Endoskopik yüz germe - Facelift

geçmiş olsun..yağ yüzünüzü niye sarkıttı acaba.çok mu eklediler..mikro yöntemle mi yapıldı biliyor musunuz..?hafif ihtiyacım var benim de ama korkuyorum böyle yorumları gorunce..ama endoskopik germelerde de cogunlukla yag enjekte edilmiş..belki size edilmez..
yasınız kaç?orta yüzü sarkanlara ve o kısımı dolgun olanlara iyi gidiyor sanki endoskopik germe..benim orta yüzümde fazla bir şey yok o yüzden ameliyat olsma da fark etmeyecek gibi gorunuyor..gözlerinizi cekip deneyin daha mı küçülüyor..öyleyse orayı gerdirmezsiniz..

canım şu yağ işi çok sakat galiba... böyle birkaç yorum daha görmüştüm...

canım şu yağ işi çok sakat galiba... böyle birkaç yorum daha görmüştüm...

evet..ve geri dönüşü de yok..acaba dolgu mu düşünsem?
e bu deniz akkayalar petek dinçözler nasıl öyle güzel yaptırdı?

sakdemden haber cıkmadı, cok mutsuz olmuştu o da..merak ediyorum ne yaptı..

yağların sarkma yaptığını ilk defa okuyorum kendi yağınızı enjekte etmişlerdi di mi eğer öyleyse ben genelde kendi yağımızdan dolgu yapıldığında bu yağların uygulandığı yerlerde kaldığını yer değiştirmediğini okudum hep en fazla erirler o da homojen olarak asimetri yaratmazlar diye biliyorum

bence doktorlar onlar da ayrı bir özen gösteriyorlardır sürekli gözönünde oldukları için hata yapma lüxleri yok

canım onların tam olarak ne yaptırdıkları belli değil ki....

en iyisi biraz beklemek...

tatilini yap gel bakalım sen

bende bıraktım herşeyi kışa kadar... saldım çayıra mevlam kayıra yapcam bende...

merakla ipeğin sonucunu bekliyorum... :18::18::18:

temmuzda ercan beye ameliyat olacak...

ondan sonra netleştireceğim benim işi...:18::18:

yok yok deniz akkayada ilk duymnuştum yağ enjeksiyonunu..onur erol anlatmıştı okumuştum bir dergide.zaten elmacık kemikleri yağ ile belirign hale geldi.onur bey cok tercih ediyordu yag enjeksiyonunu.bana da önermişti örneğin.bir iki ay sonra da naci bey'e gitmiştim Onep'teydi o zaman.Gözaltı torbalarından şikayetçiydim yine.Her ikisi de gözaltlarımda önemli bir sorun olmadığını yag enjeksiyonuyla yorgun ifadenin gideceğini söylemişlerdi.hatta naci bey gözün altına da çok az yağ eklerim aynı seviyede olur demişti..9 doktora gidip göz alt ve üst kapağı ameliyatına karar vermiştim..yine böyle kafam karışıktı ve verdiğim karardan pişmanlık duymadım..demek istediğim her doktorun algısı ona göre de önerisi farklı oluyor.gerçekten neyin iyi olacağını da insan kestiremiyor.şuanki durumum da öyle..ne diyelim doğruyu buluruz inşallah.

az kaldı tatile:) bunları düşünmeyelim bi süre bence de..yoruldum zaten..sen de kocayı iknaya çalış..yazın fazla direnemez gevşer o da:))))

çok eklendi ondan mı oldu acaba..benim bildiğim kuru ciltler kırışıyor yağlı ciltler sarkıyor..çok eklendi o yüzden ağırlık ve yerçekimiyel birlikte sarktı mı acaba..mikro yöntemi uygulayanl dr.lar olduğu yerden başka yere kaymıyor diyorlar..

Yasim37 banada cok dogal cok iyi diye anlattilar ama asla inanmayin.bir kere yuze onlarca kez sokulup cikarilan o kanuller bile cilt dokusuna inanilmaz zarar veriyor.germe icin bu islemden dolati birkac doktor yanasmadi ve tavsiye etmedi dokulariniz bir yilda ancak kendine gelir birda ustune germeyle hasar vermeylim dediler.Gerci sunu farkettim yagi yere goge sigdiramayn cerrahlar olumusuz sonuclarinda hep ortadan kakayboldular.sevgili misch tavsiye etmiyorum cok pisman olursun ben sana abartmadan soyleyebilirim cildim 1.5-2 cm bollasti yuzume.konturer minik hatlar kayip.sana tavsiyem sana yag dolgusu oneren o dokrorlari baska bir isimle ara yag yuzum deforme oldu cok pismanim sorun yasiyorum de o zaman gir o cok onerdikleri yav hakkindaki gercek goruslerini.sana diyecekleri su yag cok riskli bir islem bu nedenle ben tercih ermiyorum olacak.ama en basta yaptirmaniz icin ove ove bitiremezler.Benim suan bu sitede care aramami. Trk nedeni yag

ipek bizi habersiz bırakmaz sanırım...

sadece ameliyat çok sıcaklara denk gelecek.... :18:

sıcak hava, ekstra zorlamaz inşallah ipeğimi:18:

