Alternatif olarak Prof.Dr. Erol Kışlaoğlu var oda aklında bulunsun bu ismi herhahgi bir tavsiye üzerine vermiyorum sadece sitesinde yazığı açıklama ilgimi çekti.
"Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu 26-30 Nisan tarihleri arasında Amerikanın Baltimore kentinde yapılan üç boyutlu yüz gençleştirme simpozyumunda ülkemizi temsil etmiştir . Simpozyum öncesi bir hafta boyunca , ve simpozyum sonrası bir hafta bu konuda dünyanın bir numarası olan Dr. Oscar Ramirez ile birlikte ameliyatlara girmiştir . Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bu konunun Türkiyedeki öncülerindendir ."
Endoskopik yüz germe konusunda böyle bir giriş bölümü var birde onunla görüş istersen belki o seni tatmin eder.
Birde kimlerin yanında eğitim aldıklarını öğrenseydin keşke alternatif olarak hepsini bilirdik.
Ben Teoman Doğan ve Erhan Eryılmaz'ı biliyorum sadece
Ü.ileri kim çıkaramadım ?
Ramirez sırf yanında daha uzun süre kaldığı için daha iyi kavramış olabileceğini düşünüp onu tavsiye etmişde olabilir ama bu teknikte en başarılı onun olduğunu göstermezki canım haksızmıyım ?
Mesela ikimiz resim kursuna gidiyoruz 6 aylık bir kurs benim el becerim çok iyi olduğu için 3 ay sonra yeterli olacağını düşünüp bıraktım ama sen 6 ay devam ettin fakat el becerin benim kadar iyi olmadığı için çizimlerin yinede benden kötü olabilir.
ışin birde diğer boyutu var örnek veriyorum erhan eryılmaz haftada 3 kez bu operasyonu yapıyor diyelim ü.ileride haftada 1 kez bu durumda devamlı bu operasyonu gerçekleştiren cerrah kendisini daha çok geliştirir.
Birde bir çok doktorla görüşmüşsün neden içine sinmediler ?
Yani oldu bitiyemi getirmeye çalıştılar yoksa istediğin şeyi başaracaklarına dair bir izlenimmi sezemedin ?
Mesela benim talebim çok basit yatar pozisyondaki yüz ovalime yanak şeklime bayılıyorum muhteşem gözüküyor tam istediğim görüntü o.,
Şuramı ger buradaki kırışıklığı azalt şu çizgiyi hafiflet felan değil bana o profili sağlayabiliyorsa tamamdır yok bu teknikle olmaz derse dolguda yanakları dolduruyor sonuçda.
Kışlalıoğluna henüz gitmedim, olmazsa bi ara giderim... Tşkler.
Ramirezin tabikide sadece süreyle bu kişiyi önermesi saçma olur.
Düşünürsek etraflıca, En çok onunla çalışması
Mantıken , başka detaylarıda görmesini sağlamıştır.
Ki gönül rahatlığı ile tavsiye etsin...
ordan Erhanın kaç ameliyat yaptığını takip edipte(e yani malesef bunu bende dahil kimse doğru tespit edemez) beni yönlendirecek değildi...
Eh diğer tavsiye ettiği kişide, babasının kızı dill..
ılla ölürüm ona git havası yoktu, ama ilginçtir başka bi isimde vermedi..
Ben öncesi-sonrası fotoları yüzünden tatmin olmuyorum
Bakıyorum, yanak aynı yerde, göz altı aynı fecilikte çukur...
Halbuki hangisine sorsam, bu problemlerin ortadan kalkıcağını söylüyor
Eh tabi bu bir çelişki...
Madem yanağı çaprazlama(yukarı ve yana) yeni sağlam dokuya tutturup asabiliyolar,
Peki neden hala burun kenarlarında koca koca yanaklar var
Yada niye göz altları hala ilk günkü gibi... vs...
Yöntemin kendisi mantıklı, fakat dr seçimi yöntemden daha da önemli
Sanırım sonunda Ramireze gidicem :lepi: