Endoskopik yüz germe - Facelift

yesil kelebek gecmisolsun tekrar cok tskler verdigin ayrintili bilgiler icin ya ben aslinda seni cok bekledim forumda ( oytun beyi de sicak buldum samimiyetini iyi bir doktor gel gelelim bana yolladigi öncesi sonrasi fotograflar benim isteklerimi tatmin etmedi senin cok memnun oldugunu okudum simdide öyle diyorsun biliyorum resim konusunda eklemek istemessin kesinlikle ama ben haftaya bu operasyonu düsünüyorum hic degil se benim icin cok kisada olsa bi resmini ekleyebilirmisin ??? ricam dir doktor secimini aninda degistirebilirim cünkü daha yola cikmadim carsamba ya kadar vaktim var bana cok büyük iyligin yardimin olmus olur...

ins canimm evet kararliyim bu konuda...tabiki sürekli yazarim yazabildigim sürelerde..hayirlisi olsun ins sizler icinde hersey iyi olsun ins

Tesekkurler verdigin onemli bilgiler icin cnm bu operasyonda ozellikle merak ettigim bisey var yanaklar yukari kaldiriliyorya sonuc nasil cilt tamamen oturunca yanaklarda azda olsa tekrar du$me oluyormu yanaklarin goz altlar ve elmacik kemikleri eskiye oranla daha SIKI daha dolgun mu :S Sonuctan gercekten memnunmusun umdugun gibimi oldu ve bizlerede tavsiye edermisin ???

Yesilkelebek sana yazmistim bunu tekrar gecmis olsun ; ))

Tesekkurler verdigin onemli bilgiler icin cnm bu operasyonda ozellikle merak ettigim bisey var yanaklar yukari kaldiriliyorya sonuc nasil cilt tamamen oturunca yanaklarda azda olsa tekrar du$me oluyormu yanaklarin goz altlar ve elmacik kemikleri eskiye oranla daha SIKI daha dolgun mu :S Sonuctan gercekten memnunmusun umdugun gibimi oldu ve bizlerede tavsiye edermisin ???

ilknur bence amliyat olmanı gerektirecek bi durum yok çok kötü bir durum yok gayet hoş yüzün :)))yanakların falanda aşağı inse biraz anlıcam da sadece gözltında hafif bişey var ...başka bi çözüm yok mu acaba hadi yanaklarda da sarkma olsa ozaman tam bu aliyat sana göre dicem ama (( diyemedim ben

Bende soyledim ne guzel yuzu var ma$allah burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgileride yok yanaklarda du$uklukte yok sadece goz altlarindaki hafif cukurumsu goruntu icin degecekmi o kadar aci cekmeye bilmiyorumki :S
Aam tabi yinede biz onu etkilemi$ olmayalim madem kararini vermi$ in$allah her$ey istedigi gibi olur = )

ilknur bu arada ye$ilkelebek gitti bi dahada zor haber aliriz sanirim :2:

ay kızlar moralim bozuldu şimdi endoskopi ii de macs lift yaptıran hiç yok kobay mı olcam ben korkuyom inaşallah dayanıklıdır izleri göze aldım işe yarmazasa saddece büzdürme var bu işlemde (( ufffff

randevum kesinleşti kızlar 4 ekimde sabah 8 de hastanede olmam gerkiyo (((((ya çok heyecanlıyım doktor beni hiç kırmadı hiç bu konuda güven verdi inşallah boşa çıkmaz ii sonuç almak istiyorum en çok yeşilkelekbek cesaretlendirdi beni...doktorun bi hastası sonuç da ama oprasyonlar faklı(

oytun bey mi doktorun?
bi de resmin var mı hiç? bi bakalım biz de, başkasının bakış açısı işini görebilir

kızlar ekledim yarın kaldırcam ona göre amliyattan sonra koyarım tanıdık çıkcak die korkuyom:)) beni,m oyuklar kötü dolgudan sonra iyice aşağıya indi gaözemin önünden dolgu geçio acayip oldu..çoğu resimde belli değil belli olanları eklemye çalıştım yan profilden de belli

aslinda öyle kizlar ama baska fikriniz varmi su göz altlari icin bir cözüm bulunamadi tip teknik okadar ilerledi diyorlar off bisim sansimiz diyelim bir bu göz altlarina cözüm yok (( bende ayin 29 u ucuyorum biletimi aldim bakalim ...
Denizkizi canim benim seninde yüzün okadar hoski elmacik kemikleri olmasi gerektigi gibi göz altlari öyle sadece yanak cizgileri sanirim seni rahatsiz eden okadar güselsinki ay kizlar biz napicas böyle :)))))) aslinda kime sorarsaniz sorun hic birimizin ameliyatlik durumu yoktur baksaniza birbirimize bakinca bile aramizda diyoruz :))))) neyse herkez istedigi mutlu oldugu ölcüde biseyler yaptirio ve kendini rahatsiz eden sorunuda kendi bilio hayirlisi olsun hepimiz icin..
Deniz kizi canim sen ne yaptircaksin tam olarak anlayamadim ben endoskopik orta yüz ve ek olarak ney ?????

