$ uzun bi zaman ama sonunda gecmi$ yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/6382-endoskopik-yuz-germe-facelift-56.html

hahahaha pepit hakket bende biras anormallik var dedigim gibi doktorla görüsmeden ameliyata gittm aniden iyilestim :))))) canim az degil 5 bucuk saat sürmüs ameliyat bi saatte uyanamamsm ama erhan bey süper is cikardi sadece benim yapimla alakali oldugunu sanmiyorum kendiside mükkemmel bir insan..ayrica isinide muntazam yapan bir doktor..öyle kizlar iste hayirlisi olsun ins hepimis icin sira sizlerde bugün denizkizininda iyi haberini aldim icim ck cok rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…