- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
tabii resim koymak isterim ama benden resim talep eden arkadaşların profiline bakıyorum koymamışlar,bende arkadaş listemdekilerin resimlerini görmek istiyorum.
Canım gerçekten keşke operasyon sonrası fotonu koyabilseydin.Çünkü doktorlar anladığım kadarı seni ikinci bir operasyona yönlendiriyorlar.En azından net bir foton olsaydı sana yardımcı olmaya çalışırdık.Belkide senin abarttığın kadar bir sonuç yoktur.Çünkü bir de kısa saçlı bir foton var.Orada resim küçük ama profilindeki fotodan çok farklı ve hoş görünüyor.Lütfen bazı doktorların dolduruşuna gelme.Bu basit bir operasyon değil yaz boz tahtası hiç değil.ılk fotodaki burun çizgilerin bir hayli derin .Bu operasyonda bakalım bu kadar derin çizgiler gidiyor mu ? Doktorların önce bu soruya çok dürüst cevap vermeleri gerekir.ıkinci gittiğin doktor senin önceki halini biliyor mu ki böyle konuşuyor.En nefret ettiğim şey , giden hastaların moralini bozup yönlendirmek .Ben de bu tip doktorlarla çok karşılaştım ama artık sadece kendim karar veriyorum .Ve bir daha o doktora ayak basmıyorum.ışte böyle birtanem resim koy dememin tek nedeni belki de sen büyütüyorsundur.Çünkü genelde operasyon öncesi , kişinin hayalinde yarattığı görüntü sonrasına uymayabiliyor.Yani beklentinin dışında bir şey görünce hayal kırıklığı oluyor.Benim tavsiyem , ya da ben olsam ne yapardım diye düşününce ......Ben olsam, bu operasyonda burun yanı çizgileri derin olunca tamamen geçiyor mu diye başka doktorlara telefonla sorardım .Ya da bir şekilde bilgi sahibi olurdum.Belki de yapılabilecek en iyi sonuç budur.Çünkü ameliyat öncesi ciltteki deformasyonun derecesi çok önemli. Örneğin göz çevresi operasyonlarında fazla deri alınmadığı için tamamen dümdüz bir göz çevresi imkansız.Yani bazı şeylerin sınırı var.Bunları öğrenirsen çok daha mutlu olursun birtanem."ıkinci bir ameliyatı düşünüyor musun?" Diyorsun!Son çare olarak düşünürüm! Lazeri de denerim lazerde kaybedeceğim bir şeyim yok, bana getirecek artıları var cilt sivilce izlerinden arınacak,tazelenecek,doktorun dediği gibi burun yanındaki derin çizgilerde belki düzelecek ameliyata gerek kalmayacak. Ayrıca ameliyat fiyatını da sorduk 10 000TL.bu da bana ikinciye fazla bir külfet,dikişlerimi de fazla açıkta buldu şakaklarda saç önünden bir tarafı daha iyi dikilmiş az geride öbür taraf taki dikiş geniş ve daha önde,saçlarımdan oldum, gizlemek için ,dikişler daha kırmızı, wepte gördüm ameliyat dikiş izi kalan resimleri öyle olursa üzülürüm, lazerle biraz düzelirmiş.Hem doktor bana dedi sen endoskopik olmamışsın bu kadar kesi yapılmaz dedi, ben ıst. doktora haftasına kontrole gittiğimde sordum nasıl bir ameliyat yaptınız endoskopik mi? diye sorduğumda "tam öyle denilemez senin yanaklarını yukarıya kaldırdık, endoskopikle,klasik yüz germe arası bir şey"demişti, nasıl bir şeyse üstelemedim.
