- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
tabii resim koymak isterim ama benden resim talep eden arkadaşların profiline bakıyorum koymamışlar,bende arkadaş listemdekilerin resimlerini görmek istiyorum.
Canım gerçekten keşke operasyon sonrası fotonu koyabilseydin.Çünkü doktorlar anladığım kadarı seni ikinci bir operasyona yönlendiriyorlar.En azından net bir foton olsaydı sana yardımcı olmaya çalışırdık.Belkide senin abarttığın kadar bir sonuç yoktur.Çünkü bir de kısa saçlı bir foton var.Orada resim küçük ama profilindeki fotodan çok farklı ve hoş görünüyor.Lütfen bazı doktorların dolduruşuna gelme.Bu basit bir operasyon değil yaz boz tahtası hiç değil.ılk fotodaki burun çizgilerin bir hayli derin .Bu operasyonda bakalım bu kadar derin çizgiler gidiyor mu ? Doktorların önce bu soruya çok dürüst cevap vermeleri gerekir.ıkinci gittiğin doktor senin önceki halini biliyor mu ki böyle konuşuyor.En nefret ettiğim şey , giden hastaların moralini bozup yönlendirmek .Ben de bu tip doktorlarla çok karşılaştım ama artık sadece kendim karar veriyorum .Ve bir daha o doktora ayak basmıyorum.ışte böyle birtanem resim koy dememin tek nedeni belki de sen büyütüyorsundur.Çünkü genelde operasyon öncesi , kişinin hayalinde yarattığı görüntü sonrasına uymayabiliyor.Yani beklentinin dışında bir şey görünce hayal kırıklığı oluyor.Benim tavsiyem , ya da ben olsam ne yapardım diye düşününce ......Ben olsam, bu operasyonda burun yanı çizgileri derin olunca tamamen geçiyor mu diye başka doktorlara telefonla sorardım .Ya da bir şekilde bilgi sahibi olurdum.Belki de yapılabilecek en iyi sonuç budur.Çünkü ameliyat öncesi ciltteki deformasyonun derecesi çok önemli. Örneğin göz çevresi operasyonlarında fazla deri alınmadığı için tamamen dümdüz bir göz çevresi imkansız.Yani bazı şeylerin sınırı var.Bunları öğrenirsen çok daha mutlu olursun birtanem."ıkinci bir ameliyatı düşünüyor musun?" Diyorsun!Son çare olarak düşünürüm! Lazeri de denerim lazerde kaybedeceğim bir şeyim yok, bana getirecek artıları var cilt sivilce izlerinden arınacak,tazelenecek,doktorun dediği gibi burun yanındaki derin çizgilerde belki düzelecek ameliyata gerek kalmayacak. Ayrıca ameliyat fiyatını da sorduk 10 000TL.bu da bana ikinciye fazla bir külfet,dikişlerimi de fazla açıkta buldu şakaklarda saç önünden bir tarafı daha iyi dikilmiş az geride öbür taraf taki dikiş geniş ve daha önde,saçlarımdan oldum, gizlemek için ,dikişler daha kırmızı, wepte gördüm ameliyat dikiş izi kalan resimleri öyle olursa üzülürüm, lazerle biraz düzelirmiş.Hem doktor bana dedi sen endoskopik olmamışsın bu kadar kesi yapılmaz dedi, ben ıst. doktora haftasına kontrole gittiğimde sordum nasıl bir ameliyat yaptınız endoskopik mi? diye sorduğumda "tam öyle denilemez senin yanaklarını yukarıya kaldırdık, endoskopikle,klasik yüz germe arası bir şey"demişti, nasıl bir şeyse üstelemedim.
Bu arada istersen ben profilime senin için foto koyarım canım :))) Ama ben de estetik operasyon yani ameliyat yok .Yaşım da 49 yakında söylemesi çok zor ama 50 olacak .Ama yine de tekrar ediyorum kısa saçlı olan foton çok farklı ve güzel görünüyor.Sevgilerimle....