Endoskopik yüz germe - Facelift

A Ailana kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedim 12 gun sonra disardasin dedi. Stresten delirmek uzereyim. Ay kizlar yaptirmasam mi

canım ben de öyleydim..kolumda kelebekle vazgeçiyordum.gözlerime dokunmayın yoksa olmam dedim.o zaman ameliyat etmiyorum dedi erhan bey.odadan çıktı.karar verip haber verirsiniz dedi.10 dk gecti hala karar veremedim.ameliyathaneden aradılar durum nedir ona göre gidecek erhan bey dediler.ya gözlerim küçülürse ya asimetrik olursa dedim tekrar tekrar.eşim çok karşıydı ameliyat olmama, o bile doktora güvendi ve durumun tuhaflığını da gözönüne alarak(doktora ayıp oluyordu çünkü) küçülse ne olur ki önemli değil dedi..

ercan bey de çok güvenilir bir hekim..öyle olmasa en iyi hastanelerden birinde çalışması mümkün olmazdı.hastaalrı çabuk iyileşiyor..karar senin tabi ki.etkilemek istemem..o anki duygularımı paylaşmak istedim sadece..

genel olarak sağlık sistemi burdan çok daha iyidir yine de..özel hastanede yoğun bakımda yatan birinin faturayı ödemek için evini satması gerekebiliyor.

laser işe yararsa kilo almaya çalışırım..üstü inceltir yüzü toplulaştırırım:)))
melem botox yaptırmıyordu..ellemeyin gözlerimi botox yaptırıyorum zaten dediğimde niye yaptırasın hem geçici hem surekli para ödemen lazım demişti..lamia ve mavinin de yaptırdıkalrını sanmıyorum..peganum zaten hiçbir şeye gerek olmadığını yazmıştı..

Burada saglik hizmetleri ucretsiz hatta cogu kisiye ilaclarda ucretsiz, Turkiye bence saglik konusunda buradan iyidir, buranin brans doktorlari cooook iyi ama onlari gorebilmek imkansiz:))) aile doktoru brans dr una gerekli gorurse sevk eder o da aylar surer, esimin goz ameliyati icin ya 1 ya 2 sene sira beklemistik(( kizimin dislerine tel takilmasi icin de 2 sene sira bekledik. Gerci istesek diste sira beklemezdik dis te ehmen ozele gidebilirdikama gerek duymadik, burada dis korkunc pahali, o yuzden tr de hallediyorum dis islerimi:) cocuklar 18 yasina dek ucretsiz.
Kilo almak isterrsen bensana hemen vereyim, kac kilo istiyrosun sen onu soyle:)))

parası olan en iyi doktora ulaşabiliyor en azından burda..ama özel hastanelerde çok gereksiz tahliller yapılıyor ve çok pahalı gerçekten..
3-4 kilo alabilirim..üstten alıyorum zaten yüzüme boynuma yarasın

parası olan en iyi doktora ulaşabiliyor en azından burda..ama özel hastanelerde çok gereksiz tahliller yapılıyor ve çok pahalı gerçekten..
3-4 kilo alabilirim..üstten alıyorum zaten yüzüme boynuma yarasın
Hemen sana 4 kg yollayayim:))
Tr de evet sacma sapan bir suru tahlil yapiliyor, elimde bir torba tahlil var, hepsini tr de yaptilar anksiyete hastasi oldugumu bulana dek her gittigim brans doktoru tahlil yapmisti...