Ben uzun zamandır netde önce sonrası fotoları inceliyorum hiç bir teknikde o çizgilerin "tamamen" yok olduğunu görmedim gören varsa bilgilendirsin bizde yaptıralım :)Canım gerçekten keşke operasyon sonrası fotonu koyabilseydin.Çünkü doktorlar anladığım kadarı seni ikinci bir operasyona yönlendiriyorlar.En azından net bir foton olsaydı sana yardımcı olmaya çalışırdık.Belkide senin abarttığın kadar bir sonuç yoktur.Çünkü bir de kısa saçlı bir foton var.Orada resim küçük ama profilindeki fotodan çok farklı ve hoş görünüyor.Lütfen bazı doktorların dolduruşuna gelme.Bu basit bir operasyon değil yaz boz tahtası hiç değil.ılk fotodaki burun çizgilerin bir hayli derin .Bu operasyonda bakalım bu kadar derin çizgiler gidiyor mu ? Doktorların önce bu soruya çok dürüst cevap vermeleri gerekir.ıkinci gittiğin doktor senin önceki halini biliyor mu ki böyle konuşuyor.En nefret ettiğim şey , giden hastaların moralini bozup yönlendirmek .Ben de bu tip doktorlarla çok karşılaştım ama artık sadece kendim karar veriyorum .Ve bir daha o doktora ayak basmıyorum.ışte böyle birtanem resim koy dememin tek nedeni belki de sen büyütüyorsundur.Çünkü genelde operasyon öncesi , kişinin hayalinde yarattığı görüntü sonrasına uymayabiliyor.Yani beklentinin dışında bir şey görünce hayal kırıklığı oluyor.Benim tavsiyem , ya da ben olsam ne yapardım diye düşününce ......Ben olsam, bu operasyonda burun yanı çizgileri derin olunca tamamen geçiyor mu diye başka doktorlara telefonla sorardım .Ya da bir şekilde bilgi sahibi olurdum.Belki de yapılabilecek en iyi sonuç budur.Çünkü ameliyat öncesi ciltteki deformasyonun derecesi çok önemli. Örneğin göz çevresi operasyonlarında fazla deri alınmadığı için tamamen dümdüz bir göz çevresi imkansız.Yani bazı şeylerin sınırı var.Bunları öğrenirsen çok daha mutlu olursun birtanem.
Bu arada istersen ben profilime senin için foto koyarım canım :))) Ama ben de estetik operasyon yani ameliyat yok .Yaşım da 49 yakında söylemesi çok zor ama 50 olacak .Ama yine de tekrar ediyorum kısa saçlı olan foton çok farklı ve güzel görünüyor.Sevgilerimle....
Katlıyorum , bu ameliyatta burun yanındaki hatlar yukarı çekildiği için hat yok olacaktır.Ama yerleşmiş bir çizgi ne kadar gerilirse gerilsin yerinde kalır ancak takviye işlemlerle dolgu vs...gibi ancak yok olur.Örneğin alnınızda veya göz çevrenizde yerleşmiş olan derin bir çizgi varsa deriyi iyice gerin .Ne kadar gerlirse gerilsin , deri fazlalığı yok olsa bile çizgi iz şeklinde kalacaktır.Burun yanıdaki hatlarda öyle düşünülebilir.Bu operasyonda yanak kısmı tamamen yukarı kaldırılıyor hat elbette kaybolacaktır.Hatta çizgileriniz belli belirsizse o da yok olur ama derin çizgilerde bilemiyeceğim sanırım çok zor.Ben uzun zamandır netde önce sonrası fotoları inceliyorum hiç bir teknikde o çizgilerin "tamamen" yok olduğunu görmedim gören varsa bilgilendirsin bizde yaptıralım :)
çok derin değilse midface ile hatta o da yeterli olmazsa dolgu takviyesiyle anca toparlıyorlar ama çok derinse macs lift yapmadan tamamen yok edilebileceğini sanmıyorum.
.
çok üzüldüm sirin ayrica sunuda eklemek istiyorum bundan sonra sunu yapalim bunuda yapalim su iyi olur yok buda iyi gelir gibi gerçekte hiç bir faydasi olmicak sadece sana para kaybettirip psikolojini bozacak tedavi sekli gibi sunulan bos ve gereksiz seylerden uzak dur bununda yöntemi iyi arastirmak bilgiyle donanmak ozaman seni kimse kandiramaz suistimal edemez tabi isin birde herseyi dikkat edipte yanlis doktora rasgelmesi var oda apayri bir konu.
