Endoskopik yüz germe - Facelift

tabii resim koymak isterim ama benden resim talep eden arkadaşların profiline bakıyorum koymamışlar,bende arkadaş listemdekilerin resimlerini görmek istiyorum.

Canım gerçekten keşke operasyon sonrası fotonu koyabilseydin.Çünkü doktorlar anladığım kadarı seni ikinci bir operasyona yönlendiriyorlar.En azından net bir foton olsaydı sana yardımcı olmaya çalışırdık.Belkide senin abarttığın kadar bir sonuç yoktur.Çünkü bir de kısa saçlı bir foton var.Orada resim küçük ama profilindeki fotodan çok farklı ve hoş görünüyor.Lütfen bazı doktorların dolduruşuna gelme.Bu basit bir operasyon değil yaz boz tahtası hiç değil.ılk fotodaki burun çizgilerin bir hayli derin .Bu operasyonda bakalım bu kadar derin çizgiler gidiyor mu ? Doktorların önce bu soruya çok dürüst cevap vermeleri gerekir.ıkinci gittiğin doktor senin önceki halini biliyor mu ki böyle konuşuyor.En nefret ettiğim şey , giden hastaların moralini bozup yönlendirmek .Ben de bu tip doktorlarla çok karşılaştım ama artık sadece kendim karar veriyorum .Ve bir daha o doktora ayak basmıyorum.ışte böyle birtanem resim koy dememin tek nedeni belki de sen büyütüyorsundur.Çünkü genelde operasyon öncesi , kişinin hayalinde yarattığı görüntü sonrasına uymayabiliyor.Yani beklentinin dışında bir şey görünce hayal kırıklığı oluyor.Benim tavsiyem , ya da ben olsam ne yapardım diye düşününce ......Ben olsam, bu operasyonda burun yanı çizgileri derin olunca tamamen geçiyor mu diye başka doktorlara telefonla sorardım .Ya da bir şekilde bilgi sahibi olurdum.Belki de yapılabilecek en iyi sonuç budur.Çünkü ameliyat öncesi ciltteki deformasyonun derecesi çok önemli. Örneğin göz çevresi operasyonlarında fazla deri alınmadığı için tamamen dümdüz bir göz çevresi imkansız.Yani bazı şeylerin sınırı var.Bunları öğrenirsen çok daha mutlu olursun birtanem.

Bu arada istersen ben profilime senin için foto koyarım canım :))) Ama ben de estetik operasyon yani ameliyat yok .Yaşım da 49 yakında söylemesi çok zor ama 50 olacak .Ama yine de tekrar ediyorum kısa saçlı olan foton çok farklı ve güzel görünüyor.Sevgilerimle....

