- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
Bak gordunmu Dr. bile gerksiz bulmu$ sen canini bo$a skiyosun = ))
Ama tabi goz altlarindaki hafif cukurumsu goruntuden illede kurtulmak istiyorum diyosan bu operasyonu goze alcaksin gercektende deger diyosan tabiii :S in$allah her$ey istedigin gibi olur cnm = )
Gelismelerden bizleri haberdar edersen seviniriz = )
Bende 1-2 ay falan sonra gitmeyi du$unuyorum nasip olursa :S
öncelikle hepinize kocaman selamlar arkadaslar özel mesaj yazan son durumumu soran çok arkadas oldugu için bilgilendirici bir cevap yazacagim benim 7buçuk ay oluyor operasyonumu yaptirali ve suan normale tamamiyla döndüm ne kaslarda gerilme çekilme zorlanma kaldi nede yüzde yeryer batmalar hissizlik olayi hepsi geçti ve hiç ameliyat olmamis gibiyim çekdigim acilari bile unuttum desem ne dersiniz :))hayata dahada bagliyim özellikle dolgun göz altlarima bakmaya doyamiyorum asagidan yukaridan yandan her açidan mükemmeller ve kisinin yasini ele verenin artik göz altlari oldugunu iyice ögrenmis bulunuyorum yanaklarima gelince o ilk asamadaki sislik kalmadi operation öncesiyle ayni görünüs ama tek farkla dudak yanlarimda daha dogrusu agiz çevremde sagdan soldan inen çizgilenme yok oralar dopdolgun. Korkularim ameliyat öncesi hiç yoktu ama sonrasinda birdünya korku çikti ortaya ya hissizlik olayi kalici olursa ya yanaklar böle sis kalirsa ya göz altlarima grefler yerlestirildi onlar öle sis kalirsa (biarkadas göz altindan parça alinirsa çekme oluyor demisti zira bendende 1MM alindiydi ya öle olursa diye burda okuyup okuyup kendimi korkuttugum çok oldu herkesde olmaz ama iste insan genede koruyor)ben bu sorulari artik çok gerimde biraktim bi on yilda aklima gelmice kesin onyil sonra gene gözaltimda dudak çevremde sarkmalar olunca gene gider ayni ameliyati yaptiririm tabi o zamanakadar kimbilir ne teknikler çikar orasida ayri bi konu çikmazsa gene bunu yaptiririm az çok beni merak eden arkadaslara fikir verdim umarim hepnizi sevgiyle kucakliyor um sevgiyle saglikla kalin...
randevum kesinleşti kızlar 4 ekimde sabah 8 de hastanede olmam gerkiyo(((((ya çok heyecanlıyım doktor beni hiç kırmadı hiç bu konuda güven verdi inşallah boşa çıkmaz ii sonuç almak istiyorum en çok yeşilkelekbek cesaretlendirdi beni...doktorun bi hastası sonuç da ama oprasyonlar faklı (
evt oytun bey doktor
canım benim seninde yüzünde hiçbir sorun yok. Ben şunu anladı ki bir benim bu ameliyattan olmam lazım. ooy oy
ay kızlar moralim bozuldu şimdi endoskopi ii de macs lift yaptıran hiç yok kobay mı olcam ben korkuyom inaşallah dayanıklıdır izleri göze aldım işe yarmazasa saddece büzdürme var bu işlemde(( ufffff