- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
denizkızıııııııııııııııııı
istanbula gelllllllllllll
:))) senden de destek gördüğüme sevindm. bende zaten sarkan bişey yok yüzüm zayıf tek derdin burun çizgilerim endoskopi yapsam da çizgiler duracak böyle olursa çok hafif bi germe ii olucak tek sorun dikiş izleri kaldı şimdi onu da halledebilirsem sorun olmayacak yeterki mutlu olayım mutsuz ve izsiz dolaşmaktansa mutlu ve izle dolaşmayı tercih edebilirim ...kaydirigubbakcemile2
estetik ameliyat izinin yok edilmesi nedense bana çok riskli geliyor sanki o dikişleri içerden atdırma riski olabilir diye düşünüyorum ama ben şeyi merak ediyorumarkadaslar bakin vücttaki bi iz aninda geçmiyor ama zamanla inanin bana hafifliyor sonra açik renk olduktan sonrada seçilmiyor sadece zaman lazim hemen geçsin derseniz dedim gibi buz tedavisi iyi gelebilir (kollarini kesen pisman olup izden kurtulmak isteyenler yanik izi olanlar falan bu tedaviden iyi sonuç aliyor iyi sonuç almanizi seans süresi belirliyor iziniz ne kadar derinse okadar çok seansa gitmelisiniz bildigim bu genede bi uzmana danismak lazim büyük hastanelerden danisip bilgi almak lazim)
doktor bey dikkat edilcemyecek yerlerden kesim yapıyorum iz konusunda korkma die yazmış şişliklerde 1 hafta içinde geçiyormuş macs lift için söylenen bu :)) ben kafayı ycem yaptırsamda hayırlısyla kurtulsam bugün dolmuşta bi kadın gördüm yaşı 50 var kesin yüzünden belli ama yüzü gepgergin çok güzel inceliyorum macs lift falan yaptırmış olması gerek ama iz falan yok diyorum ama bişey yaptırmış belli endoskopik de değil çünkü çok gergindi acaba izlerin kabolma şansı varmıki yaptran kimse de yokki soramıyoruz
hem görüşmem neticesinde hem de yeşil kelebekten dolayı güven duyuyorum ona. yoksa böyle bir işleme cesaret edemem kimbilir nie sordun macs liftle ilgili bi düşüncen var mı senin de sence en uygıun bana o yöntem sanırım
doktor 10 yıl dedi etki süresi ama amerikada falan 2-3 yıldrı türkiyede 1 yıldır uygulanıyormuş kobay mı olcam ben şimdi:)))((((
denizkızı bu arada yeni resim yükledim fikrini söylersen memnun olurum.