eşim hasta olduğu için sabah 6 da bizim dört ayakları ben gezdirdim.hafta sonları bile sabah 6-7 gibi uyanırım benim için sorun yok yanihavalar ısındı ya dışardayız artık
Ben geç yatıp geç kalkmayı seven biriyim. Gençliğimden beri öyleyimdir. & da brni birinin yataktan kaldırabilmesi için bacaklarımdan tutup sürükleyerek yataktan indirmesi lazım
Evet black wats dan yazdı dün. giremiyorum düşüyorum netten diye. Pukka noldu sesi kesildi. Özelden onu da taciz edeyim bir. Marco ile ildeniz arada yazıyo. Jelesec de öyle. Print de ikizlerle boğuşuyor napsın arada nefes alabildikçe yazıyo.o yüzden 22.00 de sızıyorum ya bazen.kaçta yatarsam yatayım en geç 7 de ayaktayım..
black yok bıcırık..pukka yok..marco zaten az yazıyor.olmuyo böyle arkadaşlar..daha sol gözümün an itibariyle koordinatlarını vereceğim..litfen buralarda olun..
Evet black wats dan yazdı dün. giremiyorum düşüyorum netten diye. Pukka noldu sesi kesildi. Özelden onu da taciz edeyim bir. Marco ile ildeniz arada yazıyo. Jelesec de öyle. Print de ikizlerle boğuşuyor napsın arada nefes alabildikçe yazıyo.
Hmmm. Genede arada taciz etmeklazım hepsini
selam jelesec. Uygulama bugündü değil mi. Ayy Allah yardımcısı olsun. umarım iyi olur herşey.canım bugün bende kendime geldim aslında epostama özel mesaj düşüyor sürekli o zaman açıp bakıyorum buraya da:))) salgın herkesi vurdu,taciz şart bana da neredesin diye yazmışlar,herkes iyimi?Pukka,misch umarım son durumlar iyidir?
uygulama arkadaşım bugün ameliyatın var diye biliyorum herşey çok güzel geçsin bizleri habersiz bırakma uyu uyan sağlıkla eski üyelerden @bestemelodinin arkadaşı da sanırım bugün ameliyat oldu aynı dr ye söylerim komşuluk yaparsınız birbirinize
Ayrıca çok geçmiş olsun. SAğlıklı günler dilerimcanım bugün bende kendime geldim aslında epostama özel mesaj düşüyor sürekli o zaman açıp bakıyorum buraya da:))) salgın herkesi vurdu,taciz şart bana da neredesin diye yazmışlar,herkes iyimi?Pukka,misch umarım son durumlar iyidir?
uygulama arkadaşım bugün ameliyatın var diye biliyorum herşey çok güzel geçsin bizleri habersiz bırakma uyu uyan sağlıkla eski üyelerden @bestemelodinin arkadaşı da sanırım bugün ameliyat oldu aynı dr ye söylerim komşuluk yaparsınız birbirinize
Evet black wats dan yazdı dün. giremiyorum düşüyorum netten diye. Pukka noldu sesi kesildi. Özelden onu da taciz edeyim bir. Marco ile ildeniz arada yazıyo. Jelesec de öyle. Print de ikizlerle boğuşuyor napsın arada nefes alabildikçe yazıyo.
Hmmm. Genede arada taciz etmeklazım hepsini
canım bugün bende kendime geldim aslında epostama özel mesaj düşüyor sürekli o zaman açıp bakıyorum buraya da:))) salgın herkesi vurdu,taciz şart bana da neredesin diye yazmışlar,herkes iyimi?Pukka,misch umarım son durumlar iyidir?
Canim nasilsin? Ben size mikrap gecirmemek icin yazmamistimKızlarrrrrrrrrrr. Bir ses verin yahu.
Print, Marco, lildeniz, Pukka, Jelesec, Black nerelerdesiniz.
yoklama yapıyorum bak.
canım bugün bende kendime geldim aslında epostama özel mesaj düşüyor sürekli o zaman açıp bakıyorum buraya da:))) salgın herkesi vurdu,taciz şart bana da neredesin diye yazmışlar,herkes iyimi?Pukka,misch umarım son durumlar iyidir?
Bugun ise gidemedim, benimle calisan kiz da Turkiye de tatilde, mecburen esim yapiyor bugun benim islerimi yarina gitmem sart cunku en yogun gunlerimiz,sali,carsamba sesim tamamen kisildi kizim aile doktorumuzu aradi acil randevu almak icin bakalim,bizi geri arayacaklar, sanirim bugun bir araya sikistirip muayene olabilirim.
M mich lazer in sana iyi gelemdine sevindim, seni adim adim takipteyim:) senden sana ben yaptiririm:))) goz kenarindaki kirisikliga botox yaptirsan? ercan bey bana bir mail atmisti, ameliyattan sonra bir sene duzenli botox yaptirmanizi onerecegim yazmisti ama ne icin yazmisti tam anlayamamistim, belki goz kenarinda herkesin kirisiklik kaliyor d aherkes botox mu yaptiriyor 1 sene ki? Bilemedim
A Ailana kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedimuygulama nin ameliyati vardu bugun :) ind. Guzel sorunsuz gecer.
burdaki arkadaşalrın hiçbiri botox yaptırmadı diye biliyorum..kimsede benimki gibi çizgi de oluşmadı.
ercan bey niye öyle dedi ben de merak ettim..sadece 1 yılsa sorun değil idare edersin..
şişlikler insin de yaptıracağım zaten, şimdi kasları felç ettirmeyeyim dedim..
sizin orda da her şey ne kadar zormuşatlayıp istediğin doktora gidemiyo musun yani..
eşinle işiniz ortak galiba ne güzel..cuma günü tekrar gidiyorum seansa.bakalım ne olacak..belim kalın aslında ama elletemiyorum ilerde yağ gerekir yüzüm için diye