Endoskopik yüz germe - Facelift

MACS Facelift burdaki videoda robot çizimden sonra can canlı bi hastanın kısa vdeosu da var deriyi kaldırıyolar ay ya((ürküyorum da ama kararlıyım zezetheone sustun sende:))

cnm keşke istanbulda olsaydında birlikte gidebilseydik

Bizde ki yanak sarkıklığı; yanak kaldırma / orta yüz kaldırma-germe ameliyatıyla ortadan kalkar

midface lifting (orta yüz kaldırma)
-endoskopi ile
-macs lifting ile
vs vs çeşitli yöntemlerle yapıılo yaa...

şimdi şöle bişi var, endoskopik ameliyat biraz daHA maharet istiyor,
o aletleri daracık deliklerden oynatıp yağı yukarı çekmek zor olsa gerek...
ki yıllarını bu işe vermiş, ayşenur yazıcı hanımefendinin dru olarak bilinen bir drla konuşmuştıum...
o bu yöntemin minimal sonuçları olacağını söledi.

fakat avantajlı yanıda var; sinirleri çok daha net seçebiliyorlar ve dikiş az oluyor...

ama yinede bende macs in daha ii sonuç vericeğini düşünüyorum...
baya bi deriyi açarsa, daha rahat sarkan kısma ulaşır...

ama sinir zedelenmesi olma ihtimali maleseffff beni ürkütüyor

oytun beyle görüşüp sana yazıcammmm cnmmm

denizkızıııııııııııııııııı

istanbula gelllllllllllll

ben gititm görüşmye 1 ay kadar oldu cnm çok oluyo git gel(( ben maillle sordum smas denilen dokuyu kaldırıyorlarmış sinir onun altındaymış zaten sinir hasr görme ihtimeli kesinlikle yok dedi beni ürküten dikişler o dikişlerde belli bi süre sonra kaybolur der ise isterim kesin karar verirsek pazar günü 1 saatini ayırırsa bized yini de gelir dönerim farketmez bana cnm ama izin almam çok zor şu sıralr ama benim tek çarem

Canım izler kalırsa mutlu ve izli gezemezsin, gene mutsuz olur bu seferde izlere çare aramaya başlarsın. Ben göz kapagımdaki kalan dikiş izine hala çare arıyorum, fraksiyonel lazerle geçtiğini okumuştum bir kez yaptırdım bişey degişmedi. yeşilkelebek buz tedavisinden bahsetmişti yaz sonu onun nerede yapıldıgını arastırıp deneyecegim.
Birde sözde göz kapakları en az iz kalan yer diyorlar, makyajla kapata biliyorum ama hep makyajlımı gezeyim.

arkadaslar bakin vücttaki bi iz aninda geçmiyor ama zamanla inanin bana hafifliyor sonra açik renk olduktan sonrada seçilmiyor sadece zaman lazim hemen geçsin derseniz dedim gibi buz tedavisi iyi gelebilir (kollarini kesen pisman olup izden kurtulmak isteyenler yanik izi olanlar falan bu tedaviden iyi sonuç aliyor iyi sonuç almanizi seans süresi belirliyor iziniz ne kadar derinse okadar çok seansa gitmelisiniz bildigim bu genede bi uzmana danismak lazim büyük hastanelerden danisip bilgi almak lazim)

estetik ameliyat izinin yok edilmesi nedense bana çok riskli geliyor sanki o dikişleri içerden atdırma riski olabilir diye düşünüyorum ama ben şeyi merak ediyorum
şimdi ameliyatdan sonra göz altlarında yada o kesinin yapıldığı saç içlerinde bir süre kızarık görünüm oluyor ya işde onun normal ten rengine dönmesi ve belli belirsiz bir iz halini alması sende ne kadar sürdü ?
çünkü biliyorsun macs lift uygulamasında bu izler kulak önünde açıkda kalacak ve ilk başlarda o kırmızı olan hat çizgisi belli belirsiz bir hale ten rengine dönmesi kötü görünümün düzelmesi için önemli.
zaten en rahatsız edici süreç o zamanı geçirmek
onun düzelmesi kadar sürer sence ?

