şaşkıncığım 2 ay sonra cekilen fotolarda daha şişlikler vardı ve kaslar oynamıyordu, yani gülemiyor ve mimiklerimi kullanamıyordum. Surat oturmamıştı benim iyileşmem çok uzun sürdü, sanırım yaşın etkisi olmuştur birde itiraf edeyimki sigara olayı vardı buda iyileşmeyi geciktiriyor. Fakat ben doktorum tarafından bilgilendirilmedim., bu siteyide ameliyattan sonra keşfettim, yani siz gençler gibi araştırmalar yapıp ameliyata gitmedim.
Şu an gördüğün fotolarda tabiki gülerken seninde dediğin gibi mimikler harekete geçtiği için hafif çizgiler oluyor ama çok değil.
yanlız üst dudağımda hala bir büzme sorunu var umarım geçer.
ben ameliyatımı doktorun muayene hanesinde oldum, ameliyat sonrası ne bandaj nede daha sonra pansuman veya görüşmeye çağırma olmadı hemde ben arayıp geleyimmi diye sürekli sormama rağmen.
Anlayacağın ilgi sıfır bu sebepten sizin iyiliğiniz için doktor adı sormayın.
anladım canım bende gözaltında kırışıklık yeniden belirdi falan sandım bir an :)şaşkıncığım 2 ay sonra cekilen fotolarda daha şişlikler vardı ve kaslar oynamıyordu, yani gülemiyor ve mimiklerimi kullanamıyordum. Surat oturmamıştı benim iyileşmem çok uzun sürdü, sanırım yaşın etkisi olmuştur birde itiraf edeyimki sigara olayı vardı buda iyileşmeyi geciktiriyor. Fakat ben doktorum tarafından bilgilendirilmedim., bu siteyide ameliyattan sonra keşfettim, yani siz gençler gibi araştırmalar yapıp ameliyata gitmedim.
Şu an gördüğün fotolarda tabiki gülerken seninde dediğin gibi mimikler harekete geçtiği için hafif çizgiler oluyor ama çok değil.
yanlız üst dudağımda hala bir büzme sorunu var umarım geçer.
ben ameliyatımı doktorun muayene hanesinde oldum, ameliyat sonrası ne bandaj nede daha sonra pansuman veya görüşmeye çağırma olmadı hemde ben arayıp geleyimmi diye sürekli sormama rağmen.
Anlayacağın ilgi sıfır bu sebepten sizin iyiliğiniz için doktor adı sormayın.
sigara konusunda daha çok yüz germe operasyonu için 3 ay önceden bırakmak gerekli diye uyarı var endoskopik kaldırma yöntemi için sitelerde böyle bir uyarı göremedim ama ondada en az 1 ay önceden bırakmak gerekli benceKimbilir..yaşınız kaç...
sigara sorunu bende de var..ve beni çok düşündürüyor..iyileşme sürecini uzatıyormuş
siz günde ne kadar sigara içiyorsunuz
Kimbilir..yaşınız kaç...
sigara sorunu bende de var..ve beni çok düşündürüyor..iyileşme sürecini uzatıyormuş
siz günde ne kadar sigara içiyorsunuz
evet operationdan önce birakmaniz ve iyilesinceye kadar içmemeniz iyi olur doktorum söylemisti beni basta uyarmisti (içmedim halde sürekli yineledi bunu emin olmak istedi) baya sorun çikarabiliyor sigara birakin operationdan sonra iyilesmesini o ameliyat masasinda bile bi dünya olumsuzluklar yaratabiliyor ameliyattan bikaç ay önce birakmaniz iyi olur arkadaslar.
Alternatif olarak Prof.Dr. Erol Kışlaoğlu var oda aklında bulunsun bu ismi herhahgi bir tavsiye üzerine vermiyorum sadece sitesinde yazığı açıklama ilgimi çekti.
"Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu 26-30 Nisan tarihleri arasında Amerikanın Baltimore kentinde yapılan üç boyutlu yüz gençleştirme simpozyumunda ülkemizi temsil etmiştir . Simpozyum öncesi bir hafta boyunca , ve simpozyum sonrası bir hafta bu konuda dünyanın bir numarası olan Dr. Oscar Ramirez ile birlikte ameliyatlara girmiştir . Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bu konunun Türkiyedeki öncülerindendir ."
