ya ben de geleyim ben deee....ailemin bir kısmı ankarada..ziyarete geleceğim nasıl olsa..kök hücre için doku da veririm belki
bu arada işyerinden bir arkadaş laseri ve sonrası şikayetlerimi biliyordu..gittikçe güzelleşşiyorsun dedi.elmacık kemiklerim dediğine göre yine çıkmış ortaya.. mezoterapi iyi bir şey demek ki..inşallah geçse şu sıkıntılar da vazgeçsem her şeyden..
ya ben de geleyim ben deee....ailemin bir kısmı ankarada..ziyarete geleceğim nasıl olsa..kök hücre için doku da veririm belki
bu arada işyerinden bir arkadaş laseri ve sonrası şikayetlerimi biliyordu..gittikçe güzelleşşiyorsun dedi.elmacık kemiklerim dediğine göre yine çıkmış ortaya.. mezoterapi iyi bir şey demek ki..inşallah geçse şu sıkıntılar da vazgeçsem her şeyden..
Evettt ankara olurduda kizilay olmazmi cok seviyorum orayi kesinlikle orda bulusalim inshhhh gun gctikc heycanlaaya basladimmm
heyecandan yazacağım şeyleri unuttum...
gel kısssss,,, gellllllllll..........
Gelll gell hep beraber bulusalim kizlar super olur :)heyecandan yazacağım şeyleri unuttum...
gel kısssss,,, gellllllllll..........
çılgın kadıngelirim bi aksilik çıkmazsa
ben sana demiştim diimi... bekle düzelir diye...
veeee çok sevindim canısı...
senin iş, o işlemlerle hallolur....
yüzgerme bize lazım... sen çık bakiim aradan..
yok kısssss...
karşılaşırsak görürsün.... çok sakin, hanım hanım bir kadınım ben aslında ...
Gelll gell hep beraber bulusalim kizlar super olur :)
içinde bıcır bıcır bir kadın var gibiben de mesafeli görünürüm ilk başta. ama keyfim yerindeyse saba tümer'i sollarım kahkahada
neyse topik dışına çıkmayayım kızanlar olabilir..
topik nicedir sönüktü...
biz canlandırdık....
kimse kızmaz sanırım...
yaz günü o örgü nerden çıktı kıss
masamda sürekli el aynam var ona bakıyorum.bu arada hayatımda ilk kez kilo aldım göbek yaptım:) ercan bey mutlaka kilo al demişti.vermeye de korkuyorum yüz gider diye..
o sıkıntı örgüsü birtanem.... topik o kadar sıkıcıydı yani...
zaten çıtır çıtır birşeysin....
kilo alsan noolcak ki...
leblebi yutmuş solucan gibi olmamışındır zati...
onun gibi bir şey..üstten alıyorum en çok da belden yüzden de alıyorumdur:122:
seni şirin şeyyyyyy...
incecik, fıstık gibisin...
illa söyleticen diimi...
yok be güzelim..kendimi beğensem ne işim var burda :111:
ama ben kendimi beğeniyoooooom ve burdayım...
ha bir iki şey var kendimde beğenmediğim...
mesela;
burnum
gözlerim
dudaklarım
bacaklarım
kollarım
yanaklarım
ayak parmaklarım
çenem
kulaklarım
popişim
cicişler
İnsallah istedigin sonucu alirsin.neden ercan beyde karar kildin.erhan bey yada oytun beyde var.ben ucu araainda kaldigim icin soruyorum.endoskopikmi olacak bide sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilirmiyim.
yav git ordanböbreklerin kaldı bi tek.
yüz dışında izin yok sana..işte o kadar
sen gül ben nergis olmuşum ..türkü gibi oldu böyle de
neyse canım burdan konu dışı yazınca huzursuz oluyorum..muhteşem geyiğimize özelden devam ederiz.
yav git ordanböbreklerin kaldı bi tek.
yüz dışında izin yok sana..işte o kadar
sen gül ben nergis olmuşum ..türkü gibi oldu böyle de
neyse canım burdan konu dışı yazınca huzursuz oluyorum..muhteşem geyiğimize özelden devam ederiz.