Son düzenleme:
saç içindekiler önce kabuklandi deri yenilendi o sislik gecti suan elimi saçta gezdirince yerini bulamiyorum kabariklik falan yok açipta isikta bakincada bisy göremiyorum baya yanda kaliyor bende saç içinde kayboldu gitti hatirladim kadariyla 2 3 ayda yokoldu saç içindeki göz alti 1ayda normale dönüyor ilk hafta dikisin düsmesi bekleniyor düsmezse doktor aliyor dikisi ilk haftadan sonra hizla iyilesiyor göz alti çok hareketli oldugundan kan akisi hizli oldugu içinmi bilmiyorum ama bende 1ayda bisey kalmadi suan iste ayin 11inde (temmuz)5ay olucak iz falan yok gözde.

doktor bey dikkat edilcemyecek yerlerden kesim yapıyorum iz konusunda korkma die yazmış şişliklerde 1 hafta içinde geçiyormuş macs lift için söylenen bu :)) ben kafayı ycem yaptırsamda hayırlısyla kurtulsam bugün dolmuşta bi kadın gördüm yaşı 50 var kesin yüzünden belli ama yüzü gepgergin çok güzel inceliyorum macs lift falan yaptırmış olması gerek ama iz falan yok diyorum ama bişey yaptırmış belli endoskopik de değil çünkü çok gergindi acaba izlerin kabolma şansı varmıki yaptran kimse de yokki soramıyoruz

arkadaşlar naci çelik ile görüştüm..araştırmam sonucu ameliyat olmayı düşüneceğim doktor listeme ekledim..N.Çelik bir sanatçı duyarlığına sahip .Görüştüğüm bir kaç doktor bende ( kaba tabirle) kasap görüntüsü yaratıp ürkütmüşlerdi
.agustosa kadar araştırmaya devam edip..sizlerle paylaşacağım

Yeşilkelebek.Sizin orta yüz ameliyat sonrası resminizi görmem mümkün mü..Bir kez rica ettim..Cvp vermediniz.Mümkünse görmek isterim ..okuduğum kadarı ile bu konuda en fazla bilgiye sahip arkadaşlardansınız

daha önce birçok kez yazdim hemde bu konu basligi altinda foto koymuyorum öncesi ve sonrasi fotolarinizi doktorunuzdan rica ediniz lütfen.

Denizkızı hangi doktor bu?

hem görüşmem neticesinde hem de yeşil kelebekten dolayı güven duyuyorum ona. yoksa böyle bir işleme cesaret edemem kimbilir nie sordun macs liftle ilgili bi düşüncen var mı senin de sence en uygıun bana o yöntem sanırım

doktor 10 yıl dedi etki süresi ama amerikada falan 2-3 yıldrı türkiyede 1 yıldır uygulanıyormuş kobay mı olcam ben şimdi:)))((((

doktor 10 yıl dedi etki süresi ama amerikada falan 2-3 yıldrı türkiyede 1 yıldır uygulanıyormuş kobay mı olcam ben şimdi:)))((((

denizkızı bu bir nevi germe mi oluyor, ben tam olarak bilmiyorum belki banada lazım olur.
Baksana sisler 1 haftada geçiyormuş, bence cok iyi.

denizkızı bu arada yeni resim yükledim fikrini söylersen memnun olurum.

merhaba kimbilir bilgisayrda sorun vvar profiline giremedim. facelift veya endokopide smas tabakası ile deri bibirinden ayrılıo tabiki enalttaki sinirlerden de sonra yukarı taşınıp aslıyormuş deri ve smas tabaka tamamen bibieinden ayrıldığı için iyileşeme dönemei herşeyin otuması zor oluyor izsiz bir amliyat olduğu içinde deri fazlalığı kalıyor. macs liftte ise yine smas tabakasında büzdürücü ipler yardımı ile bir germe yapılıp kulak zarına asılıyor fazlalık deri ise kesiliyor. işlem çok ağır bi işlem değilmiş o nedenle şişlik ve risk azmış bana anlatılan bunlar. yarın işyerşnden girip resmine bakarım eğer düşünürsen birlikte olaalım cesaret alırım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…