pepit cicim ben çok istiyorum gitmeyi ben anadolu yakasındayım oytun idil in iş yeri mecidiyeköydeymiş. pek bilmiyorum oraları ama beraber gidebilriz hakikaten
mesaj attım sana. bi bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pepit cicim ben çok istiyorum gitmeyi ben anadolu yakasındayım oytun idil in iş yeri mecidiyeköydeymiş. pek bilmiyorum oraları ama beraber gidebilriz hakikaten
ya yüzün koyun yatmaktan oluyor gözünün altına iz oluyor. da resim ekleyemiyorum henüz. internette aratsanız görürsünüz. lamiacım benim derdim (Resminden gördüğüm kadarıyla) seninle bire bir aynı ve teoman doğan bana endpskopik germe dedi. Bu arada melodi sen de lamianın resmine baksana seninki de böyle mi?
ama sen oytun idil'e git. hatta istanbuldaysan beraber gidelim? bende gitmek istiyorum. ücret almıyormuş. bakalım o ne diyecek.
benim gördüğüm kadarıyla senin gözünün altında olması gereken dokun yanaklarına kaymış. yanaklarında zaten olmadığından böyle bi sorun olmuş.
bende de göz altındaki doku yanaklara kaydı. ama yanakta var. onlarda ağız çizgimde birikti. cildim de yağlı zaten sarkmaya müsait.
ama sen gene kendin bi doktorla görüş. sonuçta uzman değilim tabiki :)
Evet cnm gordum lamianin resimlerini benimde goz altlarim ve elmacik kemiklerdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$tu bu yuzdende burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler derinle$ti hatta lamianinkinden bile derin benimki benneyaptımki lamianin yanaklarda fazla dolgunluk yok benimkinde dolgunlukta oldugu icin bide orta yanaklara du$unce dolgunluk iyice oyuklar derinle$ti oyuklarin hemen yani orta yanak bolgemde pot - kaba gorunuyor benneyaptımki
oralar dolucak canım zaten onun için yaptırıyorsun anlatmak istediğim o değildi.valla benimde öyle. hani yastık izi gibi bi iz vardı. şimdi o yanağıma indi. yanakta sarkınca gözümle yanaklarım arasında parmağını sokabileceğin iğrenç bi boşluk kaldı. Zaten ben o boşluğun kalkması için bu ameliyatı olucam?
eğer toparlamayacaksa ne anlamı var. Sorun öncede vardı diyorsunuz ama, zaten sorun olmasa ameliyat olmazki insan. bende de o sorun zaten var. ve ben ortadan kalksın diye ameliyat olmayı düşünüyorum.
Kızlar son halimi yani 9 ay sonrasını yükledim arkadas listemdekiler görebilir
kimbilir seni arkadaş olarak ekledim ama istek beklemede diyor
Şaşkıncım dediğin şeyi anladım. Ama ne biliyim işte her sene ameliyat olan yada maddi durumu süper insanlar değiliz. Çoğumuz işten zar zor izin alıcaz. Parayı halletmek için kredi alacak olanlar var. istiyoruz ki hiç komplikasyon olmasın Doktor kafamızdakini yapsın bi daha da uğraşmayalım. O yüzden en iyi doktoru ve en iyi çözümü arıyorum. Yoksa biliyorum demek istediğini ve yardımların için çooooooooooook teşekkür ederşm :))
melodi biz laima ile dün konuştuk kasım gibi görüpüp şubat gibi yapıcaz bu işi. İkimizde öğretmeniz ve en uygun zamanlar bunlar. Sen kasımda geleceksen, seni de ziyaret ederiz :)) Sen bize fikir vermiş olursun. Sonra da grup kuralım endoskopikler diye her sene ayn gün buluşalım :)))))))))))))))))))
Canım arkadaslik istegini kabul ettim, girip resimlere bakabilirsin.
canım benim çok teşekür ederim. gözaltında hiç iz yok ve çok güzel gözüküyor bence.
gözlerin biraz çekildi mi peki? ben farkı anlayamadım benim gözlerim zaten ufak ve çekik, o yüzden çekilmesini hiç isemiyorum
Göz altındaki izler kirpiklerin hemen altında olduğu için görülmüyor, zaten kalemde çekince hiç belli olmuyor, ama evet gözlerim çekilmiş ben bunun yapılacağını bilmiyordum önceden bana söylenmedi yoksa bende istemezdim. Sen önceden bunu istemediğini doktora söyle, gercekten gözlerde kücülme oluyor ve ben bu konuda memnun degilim.
denizkizi kesin olmustur ins cokk iyi gecmistir ameliyati bende merak ettim...pazar günü hastaneden ciktim ben normalde cumarteside cikabilirdim kendim kalmak istedim pepitcim melodicim bu ameliyatta gercekten korkulacak birsey yokmus sadece sorun yüzün asiri ödem yapip sismesi bunun haricinde ne agri oluyor ne bir sorun pazar günü göz altindaki dikisleri aldi ve gözümün altinda iz denen birsey yok üc gün olmasina ragmen cok ilginc annem cok sasirdi nasil iz olmaz diyor kendiniz bile farkedmeiyorsunuz yani...ilk 3 gün gün bantlar cikana kadar yarasa gibiydm :)simdi biras biras haffledi...tabiki insan icine cikabilmek sanirim iki haftayi alir..suan deniz kizini cok merak ediyorum hayirlisyla haberini alsak inss cok iyidir...
denizkizi kesin olmustur ins cokk iyi gecmistir ameliyati bende merak ettim...pazar günü hastaneden ciktim ben normalde cumarteside cikabilirdim kendim kalmak istedim pepitcim melodicim bu ameliyatta gercekten korkulacak birsey yokmus sadece sorun yüzün asiri ödem yapip sismesi bunun haricinde ne agri oluyor ne bir sorun pazar günü göz altindaki dikisleri aldi ve gözümün altinda iz denen birsey yok üc gün olmasina ragmen cok ilginc annem cok sasirdi nasil iz olmaz diyor kendiniz bile farkedmeiyorsunuz yani...ilk 3 gün gün bantlar cikana kadar yarasa gibiydm :)simdi biras biras haffledi...tabiki insan icine cikabilmek sanirim iki haftayi alir..suan deniz kizini cok merak ediyorum hayirlisyla haberini alsak inss cok iyidir...
denizkızı 4 gündür yok son girdiğinde bu akşam yola çıkıyorum demişti muhtemelen ya bugün yada cuma günü oldu ameliyatı..
hastanede olabilir belki.
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım en çok senin adına sevindim çok uzun zamandır yaptırmak istiyordun inşallah çok güzel olacak herşey.