- 21 Aralık 2009
- 379
- 6
bende özledim canım, ama bildiğin gibi torun bakıyorum ameliyatı falan unutturdu bana.
Bu arada yeni arkadaşlar katılmış, hangi yaşta olursa olsun, kadınların derdi bitmez.
walla devir öyle bir devirki kızı erkeği kalmadı benim bir arkdaşım var benden daha çok ilgili bu konularla kaydirigubbakcemile3evet malesef ki bitmiyor burdan ortak dertlerimize derman bulmaya çalışıyoruz :)))
walla devir öyle bir devirki kızı erkeği kalmadı benim bir arkdaşım var benden daha çok ilgili bu konularla kaydirigubbakcemile3
bu arada sen askı yöntemlerinide araştırıyordun sanırım endoliftle falan ilgiliydin
geçen gün sitelerde yeni bir teknik haberi vardı Silhouette Lift adında iple yüz germe ama etkisi diğer tekniklerden daha uzun ömürlüymüş ve daha güvenilirmiş.
netde bir bakındım yurt dışında 2,3 yıldır uygulanan bir teknik gerçekten çok güzel sonuçlar veriyor etki süreside 2-4 sene arası değişiyormuş Silhouette Lift sitesindede öyle yazıyor.
muayenehanede lokal atestezi ve 45 dakikalık bir uygulama 2 günde de gündelik yaşama dönüyormuşsun.
youtubede operasyon videoları var eğer aldatmaca değilse endoskopik germeye yakın sonuçları var onuda bir incele istersen.
Ben kalıcı bir işlemde kararlıyım ama gerçekden etkisi 4 yıla kadar uzanabiliyorsa düşünülebilir gerçekden.
endoskopik işlem en güzeli tabiki keşke şuan 6,7 bin civarı bir param olsa düşünmeden girişirdim o deli cesareti var yanimerhaba şaşkın o yöntemi bi inceley,m ama iple olan hiç bir yöntemi tavsiye etmiyor doktorlar endoskopik en güzeli gibi geliyo bana oytun bey de sitesin de yazmıştı deri ile kaslar birbirinden ayrılmadan uygulanan hiç bir teknik kalıcı değildir die sonuçta basit parasıda hemen hemen aynı olan yöntemler ozman doktoların bu kısa sürede yapılan operasyonları tercih etmesi lazım ...ama etmediklerine göre bi bildikleri vardır diyorum bakalım araştırmalara devam:))) teşk edeirm:)
endoskopik işlem en güzeli tabiki keşke şuan 6,7 bin civarı bir param olsa düşünmeden girişirdim o deli cesareti var yani
ama zezeTHEONE'ye katılıyorum resimlere bakınca çok dramatik sonuçlar göremiyorsun buda kafa karıştırıyor.
yanaklarını kaldırırsında yüz ovali tam kalkar ya o görüntüye kavuşmuyorsun çünkü deriyi germiyor sadece düşen dokuları kaldırıyor buda yüzünde sarkma olmayan sadece yanak yağ dokusu düşenlerin yüzünü toparlıyor ama deridede sarkma varsa o sarkma yine orada duruyor.
zaten endoskopinin tarifindede belirtiyorlar deridede sarkma mevcutsa kesi kulak önüne kadar uzatılarak macs lift - mini face lift yapıyorlar böylece hem orta yüz germe hemde endoskopiyle dokuyu kaldırıyorlar.
Aslında şu yatar pozisyondaki yüz ovaline kavuştursa yeterde artar ama internede önce ve sonrası resimlere bakıyorumda farkı pek anlayamıyorum belkide resimler hep yan profilden olduğu yada flash paramasından dolayı farkı göremiyorum.
Yeşilkelebek aynen yatar pozisyondaki yüz ovaline kavuştum demişti ama bu birazda cildin sıkılığıyla bağlantılı
bu iple germenin videosunu izledim o bile çok kötü kendimi kesip biçtirmek istemiyorum(((( ne yapacağımı şaşırdım işin garip tarafı bende sarkma da yok yani yüzümün kolajen yapısı azaldığı için hafif bi çöküklük gvar ama benim sorunum burun kenarındaki çizgiler doktorun dolguyla daha d abelirginleşti sakal gibi çeneme kadar inen kaba bişey ... bu da görüntümü bozuyo elimle hafif yana gersem çok haFİF AMA YÜZÜM ESKİ ŞEKLİNİ ALIYO bunu sağlayabilmem için ne yapmam gerekli bilmiyorum siz yüzünüzü düşünün öyle kim olursa olsun yorgun gösterir garip olur yüzü .........
şöyle bir durum var erhan eryılmaz teoman doğan gibi bu tekniği endoskopik yüz germenin mucidinin yanında çalışarak öğrenmiş biyografisinde yazıyor.
Oytun İdilde böyle bir bilgiye rastlamadım ama oytun bey'de ressam karikatürist Gırgır, Fırt, Çarşaf, Deli ve Pişmiş kelle gibi mizah dergilerinde karikatüristlik yapmış o döneme ait karikatür ve estetikle ilgili teknik çizimleri sitesinde mevcut.
Bunu neden söylüyorum çok iyi cerrahlar genelde heykeltraş yada ressam oluyorlar çünkü el becerisini üst düzeyde kullanabiliyorlar.
