yaşımı sormuştun unuttum yazmaya!Bugün benim doğum günüm 67 doğumluyum 43 yaşıma bugün giriyorum. Profilindeki ve avartarındaki resimlerine baktım güzel bir kızsın, yüzünde yorgun bir ifade olduğunu yazıyorsun, ben mahsun bir ifade görüyorum sende.. Yaşın çok genç,tabii yakında görmeden analiz sağlıklı yorum olmuyor. Doktorları dinle, uygun görmedikleri ameliyatı ille yaptırma, sana yüzünde yorgun gibi gözüken ifade göz kapaklarının yapısından kaynaklanıyordur örneğin;Yaprak Dökümü'nün Leyla'sında da o ifade var göz kapakları bayağı düşük, yine de yaşının genç olduğu simasında kendini belli ediyor.Avatardaki benim resmime gelince sen diyorsun"cildin çok güzel görünüyor,pırıl pırıl parlıyor":sinifsinif: yağdan parlıyor maalesef, suratıma yağ sürmüşüm gibi, resimlerde demekki görenlere öyle geliyor. Ameliyattan sonra cildim iki aktı yağlandı isilik gibi pütür pütür olmuştu biraz azaldı, her gün rutin temizliğimi yapmaya ve nemlendirici sürmeye devam ediyorum, Dr.Erhan bey'e gitmeyi bekliyorum işerden fırsat bulunca gideceğim. Cildiye ye gitmeyeceğim çünkü daha önce"ruakutan"hapla tedavi oldum 6 ay cildimdeki yağı kurutmak için