Insh birakmicam kendim den biliyorum amaliyat olmus birii gormek veya tecrubelerini aktarmasi icin cok merakla bekledigim kisiler oldu ama ondan Allahin izniyle amaliyat rezimlerimi gün gün cekicem inc sicaklar varsa sorun olmazda atlatirim

sağol canım uyarın için..yabancı sitelerde bakmıştım yağ enjeksiynu sonuçlarıan orada da pişman olan epeyce fazla..zaten bu işlemde ikisinin ortasına rastlamadım ya çok memnunlar ya da çok pişman..ama mutsuz olanalrın sayısı daha fazla ..dolgunun topaklanıp kalmayacağını bilsem ona yhöneleceğim zaten ama başıma bu da geldiği için dolgudan da çekiniyorum..kanülleri çok kullandıklarına gore mikro yöntemle yapmış olmalılar yani başarı şansı yüksek olmalıyken niye kötü oldu acaba..bi de dikkat ediyorum erise bir dert erimese bir dert..memnun kalanalr erimesin diye gözünün içine bakıyor yağların..diğerleri erisin diye masajlar yapıyor ama gitmiyor ..bana yapalım diyen doktorlar elmacık kemiğinin üstünü işaret ettiler..konturun bozulmaması lazım öyle olunca..ama görünen o ki bazı doktorlar her yeri dolduruyor.benim zatenağızla burun arasındaki yerde çukurluk var oraya yapılması lazım..çeneye biraz lazım.yani sırf elmacık yaptıranlara gore daha riskli ..yüzün şekli şemali değişeblir..
biraz daha doktora gideyim en iyisi tatil dönüşü..
bazı arkadaşlar ultraskinden bahsetmişler yüze oval şeklini veriyor sarkan yerleri geriyormuş.onur erol da oldum olası thermage kullanır.bu tur yontemlere artık temkinli yaklaşıyorum ama bu yontemi uygulayan çok iyi bir doktora gidip fikir alabilirsiniz belki...

Misch merhaba. Seansını 650 den yaptı. Evet 3 seans gerekiyor. Prp acılı bir işlem. Ama kolumda özellikle çok işe yatadı. Lazer yanık lekeleri vitiligo gibiydi. Gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı. Tek seans yaptırdım kola lekeler tamamen gitti.

Bu sitede cok memnun olanlar olmus ama ayafbsonra care aramaya baslayan cok yuzumde asimetri oldu diye daha cok coktum diye cildimin bag sokusu zayigladi diye sikayet eden cok.Bana yapulan uygulama bastan beri asimerriydi o durum duzelmedi alti aydir.ve o siki cilt asla kalmiyor benim iki ayda cividi cildim.yagdan sonra topaklsnma mutlaks oluyor ama ben onu kafama takmadim bile esnemis sarkmis hamur gibi yumusamis bir cilt en kotusu.ben 30 gosterirdim en fazla suan 40 li yaslari hecmis gorunuyorum.alti aydir yuzum gulmedi asosyal bir insan oldum herkesten kaciyorum evden cikamayan bir insan oldum psikolojim alt ust oldu.yazi gecirip ameliyat olmak icin bekliyorum offff ya swrkma kirisik nedir bilmeyen ben simdi sarkmis yorgun bir yuzle yasiyorum o kadar cok uzdumku kendimi mide hastaligi basladi.Ya kizlar oyle boylr degil beni bu yuzden acile goturup sakinlestirici yaptiklarini bilirim.cok guzel sorunsuz bir yuzum vardi yani eminim 50 yasinda bilr boyle olmazdim.o uasta ablam var benden cok daha iyi udurumda cildinne sarkma ne baska.bisey cok siki cildi zayuf ama siki yuzleri mahfediyor asagi saliyor.bana sanirim 10 cc yapildi her bir tarafa cokmu azmi bilmiyorum acikcasi

Yuzunuze baktiginizda guzel bir kadinsaniz yaomayin yok ediyor o ince hatlari.yani bu isten memnun olanlar Sanki kendini begenmiyen kadinlar.yani kusur duzeltmek degilde daha cok yuz ifadesini dinamik durusu ve sizi siz yapan o size has detaylari yok eden bisey cok pismanim ben ya yani sansim olsada zamani geri alabilsrm keske ama yapacak bisey yok.germeden cok korkuyorum kotu olursa diye offff estetik cok riskli ya bulastigim gune lanet olsun.Germede asimetrik olma riski var en cok korktugum syelrden biri bu aslinda.ya bise hozaltimdada problem olustu sanirim o hattada yag verilmis cok sis alti aydir.Erhan bey oytun bey ercan bdy bunlarsan birini secicem sanirim ama cokkk karasizim.endiskopik germe riskli ve iyilesme sureci uzun macslift izli bir islem ama hem riski az hemde iyilesme sureci daha kisa.yas 37 izle yasamak zor olurmu bilmiyorum(

Insh birakmicam kendim den biliyorum amaliyat olmus birii gormek veya tecrubelerini aktarmasi icin cok merakla bekledigim kisiler oldu ama ondan Allahin izniyle amaliyat rezimlerimi gün gün cekicem inc sicaklar varsa sorun olmazda atlatirim

tatlım, inşallah çok güzel geçecek ameliyatın....

sıcaklar zaten normallerin altında gidiyor...

çok güzel sonuçlanacağını düşünüyorum bu ameliyatın...

ercan beyde çok deneyim kazandı zaten...

güzel düşüneceğiz, güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…