Ben uzun zamandır netde önce sonrası fotoları inceliyorum hiç bir teknikde o çizgilerin "tamamen" yok olduğunu görmedim gören varsa bilgilendirsin bizde yaptıralım :)
çok derin değilse midface ile hatta o da yeterli olmazsa dolgu takviyesiyle anca toparlıyorlar ama çok derinse macs lift yapmadan tamamen yok edilebileceğini sanmıyorum.
Lazerde anca hafifletir orayı tamamen yok edecek bir lazer varsa zaten yüz germeyle hiç uğraşmayalım hepimiz lazerle yüzümüzü gerdirelim ne dikiş var ne 3 ay bekleme :)
Şirinim keşke macs lift yaptırsaydın o zaman yanak dokusuyla birlikte deriyide bir miktar geriyorlar orta yüze mini germe yapıyorlar yani sonuçda mükkemmel oluyor.
Yanaklarını ellerinle yukarı çekince o çizgi çok hafifler ya macs liftle o görünüme kavuşursun ama lazerde kimse sana garantisini veremez üstelik senide umutlandırıp bağlarlar niye geçmedi dediğinde tek seansda geçmez 2,3 seans lazım diye....
Yani bence ya hiç bulaşma yada kafaya taktıysan macs lift yaptır en azından yaptırdığına deysin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar! Burada yazıştığımız forum yüz estetiği,birbirimizle fikir alış verişleri yapıyoruz,birbirimizi görmeden yapıyoruz. Ben kadınlar kulübüne yeni katıldım bir kaç mesajdan sonra öncesi-sonrası küçükte olsa 2 resim koydum. Büyükte koyabilirdim ama kimsenin profilinde görmediğim için koymuyorum vardır bir sebep diye düşündüm.. Etik değil! Neyse... Erhan Şafak benim eski doktorum önceki mesajlarımda da yazmıştım kendisine 7 yıl önce göğüs kontrolune gittiğimde danışmıştım burun yanak arası çizgileri "dolgu yetersiz kalır, olmaz yüz germe ameliyatını önermişti"2 ay önce ıst.da başka doktora ameliyat olup, 4gün önce Erhan Bey'e gittiğimde bana ameliyatla o derin çizgilerim için "çizgilerin düzelmiş olmalıydı" dedi. Yıllar önce önerdiği gibi! Ben bu doktora güveniyorum, çünkü önce konuştuğu ile , sonra konuştuğu tezat oluşturmuyor kafamda..Ben ameliyat olmak için doktor araştırması yapmadım, kafamda Erhan Bey her zaman vardı , ıst.da yaşayan kardeşim, bir arkadaşı geçen yıl burun ameliyatı olan arkadaşının burnunu çok beğendi.Sonra ıst. gitiğimde ben de gördüm burnu çok güzel olmuş (o kişiyi ilk gördüm burnunun eski halini bilmem) ıst.daki o doktora benim ameliyat olmamı kardeşim çok istedi. Anladım ki, her plastik cerrah yüzün her bölgesinde başarılı olamıyor..Zaten başından beri yazdım hasta-doktor ilişkisi (0).Ameliyatımın haftasına kontrole gittim o da dikişler için ki, zaten hala hastaydım, bir daha da gitmedim s o ğ u d u m...Burnum desen yarım kaldı, burun kanatlarıma hiç ellememiş, kardeşime "kanaması vardı"dedi. "Muaynehane de yaparım önemli değil dedi" haftasına dkişler için kontrole gittğimde sordum ne zaman burun kanatlarımı yapacaksınız diye "burun kanatlarını küçültürsem nefes almakta zorlanacaksın gibi geliyor bana, onun için yapmak istemiyorum dedi" Bir öyle, bir böyle, bunlar bende tezat oluşturdu..Hem orta yüz hem burun ameliyatı ikisi bir arada çıksın istedim ikiside yarım kaldı.. Kötü bir şey yok, çok iyi olan bir şeyde yok sonuç olarak; bana yapılan ameliyatın hakkını tam olarak alamadım..opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
çok üzüldüm sirin ayrica sunuda eklemek istiyorum bundan sonra sunu yapalim bunuda yapalim su iyi olur yok buda iyi gelir gibi gerçekte hiç bir faydasi olmicak sadece sana para kaybettirip psikolojini bozacak tedavi sekli gibi sunulan bos ve gereksiz seylerden uzak dur bununda yöntemi iyi arastirmak bilgiyle donanmak ozaman seni kimse kandiramaz suistimal edemez tabi isin birde herseyi dikkat edipte yanlis doktora rasgelmesi var oda apayri bir konu.

Katlıyorum , bu ameliyatta burun yanındaki hatlar yukarı çekildiği için hat yok olacaktır.Ama yerleşmiş bir çizgi ne kadar gerilirse gerilsin yerinde kalır ancak takviye işlemlerle dolgu vs...gibi ancak yok olur.Örneğin alnınızda veya göz çevrenizde yerleşmiş olan derin bir çizgi varsa deriyi iyice gerin .Ne kadar gerlirse gerilsin , deri fazlalığı yok olsa bile çizgi iz şeklinde kalacaktır.Burun yanıdaki hatlarda öyle düşünülebilir.Bu operasyonda yanak kısmı tamamen yukarı kaldırılıyor hat elbette kaybolacaktır.Hatta çizgileriniz belli belirsizse o da yok olur ama derin çizgilerde bilemiyeceğim sanırım çok zor.