Sen arnica montana, quercetin bromelain kullaniyormusun? Bunlar burada plastik ameliyattan sonra odem insin vs icin kullaniliyormus.

arnica morluğu önleyici değil mi?ödem çözücü kullanıyorum, demiştim daha önce..lifetime'ın..

arnica morluğu önleyici değil mi?ödem çözücü kullanıyorum, demiştim daha önce..lifetime'ın..
Arnica montana morluk,odem ve kas sertliklerini gerginliklerini tedavi eden sari bir cicekten elde ediliyormus, evet odem cozucu kullaniyordun onun icinde ananas vardi degil mi? B komplex,cinko, ester C mutlaka onerilen vitaminler ameliyat sonrasi icin, e vitamininden uzak durmak gerekiyro,balik yagindan da belli bir sure icin cunku kani isneltiyor,kanama riski oluyormus. A vitamini cok onemliymis,cildi tedavi etmek icin. Bende onlari arastiriyorum gelmeden ilaclarimi alayim diye,ama hepsini tek tek almak isime gelmiyor, hepsini tek bir vitaminin icinde buldum fakat usa da usa dan gelene dek ben tr ye gelirim

tamam canım söylerim haber alırsam da yazarım

ayyy bende şirkette çalıştığım dönem yazın kilima dan kışın da kapalı alan olması yüzünden hep hastalanırdım çok sağol canım şükür hepimiz iyiyiz

Jelesec nasilsin canim? Senin hastaligin kac gun surmustu? Ben hala hastayim,yutkunamiyorum,bogazimin tam ortasi aciyor sesim de kisildi
Bugun uygulama ameliyat oluyor, dualarim onunla:) bestmelodinin arkadasi ne ameliyati oldu ki?

canım ben senle yazıştık biliyorsun faceden hemen doktora gittim başladığında antibiyotik ve bi kaç ilaç 3.günde boğaz ağrımı kesti onlar resmen boğazım da koca yumru vardı sanki tüm bademcikler şişmişti bende,umarım bir an önce toparlanırsın,o karın,bacak ve lipo olacaktı canım ameliyat zamanın hastalanma da,@denizderya1 geçen hafta perşembe ameliyatını olmak için gitti ercan bey yapmamış göndermiş grip diye((

HeHepsi bir vitaminde olunca dozlari düşük olmuyor mu..çok inanmıyorum vitamin kullanımına ama alıyorum şimdilik.ameliyat bittikten sonra kanama olur mu ki. .

A Ailana kuzummm. Ameliyat yarin saat 10:00 da. Nolur dua edin. O kadar korkuyorum ki. Nerdeyse vazgececegim. ercan bey aradi. Ucube gibi mi olucam dedim 12 gun sonra disardasin dedi. Stresten delirmek uzereyim. Ay kizlar yaptirmasam mi
canım kendini hazır hissetmiyorsan yaptırma,tabi dua ederiz ay yok neden ucube gibi olasın hangi dr böyle yapar :))))son gün ve gecesi böyle oluyor insanın ruh hali bende vasiyetimi kocama demiştim ölürsem malı mülkü başka kadına yedirme çocuklarımın diye:)))))

Jelesec yarin sabah cnm. O kadar korkuyorum ki. Yarin naparim bilmem
uygulama dualarımız seninle çok güzel geçsin korkulacak bişey yok sadece damar yolun açılana kadar o pembe şurubu içtimi leylasın zaten ben kahkaha patlatarak gitmiştim:)))hatta en son ameliyatım da buradan dostum nldglp vardı şurup sonrası videomu çekmiş aylarca onu izledik güldük:)))))o kadar yaniii relaks oluyorsun

Ben iyilesirim o tarihe kadar insallah, zaten atesim yok, kanama da durdu, oksuruk ve ses kisikligi var, ben ilac kullanamadim, bu aksam dr randevu verdi ,ilaca bu aksam baslayacagim, Ercan bey isini cok duzgun yapiyor masallah, riske atmiyor kimseyi.

HeHepsi bir vitaminde olunca dozlari düşük olmuyor mu..çok inanmıyorum vitamin kullanımına ama alıyorum şimdilik.ameliyat bittikten sonra kanama olur mu ki. .
Ameliyattan iki hafta sonra kanama olmazmis artik oyle yaziyor, vitamine ben de inanmazdim ama esterc kullaninca saclarim dokulmesi duruyor:))) bu durumu defa defa denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…