Endoskopik yüz germe - Facelift

bende özledim canım, ama bildiğin gibi torun bakıyorum ameliyatı falan unutturdu bana.
Bu arada yeni arkadaşlar katılmış, hangi yaşta olursa olsun, kadınların derdi bitmez.

evet malesef ki bitmiyor burdan ortak dertlerimize derman bulmaya çalışıyoruz :)))

evet malesef ki bitmiyor burdan ortak dertlerimize derman bulmaya çalışıyoruz :)))
walla devir öyle bir devirki kızı erkeği kalmadı benim bir arkdaşım var benden daha çok ilgili bu konularla kaydirigubbakcemile3
bu arada sen askı yöntemlerinide araştırıyordun sanırım endoliftle falan ilgiliydin
geçen gün sitelerde yeni bir teknik haberi vardı Silhouette Lift adında iple yüz germe ama etkisi diğer tekniklerden daha uzun ömürlüymüş ve daha güvenilirmiş.
netde bir bakındım yurt dışında 2,3 yıldır uygulanan bir teknik gerçekten çok güzel sonuçlar veriyor etki süreside 2-4 sene arası değişiyormuş Silhouette Lift sitesindede öyle yazıyor.
muayenehanede lokal atestezi ve 45 dakikalık bir uygulama 2 günde de gündelik yaşama dönüyormuşsun.
youtubede operasyon videoları var eğer aldatmaca değilse endoskopik germeye yakın sonuçları var onuda bir incele istersen.
Ben kalıcı bir işlemde kararlıyım ama gerçekden etkisi 4 yıla kadar uzanabiliyorsa düşünülebilir gerçekden.

Son düzenleme:

merhaba şaşkın o yöntemi bi inceley,m ama iple olan hiç bir yöntemi tavsiye etmiyor doktorlar endoskopik en güzeli gibi geliyo bana oytun bey de sitesin de yazmıştı deri ile kaslar birbirinden ayrılmadan uygulanan hiç bir teknik kalıcı değildir die sonuçta basit parasıda hemen hemen aynı olan yöntemler ozman doktoların bu kısa sürede yapılan operasyonları tercih etmesi lazım ...ama etmediklerine göre bi bildikleri vardır diyorum bakalım araştırmalara devam:))) teşk edeirm:)

endoskopik işlem en güzeli tabiki keşke şuan 6,7 bin civarı bir param olsa düşünmeden girişirdim o deli cesareti var yani
ama zezeTHEONE'ye katılıyorum resimlere bakınca çok dramatik sonuçlar göremiyorsun buda kafa karıştırıyor.
yanaklarını kaldırırsında yüz ovali tam kalkar ya o görüntüye kavuşmuyorsun çünkü deriyi germiyor sadece düşen dokuları kaldırıyor buda yüzünde sarkma olmayan sadece yanak yağ dokusu düşenlerin yüzünü toparlıyor ama deridede sarkma varsa o sarkma yine orada duruyor.
zaten endoskopinin tarifindede belirtiyorlar deridede sarkma mevcutsa kesi kulak önüne kadar uzatılarak macs lift - mini face lift yapıyorlar böylece hem orta yüz germe hemde endoskopiyle dokuyu kaldırıyorlar.
Aslında şu yatar pozisyondaki yüz ovaline kavuştursa yeterde artar ama internede önce ve sonrası resimlere bakıyorumda farkı pek anlayamıyorum belkide resimler hep yan profilden olduğu yada flash paramasından dolayı farkı göremiyorum.
Yeşilkelebek aynen yatar pozisyondaki yüz ovaline kavuştum demişti ama bu birazda cildin sıkılığıyla bağlantılı olabilir sanırım.

Son düzenleme:

Alternatif olarak Prof.Dr. Erol Kışlaoğlu var oda aklında bulunsun bu ismi herhahgi bir tavsiye üzerine vermiyorum sadece sitesinde yazığı açıklama ilgimi çekti.
"Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu 26-30 Nisan tarihleri arasında Amerikanın Baltimore kentinde yapılan üç boyutlu yüz gençleştirme simpozyumunda ülkemizi temsil etmiştir . Simpozyum öncesi bir hafta boyunca , ve simpozyum sonrası bir hafta bu konuda dünyanın bir numarası olan Dr. Oscar Ramirez ile birlikte ameliyatlara girmiştir . Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bu konunun Türkiyedeki öncülerindendir ."
Endoskopik yüz germe konusunda böyle bir giriş bölümü var birde onunla görüş istersen belki o seni tatmin eder.
Birde kimlerin yanında eğitim aldıklarını öğrenseydin keşke alternatif olarak hepsini bilirdik.
Ben Teoman Doğan ve Erhan Eryılmaz'ı biliyorum sadece
Ü.ileri kim çıkaramadım ?
Ramirez sırf yanında daha uzun süre kaldığı için daha iyi kavramış olabileceğini düşünüp onu tavsiye etmişde olabilir ama bu teknikte en başarılı onun olduğunu göstermezki canım haksızmıyım ?
Mesela ikimiz resim kursuna gidiyoruz 6 aylık bir kurs benim el becerim çok iyi olduğu için 3 ay sonra yeterli olacağını düşünüp bıraktım ama sen 6 ay devam ettin fakat el becerin benim kadar iyi olmadığı için çizimlerin yinede benden kötü olabilir.
ışin birde diğer boyutu var örnek veriyorum erhan eryılmaz haftada 3 kez bu operasyonu yapıyor diyelim ü.ileride haftada 1 kez bu durumda devamlı bu operasyonu gerçekleştiren cerrah kendisini daha çok geliştirir.
Birde bir çok doktorla görüşmüşsün neden içine sinmediler ?
Yani oldu bitiyemi getirmeye çalıştılar yoksa istediğin şeyi başaracaklarına dair bir izlenimmi sezemedin ?
Mesela benim talebim çok basit yatar pozisyondaki yüz ovalime yanak şeklime bayılıyorum muhteşem gözüküyor tam istediğim görüntü o.,
Şuramı ger buradaki kırışıklığı azalt şu çizgiyi hafiflet felan değil bana o profili sağlayabiliyorsa tamamdır yok bu teknikle olmaz derse dolguda yanakları dolduruyor sonuçda.

Son düzenleme:
canım 4000'e yapanlar kimler isimlerini yazarmısın bir araştırırım ?
Çeneye kadar derken burundan dudak yanlarına kadar uzanmış olması lazım çeneye kadar inmesi çok uzun bir çizgi yaratır.
Bence oraya en iyi çözüm yine dolgu,tamamen yok edemesede baya bir hafifletmesi lazımdı bence senin doktor başaramamış
sonuçda internetde önce sonrası fotolarda çok iyi sonuçlar var.
Silhouette Lift diğerlerinden farkı siluet dikişler ile geliştirilen bir teknikmiş.
Türkiyede kullanılan ipliklerin türkiyedeki satıcısına mail attıp hangisini tavsiye edersiniz diye sordum bana Silhouette Lift tavsiye ettiler.
ama dediğim gibi şimdi bunu yaptırsan en az 2000 TL vardır ona o parayı verip 2-3 yıl kalıcı tutacağına 5-6 bin toplayıp 10 yıl kalıcı ve net çözüm çok daha iyi

Son düzenleme:

merhaba şaşkın 4000 e yapan doktor aslında 6000 e yapıyor ben bu kadar nakitim var dediğim için sağolsn geri çevirmedi beni senden kesin karaklı konuş bu kadar param var de çok ii bi doktor geri çevirmiyor özelden azrım ismini sana 2 doktordan biri zaten . silhouette hangi doktor uytguluyorki aslında şu burun kenarında sadece bi ip kulak arksına uzansda düzelir yüzümle çok oynansın istemiyorum ben ipler bi de çıkıcak yüzümden ayyy en güzeli endoskopik bence :))

arkadaşlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu 2 yeni resim yükledim, bugünki halim.
canım resimlerine baktımda arkdaşlara katılıyorum 35 gösteriyorsun gerçekten.
bence çokda memnun olmama nedenin bu operasyon için çokda uygun bir hasta olmamandan kaynaklanıyorda olabilir
şöyleki önceki resmine bakınca göz altındaki deformasyonu saymazsak yanaklarında rahatsız edici derecede bir çöküntü gözemedim ben.
Gerçi gülümserken yüzdeki kaslar kendini yukarı çekiyor o da yanıltıyor olabilir :hulya:
Kaşlarında yüksek olduğu için gayet genç gösteriyorsun asıl problemli olan bölge göz altındaki çöküntü ve kırışıklıklarmış ve o da operasyondan sonra muhteşem gözüküyor.
Birde 1,2 şey dikkatimi çekti.
2 ay sonra çekindiğin resimlerde göz altların tamamen dolgun ve düz çıkmış ama yeni eklediğin resimde göz altlarında gölge gibi çizgi gözüküyor o çizgi o an gülümserken oluşan bir çizgilenmemi yoksa yüz tamemen oturdukdan sonra o şeklimi aldı ?
Yani 2. aydaki gibi göz altların yine tamamen dolgunmu yoksa zaman ilerleyip yüz oturunca dokular bir miktar aşağıyamı çekti kendini ?
Sonuç olarak çok güzel olmuş önceden 35 gösteriyormuşsun şimdi 30 olmuşsun kaydirigubbakcemile3
Bende 4 saat diye biliyorum sen 2 saatde olmuşsun sanırım lokal olmasının bunda etkisi büyük birde banada özelden doktorunun adını yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…