Yeşilkelebek canım merhaba :))Yazdıkların çok doğru , Bu operasyonlarda (bütün estetik operasyonlar ) bilgi donanımı çok önemli.Çünkü beklentilerimiz ve yapılacak şeyler farklı olabiliyor .Bu tip operasyonlarda belli sınırlar var ,bu sınırları muhakkak bilmek gerekli.

Şirinim bazen ikinci bir operasyon beklentileri karşılayabilir elbette.Neticede yüz senin yüzün eğer mutlu değilsen ve ikinci bir ameliyatla beklentinin karşılanacağından eminsen ve de doktor sana bu güvenceyi veriyorsa neden olmasın.Nasıl mutlu olacaksan öyle yap :)

aslında benim derin bi çizgi de yok doku boşlaması gibi bişey elimle tam burun çizgilerimin olduğu yere bastınca elimi dokular yukarı çıkıyo yanak toplanıyo çok güzl güzel oluyo öylede . hem o olsun hemde kulak arkasından toplar gibi saçları mükemmel ama ben kendimi kesip biçtirmek de istemiyorum endoskopi gizli kesi diğerleri hepten korku filmi gibi :))) offf nasıl olcak bilmek benim yanağımın alt kısmında sarkma da yok göz altında boşalmada ama gene en iyisi endoskopi gibi geliyo yazı atlatalımda bi bilgi alışverişi sonucu neler olcak şu yorgun ifademi de atayım dermaroller uygulaması biraz beni yatılrıdı yüzümde kolajen artışı oldu bakalım ne kadar daha dayanıcam arkadaşlar:)

bu arada ben bi tanıdık çıakr diye korkuyorum aslında resmimi ondan koymuyorum ne bileyim çeki,niyorum yoksa neden koymayayım ama oprerayon olsam koyardım bilgi amaçlı arkdaş listemdekiler koyarlarsa ben de eklicem:)

bu arada ben bi tanıdık çıakr diye korkuyorum aslında resmimi ondan koymuyorum ne bileyim çeki,niyorum yoksa neden koymayayım ama oprerayon olsam koyardım bilgi amaçlı arkdaş listemdekiler koyarlarsa ben de eklicem:)
Canım zaten bir süredir bazı kişileri tanıyorsun .Sadece tanıdığın üyeleri arkadaş listene eklersin , böylece başkaları görmez.Seni görmemiz için operasyon geçirmen gerekmez canım .Biz burada sadece estetik yaptıran arkadaşlarımızın değil ,sevdiklerimizinde fotoğrafını görmek istiyoruz.Buranın estetik topiği olması bu durumu değiştirmez.Ben de uzun bir süre hiç foto koyamamıştım ama sonra arkadaş çevremiz genişledikçe , kırmayıp koydum .Sonra kaldırdım , sevdiklerimden istek gelince koyup kaldırıyorum.Çünkü bir ara profilimde minik köpeğimin resmi vardı .Google da rosenoire yazınca direk köpeğimin fotosu çıkıyordu:) Bu açıkçası beni tedirgin etti ve fotomu kaldırdım .Ama dediğim gibi arkadaş grubun için, bir süre koyup sonra kaldırabilirsin.Sevgilerimle....

Son düzenleme:
kızlar ben büyük ihtimalle macs lift yaptıracağım. araştırdım fiyatı da 3.500 tl diğernien göre daha uygun etkisi 10 yıl diyorlar ama dikiş izleri nasıl olcak ne kadarczamanda geçerki herkeas ne oldu ne oldu die soracak bi türlü çıkış bulamadım:))

aynı yönteme karar verdim bendeee
ama şimdi bana bunu yapmayı kabul edicek dr bulmam lazım...

