Endoskopik yüz germe - Facelift

ewet cnm ben fotograflari ekledim bir yilda insanin göz altlari bu derecemi cöker bukadarmi yipranir akil almaz fotograflara bakarsaniz eger daha bir yil olmayan fotom var ve simdisi yakin cekim karsidan herkeze o bile güzel görünüyor brde estetk ameliyat tamamen cesaret ve arzu isi herkez de bu istek olmayabiliyor.Maalesef kalicak yeri ayarlamiyorlar mesela ben 8-9 ay önce gögüs ameliyatina geldim normalde bir gün kalmam yeterliydi gerci cokkk kolay gecti ne agri ne sizi oldu ama kendimi orda daha güvende hissederim diye 3 gün kaldim hastanede cok memnun kalmistim ama ameliyat öncesi otelde kalmistik sanirim bu defada öyle olucak ailem saatlerce uzaktan gelicek ameliyat sonunda 3-4 gün hastanede kalir onlarla dönerim diye düsünüyorum tabi bu arada türkiyede olan aileme hic birsey demedim daha duyarlarsa yüzüm icin geldigimi kiyamet kopar annem cildirir :)))))) en iyisi söylememek :)))) olup biter ve ararim :))) esim yanimda olur zaten...

hayırlısı olsun ilknur bence sonun akadar pazalık et burdada masrafların olacak bişey kaybetmezsin ....

ilknur bence senin yuzunde oyle ciddi bisey yokki hatta belkide doktor gorunce sana bu operasyonu yapmayacak bile :S sadece gozlerinin altinda hafif cukukcuk var bence sen buyutuyosun benim yuzumu gorsen goz altlarim vede elmcik kemiklerimdeki dolgunluk orta yanak bolgeme du$tu sonra gulu$ cizgilerim (burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgiler) im derinl$ti baya bi =(=( ben 28 ya$indayim cnm ....

32 yaşındayım. cildim zaten çok yaplı ve topluydu. otuzdan sonra sarkma başladı resmen aşşağıya indi yanaklarım. e dolgunluğu taşıyamadı haliyle :))

hmmm görünce farkli olur dedi ama bence yapar neden derseniz bana yolladigi hastalarn öncesi sonrasi fotolarini gördüm...öncelerinde öyle büyük göze batan sorun yoktu ve cok genc hatlardi tamamen hastanin istegine baglidir doktorunda yaklasimi tbiki haber veririm size muayeneden sonra bakalim ne olur ne diycek ?? pazarlik konusu hayatta hic beceremedigim bir konu cok cekingenim ben yaaa of tabiki rica edicem miktar cok yüksek umarim uygun birsey yapar

ilknur sen çooook güzelsin. yaptırma demeye dilim varmıyor hevesin kaçacak diye ama çok güzelsin.
neyse daha güzel olursun, olaya o açıdan bakmak lazım. en az 7 yaş gençleştiryor diyorlar. bebek gibi olacaksın. inşallah çok çok daha güzel olursun. ve iyi ki yaptırmışım dersin. ama haberdar et olur mu?

sizlerinde yaslari cok gencc benim de 29... eski halimizi bildigimiz icin böyleyiz biz aslinda hepimis yani :))))) baskalarina göre de simariklik biras bisimki

evet bana da herkes yaşını göstermiyorsun diyor. ama aynaya baktığımda yada resim çektirdiğimde ilk önce yanaklarıma ve kaş arama bakıyorum. ve kendimi beğenmiyorum. ve eğer bu sorunuma çözüm olacaksa yaptırcam. şimdi kknin indirim kartını alıcam naci çelik'e ücretsiz muayne olcam bakalım o ne diyecek. asla dolgu istemiyorum.
şakak germe ve orta yüzgermeden birisi olsun istiyorum.
inşallah hepimiz istediğimiz gibi oluruz.