Senin için kıstas olurmu bilemem ama el becerisi benim için önemli bir konu ama bu işi mucidinin yanında yetişerek öğrenmek gerçekden önemli.
LÜTFEN DİKKAT!!!!!!!!
Haklıyız referanslar çok mühim, yapılan işlerde öyle....
Ben bizzat, bu işin mucidi ile görüşmüş bulunmaktayım
Ben; ''Türkiyede birçok dr sizin yanınızda eğitim aldığnı söylüyor, siz hangisini tavsiyeedersiniz?''
Dr. Ramirez;''Ü. İleri, yanımda en çok kalan drdur, sana tavsiyemde o dur.''
Şimdi diğer drlarda illaki onun yanında kalmıştırda, bu oyuncak diil öle hop die öğrenislin..., acaba 1 aymı kaldı, 2 aymı????????
Sevgili Deniz Kızı
aynen Bende Er. Eryılmazı içime sindirememiştim,...
Ah. Karacalar da pek sinmedi
Ü. ilede görüştüm, malesef ondada içime sinmeyen başka şeyler var...
Ki ramirezin önersiydi bana
walla ben ilk öncesi-sonrası resimlere bakıorum
hiçbirininki ii diildi...
Fakat son bi kez Erhan Beyle görüşücem, bide Oytun Bey ile...
Alternatif olarak Prof.Dr. Erol Kışlaoğlu var oda aklında bulunsun bu ismi herhahgi bir tavsiye üzerine vermiyorum sadece sitesinde yazığı açıklama ilgimi çekti.LÜTFEN DıKKAT!!!!!!!!
Ben; ''Türkiyede birçok dr sizin yanınızda eğitim aldığnı söylüyor, siz hangisini tavsiyeedersiniz?''
Dr. Ramirez;''Ü. ıleri, yanımda en çok kalan drdur, sana tavsiyemde o dur.''
Şimdi diğer drlarda illaki onun yanında kalmıştırda, bu oyuncak diil öle hop die öğrenislin..., acaba 1 aymı kaldı, 2 aymı????????
Sevgili Deniz Kızı
canım 4000'e yapanlar kimler isimlerini yazarmısın bir araştırırım ?bu iple germenin videosunu izledim o bile çok kötü kendimi kesip biçtirmek istemiyorum(((( ne yapacağımı şaşırdım işin garip tarafı bende sarkma da yok yani yüzümün kolajen yapısı azaldığı için hafif bi çöküklük gvar ama benim sorunum burun kenarındaki çizgiler doktorun dolguyla daha d abelirginleşti sakal gibi çeneme kadar inen kaba bişey ... bu da görüntümü bozuyo elimle hafif yana gersem çok haFıF AMA YÜZÜM ESKı ŞEKLıNı ALIYO bunu sağlayabilmem için ne yapmam gerekli bilmiyorum siz yüzünüzü düşünün öyle kim olursa olsun yorgun gösterir garip olur yüzü .........
canım 4000'e yapanlar kimler isimlerini yazarmısın bir araştırırım ?
Çeneye kadar derken burundan dudak yanlarına kadar uzanmış olması lazım çeneye kadar inmesi çok uzun bir çizgi yaratır.
Bence oraya en iyi çözüm yine dolgu,tamamen yok edemesede baya bir hafifletmesi lazımdı bence senin doktor başaramamış
sonuçda internetde önce sonrası fotolarda çok iyi sonuçlar var.
Silhouette Lift diğerlerinden farkı siluet dikişler ile geliştirilen bir teknikmiş.
Türkiyede kullanılan ipliklerin türkiyedeki satıcısına mail attıp hangisini tavsiye edersiniz diye sordum bana Silhouette Lift tavsiye ettiler.
ama dediğim gibi şimdi bunu yaptırsan en az 2000 TL vardır ona o parayı verip 2-3 yıl kalıcı tutacağına 5-6 bin toplayıp 10 yıl kalıcı ve net çözüm çok daha iyi
LÜTFEN DİKKAT!!!!!!!!
Dr. Ramirez;''Ü. İleri, yanımda en çok kalan drdur, sana tavsiyemde o dur.''
Sevgili Deniz Kızı
sen bu yöntemi istemiyordun artık yeniden mi düşünüyorsun(( Erhan bey de iidir mutlaka ama konuşmalarıyla güven veren oytun bey oldu çok bilgili el becerisi de önemli onu da yeşil kelebeğin oprasyonundan ii die düşünüyorum.
canım senin profilinde önce ve sonrası resimler hala duruyormu ?
arkadaşlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu 2 yeni resim yükledim, bugünki halim.
kimbilir ..hoş geldiniz...benide arkadaş olarak eklerseniz...resimlerinizi görmek isterim .
bu arada oytun idil..görüştüm arkadaşlar
canım resimlerine baktımda arkdaşlara katılıyorum 35 gösteriyorsun gerçekten.arkadaşlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu 2 yeni resim yükledim, bugünki halim.
merhaba mine2010 nasıl geçti görüşmen memnun kalmadın mı yoksa(([/QUOT
denizciğim...ameliyat için düşündüğüm kişi değil ...
kimbilir ..hoş geldiniz...benide arkadaş olarak eklerseniz...resimlerinizi görmek isterim .
bu arada oytun idil..görüştüm arkadaşlar