Endoskopik yüz germe - Facelift

Burdan herkes biribirini sanaldan taniyor bildigim kadariyla evet bende cok isterdim daha once bu operasyonu gecirmis birilerinden ayrintili bilgi almayi ama eskisi gibi takilmiyolar sanirim sorunlarindan kurtulunca = ))

kızlar buradan boşuna çırpınmayın derim konunun içine girmiyorlarki sorduğunuz sorulara yorum yapsınlar
özel mesaj atmakdan başka çareniz yok ne yazıkki zaten forumda aktifler
m3lodii canım sen mesaj sayını doldurdun zaten istediğine mesaj atabilirsin artık çekinmene gerek yok canım sonuç olarak hepimiz bilgi paylaşımı için buradayız :)
pepit'in 26 mesaj daha atması lazım buda çok kolay aslında forumda binlerce konu var ilgini çekenlere girip kendi yorumunu yapıp geçmen 15 dakika sürmez sonra istediğine özelden ulaşırsın :)

doğru diyorsun ben tüm formu geziim 25 kaldıalkisalkisalkis

Ben ayhak ve yesilkelebege msj yazdim bugun cvp bekliyorum bakalim cvp verceklermi CADIARZU

Arkadaslar SIKLIKLA giremiyorum yeni okuyabildim yazdiklarinizi evet botox u bende denedim ve botox sadece yüze anlik canlilik kazandiran bir islem etkisi 4-6 ay ama 3.aydan sonra zaten birsey kalmior ve yüze o yasli görünümü veren göz altlaridir kimi zaman torbalanma kimi zaman cukurlasma sonucta göz altlari ameliyatsiz hicbir sekilde düzelmez botxda yapilmaz o bölgeye yanagi yag doku ile kaldirip toparlama sansi hep var gel gelelim göz alti kesisinden cokkk krkuyordum fakat oytun bey ve erhan bey bu konuda beni ikna etti erhan bey özellikle kesinlikle tek basina yapilmaz endoskopik orta yanak kaldirma ile yapilirsa göz altinda hic bir sorun olmaz dedi...
Oytun bey fiyat olarak cok uygun fakat hastalarinin görünümünden mi yoksa yag enjeksiyonuda yaptigiicinmi extradan bayanlarin yüzleri disa cok cikik öne dogru cikma durumu olmus sismis gibi geldi bana yinede hoslarr...5.500 e yaptigini söyledi
Erhan Bey genc hastalarda yaj enjeksiyonu yapmadigini direk sadece dokuLari yukari tasidigini söyledi ve görünüm cok dogal demekki varsayimim dogru yag enjeksiyonu her hasta yapisina yakismiyor yüzü sisirip biraz öne tasiyor erhan bey ise 7.000-8.000 arasinda fiyat verdi
Teoman beyi eledim zaten sadece sakak germe icin cok ucuk bir rakam istedi gercekten...hala düsünme asamasindayim aynada kendimi izliyorum ve buna degecek mi diyorum yasimdan cok cok ufak görünüyorum sorunda göz altlarim ama kesin kararimida verdim bu ameliyati olucam ve biticek mutlu olucam :)))))) pazartesi günü randevumu kesinlestiririm....

Ben ocak ayında ameliyat olmustum, ve ozaman göz altlarım dolgundu ama yüzümde şişdi.
Şişler gidene kadar surat aylarca korkunç görünüyordu tek iyi görünen göz altlarının dolgun olmasıydı. artık şişler indi yüz normale girdi fakat göz altlarındaki çukurlarda eski halini aldı, yani demekki ilk zamanlar şişliklerle alakalı bir dolgunluk varmış.

bu ameliyatı geçiren arkaşların arkadaşları varsa (çok garip bi cümle oldu) rica etsem bu başlığa girmelerini isteyebilirler mi? soru sorabileceğimiz ve güvenebileceğimiz birileri olsa çok iyi olurdu.

Canım bana istediğin soruyu sorabilirsin, vakit buldukça girip cevaplarım.