canım benim seninde yüzünde hiçbir sorun yok. Ben şunu anladı ki bir benim bu ameliyattan olmam lazım. ooy oy

pepit canim seni görmedim ama eminim seninde yoktur :)))) denizkizini anlayamadim iki ameliyati bir aradami yapicak hmm ben eger yesilkelebegi görebilseydim oytun bey ilede görüsmeye gidicektim maalesef göremedim vaktim cok az kaldi biran evvel olsun bitsin diyorum bu stres gercekten yoruyor insani stres nasil olucak ne olucak diye bir yil daha düsünürsem yüz gerdirmeye ihtiyacim olucak cökücem :)))))bir an önce olup bitmesi enn dogrusu pepit canim hazir gidiyoken senide alalim ücümüz olur cikariz :))))))

Ayyy valla bence sendede oyle ciddi bi$ey yok denizkizi benim burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler senden bile derindir ustelik benim goz altlari vede elmacik kemiklerdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$tu pepit merak etme canim yalniz deilsin bunlar gerek duyuyosa boyle bi operasyona bana dunden lazim bu operasyon vereliniortak

ay kızlar moralim bozuldu şimdi endoskopi ii de macs lift yaptıran hiç yok kobay mı olcam ben korkuyom inaşallah dayanıklıdır izleri göze aldım işe yarmazasa saddece büzdürme var bu işlemde (( ufffff

Bence sana boyle bi operasyon gerekmiyor cnm doktorlar hakliymis niye bo$una canini skiyosunki kac aydir bu derttesin bende gercekten soyledigin gibi ciddi bi$ey var sanmi$tim oyuklarim derinle$ti nerdeyse ceneme kadar indi falan diye yazmi$sin bi yerde hicte oyle deil sen buyutuyosun hani nerde cenene kadar inmi$ :bbo:

yani evet katiliom illa olucaksan benim gibi inat ediosan bileeee ok ol ama endoskop neye yemio kalkan dokular zaten yanagida toparlar cizgi falan kalmaz :S hmmm ay ben sadece cizgi görüom oda herkesin yanak yapisi farklidir benim suan inmedi ama zaten 30 yastan sonra hizlancak ilerdede bu cesareti bulabilcegimi sanmiom asla...

bide su klavyemin tuslari düzgün calissa :)) eksik harf dolu yazimda cözmeye decoder lazim...endoskopik yöntem sadece yeterli degil mi demek istemistim deniz kizina??

kızlar (( ama iş hayatı bitişinde özellikle hava kirliğliği falan benim cildim çok hassa dahada belirginleşiyo benim yapım gereği zaten yanak yok bi de o oyular olunca cnm sıkılıyo var ama oyuklarım eski halim çok farklıydı bi de eski resim koyarım(( gerçekten mutsuzum taktım bikere ben ben 2 ameliyat bi anda olucam burnumdan nefes alamıyorum sorun var hem bu amliyatı bi anda olucam bölece dikkat fazla öekmicek şişliklerim diğer oprasyona fazla bişey almıcak doktor nefesle ilgili olduğu için. ben endoskopi yaptıramıcam artık macs lift için randevu aldım kulak önünden kesi olcak ve dokular yukarıya taşıncak büzdürücü iplerle ... bakalım neler olcak kızlar dua edin iyiki varsınız hiç bi arkdaşım bilmiyo söylemicem çekiniyorum kime söylesen gerek yok merek yok dicek vs..

Bende oyuklara takiyorum ama benim goz altlari vede elmacik kemikleri ustundeki dolgunluk orta yanak bolgeme indi o yuzden oyuklar derinle$ti senin yuzun o kadar dolgun deilki oyuklar derin olsun benim yuzum eskiden beri dolgun ama ust yanak bolgemde dusme olunca oyuklarin derinle$tigi gibi yuzumun alt bolgeside kaba gorunuyordu cenem falan bi ara cok kaba gorunuyodu sonra ben lipoliezen yaptirdim alt bolgem biraz zayifladi eskiye gore $imdi daha iyi oldu ama i$te goz altlarim vede elmacik kemiklerim zayif gorunuyor orta yanak bolgem pot gorunuyor yuzumun $ekli bozuldu resmen kac aydir gorusmedigim arkadaslar tabi bilmiyolar durumumu kilomu aldin diyolar yuzumde kaba bi goruntu olu$tu
Tabi ben bide yuzumun ust bolgesi zayiflayinca biraz kilo aliyim dedim belki dolgunla$ir diye ust tarafa hic faydasi olmadi yine orta yanaklar dolgunla$ti bi kere dengesi bozuldu yuzumun bi daha duzelmedibenneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…