Arkadaşlar! Burada yazıştığımız forum yüz estetiği,birbirimizle fikir alış verişleri yapıyoruz,birbirimizi görmeden yapıyoruz. Ben kadınlar kulübüne yeni katıldım bir kaç mesajdan sonra öncesi-sonrası küçükte olsa 2 resim koydum. Büyükte koyabilirdim ama kimsenin profilinde görmediğim için koymuyorum vardır bir sebep diye düşündüm.. Etik değil! Neyse... Erhan Şafak benim eski doktorum önceki mesajlarımda da yazmıştım kendisine 7 yıl önce göğüs kontrolune gittiğimde danışmıştım burun yanak arası çizgileri "dolgu yetersiz kalır, olmaz yüz germe ameliyatını önermişti"2 ay önce İst.da başka doktora ameliyat olup, 4gün önce Erhan Bey'e gittiğimde bana ameliyatla o derin çizgilerim için "çizgilerin düzelmiş olmalıydı" dedi. Yıllar önce önerdiği gibi! Ben bu doktora güveniyorum, çünkü önce konuştuğu ile , sonra konuştuğu tezat oluşturmuyor kafamda..Ben ameliyat olmak için doktor araştırması yapmadım, kafamda Erhan Bey her zaman vardı , İst.da yaşayan kardeşim, bir arkadaşı geçen yıl burun ameliyatı olan arkadaşının burnunu çok beğendi.Sonra İst. gitiğimde ben de gördüm burnu çok güzel olmuş (o kişiyi ilk gördüm burnunun eski halini bilmem) İst.daki o doktora benim ameliyat olmamı kardeşim çok istedi. Anladım ki, her plastik cerrah yüzün her bölgesinde başarılı olamıyor..Zaten başından beri yazdım hasta-doktor ilişkisi (0).Ameliyatımın haftasına kontrole gittim o da dikişler için ki, zaten hala hastaydım, bir daha da gitmedim s o ğ u d u m...Burnum desen yarım kaldı, burun kanatlarıma hiç ellememiş, kardeşime "kanaması vardı"dedi. "Muaynehane de yaparım önemli değil dedi" haftasına dkişler için kontrole gittğimde sordum ne zaman burun kanatlarımı yapacaksınız diye "burun kanatlarını küçültürsem nefes almakta zorlanacaksın gibi geliyor bana, onun için yapmak istemiyorum dedi" Bir öyle, bir böyle, bunlar bende tezat oluşturdu..Hem orta yüz hem burun ameliyatı ikisi bir arada çıksın istedim ikiside yarım kaldı.. Kötü bir şey yok, çok iyi olan bir şeyde yok sonuç olarak; bana yapılan ameliyatın hakkını tam olarak alamadım..opuyorumnanaktan
Canım zaten bir süredir bazı kişileri tanıyorsun .Sadece tanıdığın üyeleri arkadaş listene eklersin , böylece başkaları görmez.Seni görmemiz için operasyon geçirmen gerekmez canım .Biz burada sadece estetik yaptıran arkadaşlarımızın değil ,sevdiklerimizinde fotoğrafını görmek istiyoruz.Buranın estetik topiği olması bu durumu değiştirmez.Ben de uzun bir süre hiç foto koyamamıştım ama sonra arkadaş çevremiz genişledikçe , kırmayıp koydum .Sonra kaldırdım , sevdiklerimden istek gelince koyup kaldırıyorum.Çünkü bir ara profilimde minik köpeğimin resmi vardı .Google da rosenoire yazınca direk köpeğimin fotosu çıkıyordu:) Bu açıkçası beni tedirgin etti ve fotomu kaldırdım .Ama dediğim gibi arkadaş grubun için, bir süre koyup sonra kaldırabilirsin.Sevgilerimle....bu arada ben bi tanıdık çıakr diye korkuyorum aslında resmimi ondan koymuyorum ne bileyim çeki,niyorum yoksa neden koymayayım ama oprerayon olsam koyardım bilgi amaçlı arkdaş listemdekiler koyarlarsa ben de eklicem:)
kızlar ben büyük ihtimalle macs lift yaptıracağım. araştırdım fiyatı da 3.500 tl diğernien göre daha uygun etkisi 10 yıl diyorlar ama dikiş izleri nasıl olcak ne kadarczamanda geçerki herkeas ne oldu ne oldu die soracak bi türlü çıkış bulamadım:))
aynı yönteme karar verdim bendeee
ama şimdi bana bunu yapmayı kabul edicek dr bulmam lazım...
