Yuzunuze baktiginizda guzel bir kadinsaniz yaomayin yok ediyor o ince hatlari.yani bu isten memnun olanlar Sanki kendini begenmiyen kadinlar.yani kusur duzeltmek degilde daha cok yuz ifadesini dinamik durusu ve sizi siz yapan o size has detaylari yok eden bisey cok pismanim ben ya yani sansim olsada zamani geri alabilsrm keske ama yapacak bisey yok.germeden cok korkuyorum kotu olursa diye offff estetik cok riskli ya bulastigim gune lanet olsun.Germede asimetrik olma riski var en cok korktugum syelrden biri bu aslinda.ya bise hozaltimdada problem olustu sanirim o hattada yag verilmis cok sis alti aydir.Erhan bey oytun bey ercan bdy bunlarsan birini secicem sanirim ama cokkk karasizim.endiskopik germe riskli ve iyilesme sureci uzun macslift izli bir islem ama hem riski az hemde iyilesme sureci daha kisa.yas 37 izle yasamak zor olurmu bilmiyorum(
Canım benim sağol.Yüz konturlarımda değişiklik istemiyorum.Yağ enjeksiyonu öneren bir doktor ne yapılsa iyi olur sizde demişti, yağdan bahsederek ama mümkün mü hiç böyle bir şey?Asimetrik yapılsa iyi gider mi hiç.Ya da fazla doldursa, yüzü genişletse, uzatsa..Doktorların en sevdiği işlemlerden biri yağ enjeksiyonu onu anladım.Bende mezoterapi iyi sonuçlar verdi ki ilk seans bu üstelik.Eylül'e kadar zaten bir şey yaptırmayacağım.Belki fibrocell(kök hücre) ya da PRP düşünürüm.
Erhan bey'e ben de gideceğim bi ara ama tam otursun diye bekliyorum yüz.
Endoskopik germede asimetriyi düzeltiyorlar ksımen.Kalanı da yağ enjeksiyonuyla gideriyorlar ama siz artık yağı denetmezsiniz heralde.Çok fazla ameliyat öncesi sonrası fotoğraflara baktım.Ciddi asimetrisi olanlarınkinde bile epey düzelmeler olmuş.Onun dışında herkesde olan hafifi asimetriler baktım aynen devam etmiş ameliyat sonrasında da.Ben de aynı şeyden korkuyorum açıkçası ama bunları düşünüp rahatlıyorum.Biri yukardaysa eğer diğerini daha çok asabilirler örneğin.Bir de yüzünüze bakan asimetriyi anlıyor mu yoksa resimlerde mi fark ediyosunuz.
YAlnız doktorların büyük çoğunluğu genc hastada izli ameliyattan kaçınıyor.BEn kesinlikle yapmam başka hekim yaparsa bilmem deyip kestirip atıyor ki sizden büyüğüm 44 yaşındayım.Yani bu konuda bir sıkıntınız olabilir.İzli birini görmediğim için çok belli olur mu bilemedim şimdi.Bugün araştırayım.
Onun dışında moralinizi bozmayın.Endoskopik germede videolar resimler var.HAngi kas ve doku nereye asılıyor gösteriliyor.onlara bakıp yüzünüzle ilgili bir tahminde bulunabilirisniz belki.macsliftte sanırım daha alt yüz etkileniyordu.