yaklasik bir yildir arastiriyorum canim almanyada 6 tane doktora muayene oldum hepsi suan gereksiz dedi ok ama cok istiyorsanda su anki görünümnden cok cok güzel olur yüze canlilik gelir dedi yag dokusunu önermiyorlar dahada öncede dedigim gibi yanaklara uygulanan yag dokusu yüzü disariya cikariyor sisiriyor
göz altina yag enjeksiyonu ilerde sekil bozuklugu yapiyor keske tek basina kusurlu gördügümüz bölgeyi düzeltme sansimiz olsaydi da bukadar zor birseye girismeseydik
ama ben en mantiklisi yinede bunu buluyorum 30 yastan sonra asagiya düsme yüzde deforme zaten hizlaniyor suan olmasa ilk bes yil icinde mutlaka bu ameliyata gerek duyucas olalim ciksin aradan mantigi benimkisi...ve sadece göz altini keserim orta yüzü kaldirmam diyen doktor bedevaya da yapsa bu ameliyati gidip olmam topam 12-13 tane doktor tek basina zararli diyorsa diger diyen bir kisinin pek etkisi olmas...

pepit tsk ederim cnm sizlerin güzelligi ben gecen yilki halime kavussam inanin baska birsey istemiyorum simdi birsey söyleyecem bana güleceksiniz...ne ameliyattan sonraki sisliklerden korkuyorum ne agri olursa agridan korkuyorum tek heycan yapip korktugum nokta suan 4-5 saatlik genel anestesi hey allam :)))))) acip googleyi genel anestesiyi arastiriom sanirim kafayi üsütcem ha birde bu ameliyat nasi olur diye kac kez izledim youtubede doktor beni yanina asistanda alabilir o kivama geldim valla :roflol:
kendimi korkutmaya yer ariom suan sanirim

e hadi baklım o zaman. dediğin gibi 30na gilince tümden aşağıya iniyor. fiyat konusunda da yurt dışından geldiğini zaten masraf yaptığını söyle. hastaneden hastaneye fiyat değişiyor. mesela teoman doğan amerikan da yapacağı için farklı para, diğer hastanede yağacağı ameliyat için farklı para istemişti.

astesinn bi saatliği 15 dakikalığı yok. ben iki kere narkoz aldı. sana iğne yaıyorlar ona kadar say diyorlar üç dediğinde gidiyorsun zaten. sonrası gözünü açıyorsun. biraz üşüorsun. miden bulanıyor aç oluyorsun ama yemek yeyince kusuyorsun o kadar. başka bi şey yok. aklına da başka bir şey getirme. her şey çok güzel olcak.

ins canim benim haklisin evet...sigara kullandigimi 10 yildir bugün söyledim erhan beye zaman cok yakin degil mi dedim forumlarda falan en az 3 ay önce bile birakin diyen var ben azalttim ama birakmadim daha dediki ; endoskopik ameliyatta okadar etkisi olmaz normal yüz germede o olur bir hafta yinede siz icmeseniz iyi olur ameliyattan sonrada 10 gün kesinlikle yasak bunun haricinde cok korkuyorum dedim kork tabi dedi korkman lasim zaten okadar basit bir ameliyat degil bu dedi ama kötü sonuc riskide yok denecek kadar az dedi durum böyle yani

ben de ameliyat olurken sigara kullanıyordum. narkoz sonuçta tehlike hep var. ama yürürken de tehlike var. kendini korkutmak için yer arama. duanı edip gireceksin bizde edicez. sonra eski halinden bile daha güzel olacaksın. ama bi zahmet artık içme şu meredi.

ilknur Dr. erhan eryilmaz'a resim gonderdinmi ??
Cunki ben ilk mail yazdigimda bana onden ve yandan resim gorelim ameliyat konusu cok ciddi demisti :S
Genc grup hasta resimleride gondermisti aradaki farklar gayet acik ve net daha dolgun SIKI goz altlari vede elmacik kemikleri = )
Ama benim pc de sadece bi tane resim bulabildim yakin cekim onu gondermistim o resmimin yine en iyi halim oldugunu soyledim cok net olmamakla beraber sorunumun anla$ildgini tabi problemimide anlatarak..
Dr. beyde geriye (bu problemlerin cozumu endoskopik cerrahidir geldiginizde konusacak cok konu var bire bir gorusmekte fayda var) diye yazmi$ti ..

