- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
yaklasik bir yildir arastiriyorum canim almanyada 6 tane doktora muayene oldum hepsi suan gereksiz dedi ok ama cok istiyorsanda su anki görünümnden cok cok güzel olur yüze canlilik gelir dedi yag dokusunu önermiyorlar dahada öncede dedigim gibi yanaklara uygulanan yag dokusu yüzü disariya cikariyor sisiriyor
göz altina yag enjeksiyonu ilerde sekil bozuklugu yapiyor keske tek basina kusurlu gördügümüz bölgeyi düzeltme sansimiz olsaydi da bukadar zor birseye girismeseydik
ama ben en mantiklisi yinede bunu buluyorum 30 yastan sonra asagiya düsme yüzde deforme zaten hizlaniyor suan olmasa ilk bes yil icinde mutlaka bu ameliyata gerek duyucas olalim ciksin aradan mantigi benimkisi...ve sadece göz altini keserim orta yüzü kaldirmam diyen doktor bedevaya da yapsa bu ameliyati gidip olmam topam 12-13 tane doktor tek basina zararli diyorsa diger diyen bir kisinin pek etkisi olmas...
pepit tsk ederim cnm sizlerin güzelligi ben gecen yilki halime kavussam inanin baska birsey istemiyorum simdi birsey söyleyecem bana güleceksiniz...ne ameliyattan sonraki sisliklerden korkuyorum ne agri olursa agridan korkuyorum tek heycan yapip korktugum nokta suan 4-5 saatlik genel anestesi hey allam :)))))) acip googleyi genel anestesiyi arastiriom sanirim kafayi üsütcem ha birde bu ameliyat nasi olur diye kac kez izledim youtubede doktor beni yanina asistanda alabilir o kivama geldim valla :roflol:
kendimi korkutmaya yer ariom suan sanirim