Yuzdeki dolgunluk goz altlarinda beklenemez tabiki ama 5 bucuk ay sonra cekinmis oldugunuz resimde eskisi gibi cukurluk goremedim ben gayet ho$ gorunuyor son haliniz nasil bilmiyorum ama :sm_confused:

merhaba kimbilir (( bu yöntemlerde mi geçici acaba bu kadar emek boşamı gidecek. yüzde tabiki ödem olur şişlik benim burun amliyatından sonra bile yüzüm çok güsel olmuştu şişliklerden etli butlu:))) şişlikler inince de kalan görüntü ii olmalı bence gözaltlarının boşalmasını hiç anlamadım tabi ki zamanla olacak ama bu kadar kıs asürede olmamalı çünkü biz gözaltlarına sadece bu yöntemi öneriyoruz. acaba doktorda doktora farkediyormu yerince yukarıda bi yere askılama yapamadı mı (( yoksa asana mı öle geliyo eskisine orala iidir bence ben bi daha fotolarına bakıyım bu arada ben maclifte karar verdim bakalım nasıl olcak sen ne diyosun kararıma ( inşallah kötü bişey olup da psikolojim bozulmaz

resimlere baktım gayet hoş şuanı bilmiyorum ama bence sana öle geliyo eskiden de insanın yorgunluk uykusuzlupuna gçöre gözltlarının görünümü değişebiliyodu zaten ... bence durum ii :))

çok teşekkür ederim. Ben en bu ameliyatı olmaya karar verdim en çok yanak sarkması ve göz torbasından şikayetçiyim sence benim için uygun mu? gözaltında iz kalıyor mu? bir de bnim gözlerim serdar ortaç'tan hallice. bu ameliyattan sonra iyice çekilir mi? nelere dikkat ediim. kime gidiim. doktora ne sorular soriim.

çok uzun oldu sorularım. ama bi ara yanıtlarsan çok sevinirim

canım benins sorun sadece gözaltlarınsa şakak germe daha uygun değl mi? şakak germe ve alın birlikte yapılsa daha şyi olmaz mı? orta yüz germe cidi ciddi yanak sarkıklarından şikayet edenler ve yüze biraz daha dolgınluk isteyenler için iyi bence?

Aslinda sakak germe yeterli ama göz altina yag enjeksiyonu yapilicak sakak germede oda ilerde risk yani göz altinin kesilmesi lasim bunun icinde endoskopik orta yüz sart (( ben tüm cesareti topladim ve erhan beyi tekrar aradim gün almak icin haftaya gel dedi cok heycanliyim almanyadan gidicegim icin muayene edip ertesi günü ameliyata alicak oy zaman cok kisa gercekten...aniden oldu bitti bu cesareti bir daha toplayabilcegimi sanmiyorum umarim haftaya olmus bitmis kurtulmus olurum......

Hadi hayirlisi bakalim Allah yardimcin olsun cnm fiyat konusunda ne soylemisti ??
Bende mail yazdim fiyat ogrenmek icin ama daha cvp vermedi :S en iyisi aramak galiba :S

madem kararını verdin o zaman herşey gönlüne göre hatta daha da güzel olsun canım benim.
yanında birine ihtiyaç duyarsan buraya yazman yeterli. seni yalnız bırakmayız :kaydirigubbakcemile3

cok tsk ederim aminnnnnn.insanda asiri büyük sorun olmayinca etrafi anlamio bunu etraftaki herkes cok sacma gitme yüzüne elletme diyor ama bu sorunun beni nekadar rahatsis ettigi önemli umarim iyi olur dediginis gibi
ya tam istedigime kavusucam yada yamulcam :ecrin_bebek::roflol: ameliyata girene kadar internettende vazgecebilcegimi sanmiyorum :))) yazabildigim son ana kadar yazarim sizlere duaya ve sansa cok ihtiyacim var...fiyati 7.000 ve 8.000 arasinda dedi ama hastaneye göremi degisiyor bu yoksa duruma göremi bilmiyorum 7 binden asagiya yapcagini da sanmiyorum keske olsa sirf bu is kredi kullanicam cünkü...

Evet aynen katiliyorum uzaktan bakanlar biseyin yok diyor hatta annem bile razi deil ona kaldiysak ama insan kendini bilmezmi ben kendimdeki dei$ikligin farkindayim kac yildir kafama takmaktan psikolojim bozuldu resmen en guzeli caresine bakmak tabiki guvenilir ellerde olmak $artiyla in$allah her$ey isredigimiz gibi olur :Saruboceq:

Peki ya kalacak yeri ayarlayabildinmi bide o sorun var sanki herseyi hallettikte kaydirigubbakcemile3

Yurt dışından gelecekler için kalacak yeri doktorlar ayarlıyor arakdaşlar. Ben öyle biliyorum. Daha uygun fiyata oluyordur. Çünkü anlaşmalıdır Bir arayın sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…