Endoskopik yüz germe konusunda böyle bir giriş bölümü var birde onunla görüş istersen belki o seni tatmin eder.
Birde kimlerin yanında eğitim aldıklarını öğrenseydin keşke alternatif olarak hepsini bilirdik.
Ben Teoman Doğan ve Erhan Eryılmaz'ı biliyorum sadece
Ü.ileri kim çıkaramadım ?
Ramirez sırf yanında daha uzun süre kaldığı için daha iyi kavramış olabileceğini düşünüp onu tavsiye etmişde olabilir ama bu teknikte en başarılı onun olduğunu göstermezki canım haksızmıyım ?
Mesela ikimiz resim kursuna gidiyoruz 6 aylık bir kurs benim el becerim çok iyi olduğu için 3 ay sonra yeterli olacağını düşünüp bıraktım ama sen 6 ay devam ettin fakat el becerin benim kadar iyi olmadığı için çizimlerin yinede benden kötü olabilir.
ışin birde diğer boyutu var örnek veriyorum erhan eryılmaz haftada 3 kez bu operasyonu yapıyor diyelim ü.ileride haftada 1 kez bu durumda devamlı bu operasyonu gerçekleştiren cerrah kendisini daha çok geliştirir.
Birde bir çok doktorla görüşmüşsün neden içine sinmediler ?
Yani oldu bitiyemi getirmeye çalıştılar yoksa istediğin şeyi başaracaklarına dair bir izlenimmi sezemedin ?
Mesela benim talebim çok basit yatar pozisyondaki yüz ovalime yanak şeklime bayılıyorum muhteşem gözüküyor tam istediğim görüntü o.,
Şuramı ger buradaki kırışıklığı azalt şu çizgiyi hafiflet felan değil bana o profili sağlayabiliyorsa tamamdır yok bu teknikle olmaz derse dolguda yanakları dolduruyor sonuçda.
sigara konusunda daha çok yüz germe operasyonu için 3 ay önceden bırakmak gerekli diye uyarı var endoskopik kaldırma yöntemi için sitelerde böyle bir uyarı göremedim ama ondada en az 1 ay önceden bırakmak gerekli bence
yani operasyondan 1 ay önce ve operasyondan sonraki 1 ay süre zarfında içmediğin sürece iyileşme sürecini etkilememesi lazım
deniz kizi355 merhaba canım !Ben senin gibi özelden yazamıyorum.. "Nerelerdesin bize hiç yazmıyorsun.." diyorsun. Fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum, birde bu dermoroller konusunu takip ediyorum ara ara.. Dün eski doktorum (göğüs estetiğimi yapmıştı 2003) Erhan Şafak'a gittim. Ben daha bben sadece ameliyatımı yapan İst. doktora ameliyattan sonraki aylık kontrolüme gitmediğimi gitseydim "rötuş yapacaktı" dedim."ne rötuşu dedi?" "Bu ameliyatlardan sonra rötuşa gerek kalmaz ki, burun- yanak arası çizgilerinin kalmaması lazımdı" dedi neden kalmış anlam veremedi. Bundan sonra benim için ne yapabilinir dedim. "lazerle hem yüz gençleştirme 2- 4 seans kişiye göre yeterli oluyor , yada tekrar orta yüz germe ameliyatı" dedi.İkisi içinde kasımdan önce olmaz dedi, çünkü ikinci bir ameliyat için altı ay geçmesi lazım ikinciside lazer den sonra güneşe çıkmamak lazım. Baştan lazerle tedavi yaparız belki ameliyata bile gerek kalmaz dedi. Ben de bugün gidip dolgu ve botox yaptırdım.Dolgu yanakburun arası çizgilerime, alnımada oradada kışıklarım derin botoks yaptı. Haftaya da kontrole gideceğim, gerek olan yerler olursa rötuş yaparım dedi.Dolgulara bir hata hergün masaj yapmam gerekiyormuş.Formu fazla takip edemedim sen neler yaptın, karıştırıyor muyum bimiyorum, sen de dermarollr almıştın galiba değil mi?
Sonra senin yaşın çok genç! Böyle senin yaşında bu forumda derdini paylaşan yüzünden hoşnut olmayan arkadaşlar var, bende sizlerin fotoğraflarını görmek istiyorum..Belki ameliyatlık durumlarınız yok, takıntı yapmış olabilirsiniz, ameliyatsız düzelebilecek çözümlerdir..opuyorumnanaktan