Endoskopik yüz germe - Facelift

bu arada Mesut Özcan da görüsme ücreti almıyor. dilek avsarda almıyo ama kapora istiyo 500 tl kapora verdim ayakta ikna etti çok konusuyo, sonra pisman oldum sonradan silikona 7500 dedi Mesut bey 4500 istedi resmen 3000 fark var o 3000le neleer yaptırırım ben daha D simdi verdiğim 500 ü kurtarabilir miyim onun derdindeyim off offf (

merhaba arkadaşım! Ben ıstanbul'da yaptırdım Serhat Tuncer'e.. Bursa'da dediğin doktorları tanımıyorum

Bursa'da tanıdığım doktor Estem Güzellik merkezi Dr. Erhan Şafak, keşke kaprora vermeden önce tanışsaydık onun telf.nu verirdim.

Bursa'da tanıdığım doktor Estem Güzellik merkezi Dr. Erhan Şafak, keşke kaprora vermeden önce tanışsaydık onun telf.nu verirdim.

canım nasıl oldu peki memnun musun bide yasın kaç ben 24 yasındayım ama yasıma göre çok yorgun bi ifadem var kilo alıp vermekten oldu sanırım.

ben yakın bir zamanda Erhan Şafak'a dolgu için görüşmeye gitmek istiyorum, gülümseme çizgilerim derin Serhat Tuncer'e mayıs başı ameliyat oldum ameliyatı tek ve kalıcı çare olarak görüyordum, düzelmedi, düzelmedi.. Yıllar önce dr. Erhan bey bana"çizgilerin çok derin sarkmada var, ameliyatla ancak düzelir" demişti.Şimdi de dolguyu deneyeceğim ama oda 8-12 ay kadar etkili herhalde..Göğüs etteiği için sana bugün için bir rakkam veremem fakat ben 2003 senesinde 3500TL ameliyatımı Erhan Şafak yapmıştı.Memnunum, göğüs altı dikiş yerinden zar tutmuş (doktor öyle ifade etti) 6 ay sonrada revizyon ameliyatı oldum.. Senin problemin gülümseme çizgileri ve göğüs estetiği mi?

evet maalesaf o zamanlar Erhan Bey'de sordu sık sık kilo alıp verdim, yazın verip kışın 3-5 kilo alırdım.

Avartar'a resmimi koydum, son halim..Saçlarım uzundu fakat sıcaklarda topladığım için dikiş yerlerini kapatamıyordum, kestirdim..

Ayrıca cilt kalitemde iyi değil.. sivilceli ve çok yağlı

canım aynen ben istee( o yüzden cabuk sarkıyo zaten yağlı cilt kolay kırısmaz derler tamam kırısmıyo ama düsüyo çabuk benim göğüslerim çok kücük büyütmek istiyorum bide cildimi gerdirmek istiyorum 52 kiloyum ama gıdım var genetik o yüzden kötü görünüyo çok.

avatar resimdeki sen misin ? sensen çok güzel görünüyo cildin pırıl pırıl duruyo. bence dolgu yaptırmadan önce çok iyi düsün derim. Özcan bey hiç paracı bi doktor deil bak dilek avsar bi sürü sey dedi Özcan beye anlattm hepsi para tuzağı onların isimleri süsleyip farklı yöntem gibi sunuyolar dedi. peelingle cilt soyma yöntemi varmıs cildin yağ dengesini de düzenliyomus öyle olunca toparlayacak cildin kendini dedi sende bi görüssen mi acaba ? dolgu beni çok korkutuyo yaptramam herhalde

bende avatara kendi resmimi koydum pc ye format attım fazla foto yok facebook profilimden çizgilerin en belirgin olduğu bu fotoyu buldum ama buraya ekleyince çözünürlüğü düstü sanırım çok net çıkmadı

hayırlısı olsun mine 2010 ben de eylüle erteledim şimdilik yaz aylarında ii değil eve kapanmak.şimdiden hayırlısı olsun:)))

mine konularda gezerken tesadüfen birşey fark ettim.
EU3 nickli üye Barış Çakıra endoskopik yüz germe ile ilgili mail atmış Barış Çakırda Erhan Eryılmazı önermiş bu ameliyatda o çok başarılıymış demiş.
ben birsey merak ediyorum...bir kac gün önce baris beye e-mail attim 3 boyutlu endoskopik yüz germe ve burun ameliyati bilgi almak icin...baris bey bana erhan eryilmaz diye bir doktoru önerdi...bu ameliyatta o cok basariyliymis dedi...ilk kez bir doktor baska bir doktoru önerdini gördüm...:) nedenini cok merak ediyorum...
Bir doktorun başkasını önermesi heleki Barış Çakır gibi büyük bir cerrahın önermesi çok ilgi çekici gerçekten.
Ben seni etkilemiş gibi olmayayım ama Barış Çakır ona yönlendirdiyse bir durup düşünmek lazım :hulya:ayhak'da ona yaptırmış ve çok memnunmuş zaten.
ama yeşilkelebekde çok memnun öylede birşey var bilmiyorumkismile
umarım en iyi kararı verirsin.

Son düzenleme:
yaşımı sormuştun unuttum yazmaya!Bugün benim doğum günüm 67 doğumluyum 43 yaşıma bugün giriyorum. Profilindeki ve avartarındaki resimlerine baktım güzel bir kızsın, yüzünde yorgun bir ifade olduğunu yazıyorsun, ben mahsun bir ifade görüyorum sende.. Yaşın çok genç,tabii yakında görmeden analiz sağlıklı yorum olmuyor. Doktorları dinle, uygun görmedikleri ameliyatı ille yaptırma, sana yüzünde yorgun gibi gözüken ifade göz kapaklarının yapısından kaynaklanıyordur örneğin;Yaprak Dökümü'nün Leyla'sında da o ifade var göz kapakları bayağı düşük, yine de yaşının genç olduğu simasında kendini belli ediyor.Avatardaki benim resmime gelince sen diyorsun"cildin çok güzel görünüyor,pırıl pırıl parlıyor":sinifsinif: yağdan parlıyor maalesef, suratıma yağ sürmüşüm gibi, resimlerde demekki görenlere öyle geliyor. Ameliyattan sonra cildim iki aktı yağlandı isilik gibi pütür pütür olmuştu biraz azaldı, her gün rutin temizliğimi yapmaya ve nemlendirici sürmeye devam ediyorum, Dr.Erhan bey'e gitmeyi bekliyorum işerden fırsat bulunca gideceğim. Cildiye ye gitmeyeceğim çünkü daha önce"ruakutan"hapla tedavi oldum 6 ay cildimdeki yağı kurutmak için

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba profildeki yeni halin mi şirinim 16 yüzün çok fresh dinlenmiş duruyor çok ii gerçekten yakından resimlerini de koyabilirsn çok hoşuma gitti

sağol canım..o kadar çok doktor dolaştım ki beynim çorba gibi olmuştu.
paylaşımlarınızın çok faydası olacak

Canım sen hangi ameliyatları oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…