Canim sakin korkma ameliyatini ol, sonra iyi ki olmusum diyeceksin, korkulacak ne var ki. Bu akdam ben kalkarim sana dua ederim. Hastayim ya ettigim dua kabul olurmus. Gozlerini badem yaptir.Pukkapad akil ver bana. Cok korkuyorum.
Canim sakin korkma ameliyatini ol, sonra iyi ki olmusum diyeceksin, korkulacak ne var ki. Bu akdam ben kalkarim sana dua ederim. Hastayim ya ettigim dua kabul olurmus. Gozlerini badem yaptir.
Ederim arkadasim , hic uzulme sen.bana da dua et şişliklerim insin, gözlerim simetrik olsun:)))
Gercekten kimse de cizgi olmadi mi yoksa herkes botox mu yaptiriyor? Sanki. erhan bey de botox yaptirirsin ameliyattan sonra vs demisti bana ama unuttum ne icindi, ercan bey de oyle yazinca aklima acabalar geldi? Melem ile gorusuyorsan sorarmisin, o botox yaptirmismi? ercan bey sadece ilk bir yil botox yaptirman gerekecek yazmisti.
Burada oyle caninin istedigi doktora gidemzsin, paranla da gdemezsi , ozel hastaneye bile aile doktorunun sevki lazim ve ozel muayenehane ve ozel hastane zaten yok sayilir, bir tane ozel hastane var bulundugum sehir de ona da aile doktorum sevk edecek ve randevu alacagim vs vs...
Bu ulkede beyin kanamasi ve kalp krizi haric hic bri hastalik. Kanunen acil degildir , acile gitmemiz mumkun de degildir,gitsek zaten minumum 6 saat bekleriz. Trafik kazalari vs de acildir.
Esimin sirketi var, sirketin on muhabsesine bakiyorum ben, yanimizdaki kiz da benimle on muhasebedeydi,para fatura musteri iliskileri ile ilgleniyrodum, esimle ortak degilim,yaninda calisanim sadece:)))
Tum ingiltere genelinde dahitim yapan ve ureten bir firmayiz biz. Dagitimcilar asagida oluyor genelde, ureticiler de digerr binamizdalar.
Bende bolbol yag oldugu icin benim yaglarim pek kiyametli degil,insallah alzer den cok fayda gorursun de bana guzel bri ornek olursun
genel olarak sağlık sistemi burdan çok daha iyidir yine de..özel hastanede yoğun bakımda yatan birinin faturayı ödemek için evini satması gerekebiliyor.
laser işe yararsa kilo almaya çalışırım..üstü inceltir yüzü toplulaştırırım:)))
melem botox yaptırmıyordu..ellemeyin gözlerimi botox yaptırıyorum zaten dediğimde niye yaptırasın hem geçici hem surekli para ödemen lazım demişti..lamia ve mavinin de yaptırdıkalrını sanmıyorum..peganum zaten hiçbir şeye gerek olmadığını yazmıştı..
Burada saglik hizmetleri ucretsiz hatta cogu kisiye ilaclarda ucretsiz, Turkiye bence saglik konusunda buradan iyidir, buranin brans doktorlari cooook iyi ama onlari gorebilmek imkansiz:))) aile doktoru brans dr una gerekli gorurse sevk eder o da aylar surer, esimin goz ameliyati icin ya 1 ya 2 sene sira beklemistik(( kizimin dislerine tel takilmasi icin de 2 sene sira bekledik. Gerci istesek diste sira beklemezdik dis te ehmen ozele gidebilirdikama gerek duymadik, burada dis korkunc pahali, o yuzden tr de hallediyorum dis islerimi:) cocuklar 18 yasina dek ucretsiz.
Kilo almak isterrsen bensana hemen vereyim, kac kilo istiyrosun sen onu soyle:)))
Hemen sana 4 kg yollayayim:))parası olan en iyi doktora ulaşabiliyor en azından burda..ama özel hastanelerde çok gereksiz tahliller yapılıyor ve çok pahalı gerçekten..
3-4 kilo alabilirim..üstten alıyorum zaten yüzüme boynuma yarasın
Hemen sana 4 kg yollayayim:))
Tr de evet sacma sapan bir suru tahlil yapiliyor, elimde bir torba tahlil var, hepsini tr de yaptilar anksiyete hastasi oldugumu bulana dek her gittigim brans doktoru tahlil yapmisti...
Sen arnica montana, quercetin bromelain kullaniyormusun? Bunlar burada plastik ameliyattan sonra odem insin vs icin kullaniliyormus.