sırada oytun idil var, bakalım ne diycek

bu ünlü mankenlerde de bu yöntem vardır die düşünüyorum yüzleri gergin ama doğal demet şener gibi ağzım da yana doğru gerilirse bi garip olurum die korkuyorum hafif bişi istiyorum ben((

denizkızı ve zezetheone bu kararı almanıza hem sizin hemde kendi adınıza çok sevindim inanın çünkü benim uygulattırmam zaman alacak
sonraki süreç hakkında deneyimlerini paylaşacağım arkdaşların olması çok güzel
etkisinin dışında deriyide gerdikleri için 15 yaş genç gösteriyormuş aslında %100 çözüm için macs lifti midface liftle birlikte tavsiye ediyorlar ama o da rahat 7-8 bini bulur.
tek başına yapılacaksa bana macs lift daha mantıklı geliyor sonuçda bildiğin yüz germe ve gençlerede uygulanan dünyadada popüler bir işlem.

Son düzenleme:
yeşil kelebek senin de fikirlerin çok öenmli benim için sen ne diyorsun(
evet onun düşünceleride önemli gerçi yeşilkelebek endoskopik sonuçdan memnun olduğu için ne der bilemiyorum
ama işde midfacedende tam beklediğini bulamayıp çıkanlarda çok oluyor sorun sadece yağ dokusunda değilse o dokuyu kaldırdığında deri gerilmediği için o yanaklarını ellerinle gerdiğin görüntüye ulaşamıyorsun sonuçda o hareketi yaparken deriyi gerdiğimiz için öyle hoş görünüyor

yeşil kelebek senin de fikirlerin çok öenmli benim için sen ne diyorsun(

canim benim bence en dogru karari verdin endoskopide sadece alt tabaka yukari çekiliyor deri oldugu gibi kaliyor zamanla deridede sarkma olucak bu karar kildin islemle o problemide yok etmis olucaksin yüzün endoskopiden aldin sonuçtan bin kat daha güzel olur diye düsünüyorum o kesi izlerine gelince zamanla belli belirsiz oluyor çok güzel kamusfle ediyorlar sonrada lazerle izi yok ettirebilirsin yada buz tedavisyle(kriyoterapi )izi silmen mümkün bu tedavi yöntemiyle birçok izi yok ediyorlar yüzün güzel olsunda ize çaremiz var çok sükür diyorum ben ilerde bundan bi 10 yil sonra falan benimde bunu yapmam gerekecek sonuçta yaslanma süresi devam ediyor deride bozulucak ve suan görünen ve sonucu en iyi olan tedavi vede uzunn hatta upuzun süre kalici daha nolsun kararin güzel simdi birde izi silmek için biras arastirma yaptinmi bu konudada bilgiyle donandinmi güzel olur diyor senide öpüyorum.kaydirigubbakcemile5

lazerle yada kriyoterapi yüz germede kullanılan dikiş izlerinin yok edildiğine eminmisin canım ?
estetik cerrahlar hiç bu konuya değinmemişler sen yazınca ilgimi çekti.
sonuçda dokular oraya asılıyor riskli olmazmı diye düşünüyorum eyvahedigeldismile
Şuna çok şaşırdım 3. gün resmine bakın sanki göz çevresinde alerji olmuş gibi yüzde ne abartı bir şişlik var nede başka birşey dikişler rahatsız edici sadece o da 12. günde çok hafiflemiş.
gatehouseclinic.co.uk/Testimonials/FaceLiftDiary/tabid/120/language/en-GB/Default.aspx

Son düzenleme:

:))) senden de destek gördüğüme sevindm. bende zaten sarkan bişey yok yüzüm zayıf tek derdin burun çizgilerim endoskopi yapsam da çizgiler duracak böyle olursa çok hafif bi germe ii olucak tek sorun dikiş izleri kaldı şimdi onu da halledebilirsem sorun olmayacak yeterki mutlu olayım mutsuz ve izsiz dolaşmaktansa mutlu ve izle dolaşmayı tercih edebilirim ...kaydirigubbakcemile2

baktım ama hala korku var yüzümü kesicekler( ama o bayanda midface lift var sanırım çünkü boyun falan her yer kesilmiş şakaklar göz kapakları sanırım. ben sadece burun çizgilerim gitdisn istiyorum az kezsinler.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…