- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
kızlar (( ama iş hayatı bitişinde özellikle hava kirliğliği falan benim cildim çok hassa dahada belirginleşiyo benim yapım gereği zaten yanak yok bi de o oyular olunca cnm sıkılıyo var ama oyuklarım eski halim çok farklıydı bi de eski resim koyarım(( gerçekten mutsuzum taktım bikere ben ben 2 ameliyat bi anda olucam burnumdan nefes alamıyorum sorun var hem bu amliyatı bi anda olucam bölece dikkat fazla öekmicek şişliklerim diğer oprasyona fazla bişey almıcak doktor nefesle ilgili olduğu için. ben endoskopi yaptıramıcam artık macs lift için randevu aldım kulak önünden kesi olcak ve dokular yukarıya taşıncak büzdürücü iplerle ... bakalım neler olcak kızlar dua edin iyiki varsınız hiç bi arkdaşım bilmiyo söylemicem çekiniyorum kime söylesen gerek yok merek yok dicek vs..
Canim Benim Dualarim seninle...ins hersey istedigin gibi olur allahim yardimcin olsun bir an evvel olur biter iyilesirsin bende bir esimin haberi var kimseye söylenmio anlamayacaklari icin ailemede artik ameliyatim bitince bitti diye haber vericem ama ne ameliyati oldugumu yinede sölemeyi düsünüom o halde cekemem valla sitemleri :))) ne diyelim ins hersey güzel olur...seni ziyarete gelirimm tam olarak zaman yazarsan tabi bende insan icine cikabilcek durumda olursam yaninda olmak isterim...elimden geldigince..birde son sorum macs lift endoskopiye göre daha hafif bir islem miki endoskopide iz yok oytun bey bos kisimlara cukur olan yag enjeksiyonu yapiyom ve daha iyi sonuc aliyorum demisti bana endoskopik yöntemde izsiz oldugunu düsünürsek o yüzden daha mantikli gelmisti bence yinede konus canim yüz yüze görüstügün de