Arnica montana morluk,odem ve kas sertliklerini gerginliklerini tedavi eden sari bir cicekten elde ediliyormus, evet odem cozucu kullaniyordun onun icinde ananas vardi degil mi? B komplex,cinko, ester C mutlaka onerilen vitaminler ameliyat sonrasi icin, e vitamininden uzak durmak gerekiyro,balik yagindan da belli bir sure icin cunku kani isneltiyor,kanama riski oluyormus. A vitamini cok onemliymis,cildi tedavi etmek icin. Bende onlari arastiriyorum gelmeden ilaclarimi alayim diye,ama hepsini tek tek almak isime gelmiyor, hepsini tek bir vitaminin icinde buldum fakat usa daarnica morluğu önleyici değil mi?ödem çözücü kullanıyorum, demiştim daha önce..lifetime'ın..
selam jelesec. Uygulama bugündü değil mi. Ayy Allah yardımcısı olsun. umarım iyi olur herşey.
Bestemelodinin arkadaşı ile ilgili bilgi verirsen sevinirim. Hatta kendi iyileşince biraz buraya gelsin yazsın bize. misch ona fikir verir. Destek oluruz.
jelesec işyerinde herkes hasta..plaza türü bir binadayım, temiz hava yetersiz, camlar açılmıyor .eşim de öyle bi binada .aylardır öksürüğümüz kesilmiyor.yüzüm daha iyi ve normal
senin de toparlamana sevindim..çocuklar da iyidir uamrım..
Uygulama çok geçmiş olsun canım..Merakta bırakma bizi..Her şey çok güzel olsun inşallah..
Jelesec nasilsin canim? Senin hastaligin kac gun surmustu? Ben hala hastayim,yutkunamiyorum,bogazimin tam ortasi aciyorsesim de kisildi
Bugun uygulama ameliyat oluyor, dualarim onunla:) bestmelodinin arkadasi ne ameliyati oldu ki?
Arnica montana morluk,odem ve kas sertliklerini gerginliklerini tedavi eden sari bir cicekten elde ediliyormus, evet odem cozucu kullaniyordun onun icinde ananas vardi degil mi? B komplex,cinko, ester C mutlaka onerilen vitaminler ameliyat sonrasi icin, e vitamininden uzak durmak gerekiyro,balik yagindan da belli bir sure icin cunku kani isneltiyor,kanama riski oluyormus. A vitamini cok onemliymis,cildi tedavi etmek icin. Bende onlari arastiriyorum gelmeden ilaclarimi alayim diye,ama hepsini tek tek almak isime gelmiyor, hepsini tek bir vitaminin icinde buldum fakat usa dausa dan gelene dek ben tr ye gelirim
canım kendini hazır hissetmiyorsan yaptırma,tabi dua ederiz ay yok neden ucube gibi olasın hangi dr böyle yapar :))))son gün ve gecesi böyle oluyor insanın ruh hali bende vasiyetimi kocama demiştim ölürsem malı mülkü başka kadına yedirme çocuklarımın diye:)))))
Jelesec yarin sabah cnm. O kadar korkuyorum ki. Yarin naparim bilmem
Ben iyilesirim o tarihe kadar insallah, zaten atesim yok, kanama da durdu, oksuruk ve ses kisikligi var, ben ilac kullanamadim, bu aksam dr randevu verdi ,ilaca bu aksam baslayacagim, Ercan bey isini cok duzgun yapiyor masallah, riske atmiyor kimseyi.canım ben senle yazıştık biliyorsun faceden hemen doktora gittim başladığında antibiyotik ve bi kaç ilaç 3.günde boğaz ağrımı kesti onlar resmen boğazım da koca yumru vardı sanki tüm bademcikler şişmişti bende,umarım bir an önce toparlanırsın,o karın,bacak ve lipo olacaktı canım ameliyat zamanın hastalanma da,@denizderya1 geçen hafta perşembe ameliyatını olmak için gitti ercan bey yapmamış göndermiş grip diye((
Ameliyattan iki hafta sonra kanama olmazmis artik oyle yaziyor, vitamine ben de inanmazdim ama esterc kullaninca saclarim dokulmesi duruyor:))) bu durumu defa defa denedim.HeHepsi bir vitaminde olunca dozlari düşük olmuyor mu..çok inanmıyorum vitamin kullanımına ama alıyorum şimdilik.ameliyat bittikten sonra kanama olur mu ki. .