Yesilkelebek hos geldin sana ozel msj yazmistim sonuctan memnunmusun son durumun nasil diye anlatirmisin biraz = )

bu gece son icisim su sigarayi yarin elimi sürmeyecem uyuyarak geciririm günü seker sakiz artik bi yolunu bulucam cnim..evet melodicm gönderdim hatta buraya ekledigim resimlerden gönderdim ve olmasini istedigim görüntüyü tarif ettim oda gereksiz dedi fakat göz alti icin endoskopik orta yüz size olabilir dedi hatta senin tarif ettigin görüntüden daha iyiye ulasicas ve dahada güsel olucak dedi telefonda tekrar sordum birdaha bakiyorum resimlerini actim dedi bakti ve evet evet daha iyi olucak dedi tabi uzun görüsmemis lazim dedi ameliyat öncesi birde yakindan görmem lazim dedi sizlere de muayenden cikinca detayli olarak yazicam

Bak gordunmu Dr. bile gerksiz bulmu$ sen canini bo$a skiyosun = ))
Ama tabi goz altlarindaki hafif cukurumsu goruntuden illede kurtulmak istiyorum diyosan bu operasyonu goze alcaksin gercektende deger diyosan tabiii :S in$allah her$ey istedigin gibi olur cnm = )
Gelismelerden bizleri haberdar edersen seviniriz = )
Bende 1-2 ay falan sonra gitmeyi du$unuyorum nasip olursa :S

öncelikle hepinize kocaman selamlar arkadaslar özel mesaj yazan son durumumu soran çok arkadas oldugu için bilgilendirici bir cevap yazacagim benim 7buçuk ay oluyor operasyonumu yaptirali ve suan normale tamamiyla döndüm ne kaslarda gerilme çekilme zorlanma kaldi nede yüzde yeryer batmalar hissizlik olayi hepsi geçti ve hiç ameliyat olmamis gibiyim çekdigim acilari bile unuttum desem ne dersiniz :))hayata dahada bagliyim özellikle dolgun göz altlarima bakmaya doyamiyorum asagidan yukaridan yandan her açidan mükemmeller ve kisinin yasini ele verenin artik göz altlari oldugunu iyice ögrenmis bulunuyorum yanaklarima gelince o ilk asamadaki sislik kalmadi operation öncesiyle ayni görünüs ama tek farkla dudak yanlarimda daha dogrusu agiz çevremde sagdan soldan inen çizgilenme yok oralar dopdolgun. Korkularim ameliyat öncesi hiç yoktu ama sonrasinda birdünya korku çikti ortaya ya hissizlik olayi kalici olursa ya yanaklar böle sis kalirsa ya göz altlarima grefler yerlestirildi onlar öle sis kalirsa (biarkadas göz altindan parça alinirsa çekme oluyor demisti zira bendende 1MM alindiydi ya öle olursa diye burda okuyup okuyup kendimi korkuttugum çok oldu herkesde olmaz ama iste insan genede koruyor)ben bu sorulari artik çok gerimde biraktim bi on yilda aklima gelmice kesin onyil sonra gene gözaltimda dudak çevremde sarkmalar olunca gene gider ayni ameliyati yaptiririm tabi o zamanakadar kimbilir ne teknikler çikar orasida ayri bi konu çikmazsa gene bunu yaptiririm az çok beni merak eden arkadaslara fikir verdim umarim hepnizi sevgiyle kucakliyor um sevgiyle saglikla kalin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…