sırada oytun idil var, bakalım ne diycek
evet onun düşünceleride önemli gerçi yeşilkelebek endoskopik sonuçdan memnun olduğu için ne der bilemiyorumyeşil kelebek senin de fikirlerin çok öenmli benim için sen ne diyorsun(
yeşil kelebek senin de fikirlerin çok öenmli benim için sen ne diyorsun(
lazerle yada kriyoterapi yüz germede kullanılan dikiş izlerinin yok edildiğine eminmisin canım ?canim benim bence en dogru karari verdin endoskopide sadece alt tabaka yukari çekiliyor deri oldugu gibi kaliyor zamanla deridede sarkma olucak bu karar kildin islemle o problemide yok etmis olucaksin yüzün endoskopiden aldin sonuçtan bin kat daha güzel olur diye düsünüyorum o kesi izlerine gelince zamanla belli belirsiz oluyor çok güzel kamusfle ediyorlar sonrada lazerle izi yok ettirebilirsin yada buz tedavisyle(kriyoterapi )izi silmen mümkün bu tedavi yöntemiyle birçok izi yok ediyorlar yüzün güzel olsunda ize çaremiz var çok sükür diyorum ben ilerde bundan bi 10 yil sonra falan benimde bunu yapmam gerekecek sonuçta yaslanma süresi devam ediyor deride bozulucak ve suan görünen ve sonucu en iyi olan tedavi vede uzunn hatta upuzun süre kalici daha nolsun kararin güzel simdi birde izi silmek için biras arastirma yaptinmi bu konudada bilgiyle donandinmi güzel olur diyor senide öpüyorum.kaydirigubbakcemile5
canim benim bence en dogru karari verdin endoskopide sadece alt tabaka yukari çekiliyor deri oldugu gibi kaliyor zamanla deridede sarkma olucak bu karar kildin islemle o problemide yok etmis olucaksin yüzün endoskopiden aldin sonuçtan bin kat daha güzel olur diye düsünüyorum o kesi izlerine gelince zamanla belli belirsiz oluyor çok güzel kamusfle ediyorlar sonrada lazerle izi yok ettirebilirsin yada buz tedavisyle(kriyoterapi )izi silmen mümkün bu tedavi yöntemiyle birçok izi yok ediyorlar yüzün güzel olsunda ize çaremiz var çok sükür diyorum ben ilerde bundan bi 10 yil sonra falan benimde bunu yapmam gerekecek sonuçta yaslanma süresi devam ediyor deride bozulucak ve suan görünen ve sonucu en iyi olan tedavi vede uzunn hatta upuzun süre kalici daha nolsun kararin güzel simdi birde izi silmek için biras arastirma yaptinmi bu konudada bilgiyle donandinmi güzel olur diyor senide öpüyorum.kaydirigubbakcemile5
lazerle yada kriyoterapi yüz germede kullanılan dikiş izlerinin yok edildiğine eminmisin canım ?
estetik cerrahlar hiç bu konuya değinmemişler sen yazınca ilgimi çekti.
sonuçda dokular oraya asılıyor riskli olmazmı diye düşünüyorum eyvahedigeldismile
Şuna çok şaşırdım 3. gün resmine bakın sanki göz çevresinde alerji olmuş gibi yüzde ne abartı bir şişlik var nede başka birşey dikişler rahatsız edici sadece o da 12. günde çok hafiflemiş.
gatehouseclinic.co.uk/Testimonials/FaceLiftDiary/tabid/120/language/en-GB/Default.aspx