doktora bak dikiş almayan doktorbana denk gelseydi yolardım birde tekniğe nok atıyor o silikon bantlar izleri en hafife indiriyor artı kabarmasını önlüyor izlerin bilmez o dr
evet ya ben de bir ara baktım emre ilhanınkilere ,belli oluyor gibi geldi ameliyat olunduğu..fazla kavisli..benim tam tersine ihtiyacım var..kaburgadan kıkırdak filan diyecekler şimdi..daha önce de açıldı çünkü. muhammed dilberin ameliyat sonuclarını nerde gorebilirim acaba..ay şu yüzüm bi düzelsin de burun kalsa da olur ne yapayım...
Vallahi bilmiyor silikon bant dedigim de güldü ne gerek var ki o kadar teferruata dedi. Antibiyotik krem bile cok gereksiz dedi bende haklisiniz almanyanin antibiyotige karsi alerjisi oldugu icin vermemeniz normal dedimBirde burda dikis aldiracak doktor bulamadim serefsizler ay biz yapamayiz kim ameliyat ettiyse ona aldirin faln dediler onun icin doktora cok sesimi cikaramadim :26: Dudaklara yag enjeksiyonunu sordum yapiyorum ama o asla kalici degil dedi en gec 1 senede tekrarlancak yoksa ayni dudaklara geri dönersiniz dedi. Hee dedim kalsin banu alkan gibi dudak yaparsin basima dert mi lazim
he bir ameliyatlık işi varda, bak aylardır topik topik geziniyom...
hangi doktor olsun, hangi şehir olsun....
öfffff...
sıkıldım valla kendimden...
olayım şu ameliyatı, olsun bitsin...
istanbulda olmadığın için gecikiyor..bir de kıskanan eşin
bence bir de oytun idille haberleş..tam germede tecrübesi varmış gibi gorunuyor.bak naci bey de klasik germe yapiyor ve izsiz dediama fiyatları yuksek oluyor onun
naci bey kaça yapıyor ki..:108:
canım dudaklara kendi yağından enjekte edilirse, kısa sürede eriyor... tekrarlanması lazım...
yani 3-4 kez yapılmalı... her uygulamada bir miktarı kalıcı olacağı için 3-4 sefer yaptırmak lazım... kalıcı sonuç için...
seda sayanın göz altı sorununa yol açan hekim o muydu?
muhammet dilberin hastalarının açtığı forum var...
orda resimlerde var canım....
bir bak sitersen...
canım, bende çok merak ediyorum....
özelden de yazdım defalarca, ama cevap alamadım...
sanırım girmiyor artık siteye...
umarım herşey yolundadır...
şu anda onun vereceği bilgiler o kadar değerli ki..
hepimize çok yardımcı olurdu...
sevginin resimlerini bir arkadaşıma gösterdim, oda yüz germeye karşı olan biriydi...
gözlerine inanamadı ve bütün fikri değişti... o da şimdi doktor araştırıyor, yaptırmak için...
Bende 2.5 seneden fazla zaman önce amelyat olmuş biriyim.Şu an çok çok çok ama çok çok memnunum.Eski resimlerime baktık yeğenle.Doktorum gençleştirmenin yanı sıra resmen yüzümü güzelleştirmiş baştan yaratmış gibi.Ama benim tek tez avantajım şişliğin ödemin fazla sürmesi oldu.O dönemde psikolojim acayip bozuldu.Şişliğin sebebi doktorun yüzle fazla uğraşması imiş sanırım.Ama değdi mi evettttttttttttttttttttttttttt hemde çok.Eğer ödem olayına çare bulundu ise hemen olun derim.Amelyattan sonra hiç bir ağrı sızı olmuyor.Ama ödemm offfff kek gibi şişiyoruz.Birde yazın olmanızı tavsiye etmem.Ben yazın oldum çok zorlandım.
boooow..1335 sayfa yazı var..dile bile kolay değil yani
Bende aynisini sordum ama asla kalici olmuyor, ömür boyu yaptirman lazim dedigi anda ohhh iyiki meme ameliyatimi burda olmamisim dedim. Benim de arastirmalarima göre 3-4 kez yaptirdiktan sonra eski dudaklarin gibi olmuyor az da olsa kalici oluyor diye biliyorum.
ya bayılıyorum senin eklediğin suratlara..
sormadım canım fiyatı..:44:
kıs sorcan fiyatları, kk hatunları için bir nevi altyapı çalışması yapcan....
bize gözü kulağı açık hatunlar lazım
kredi çekip ameliyat olanımız var tatlım...
lazım bu bilgiler bize
seda sayanın göz altı sorununa yol açan hekim o muydu?
aa o değil galiba..çünkü gülben ergenin programına çıkıyo sürekli..yoksa çıkarmazdı heralde :) hatta gülben ergen o cihazları kullanıyomuş cildine anlatırken o da bana bu yapılıyo ordan biliyorum diyo hep.. birde pelin diye bir kadın var..gerçi o da güzellik merkezi sahibi aba çok ünlüler gittiğinden pahalıymış..
bu arada herkese merhaba
arkadaşlar ben 1.5 yıl önce ulthera yaptırıp memnun kalmayan 45 yaşında taze bir kadınım
şimdilerde botox ve dolgu yaptırıyorum.
suratım daha iyice
bir ara deviyasyondan burun ameliyatı olacaktım. estetikte yaptırıcaktım tabi burnuma. çok doktor gezdim. emre ilhandan gün aldım ama gün yaklaşınca korkup vazgeçtim.
burnumdan so tarafından hala nefes alamıyorum. bu kışa girerken olmak istiyorum burun ameliyatı.
1,2 yıl içinde yüz germede istiyorum. ama öncelikle lazer lipo ile basen ve simitlerimi aldırmak istiyorum.
ne çok şey istiyorum dimi
sizleri takip ediyorum.güzel paylaşımlar için teşekkürler kızlar.
lazer lipo yaptırıp memnun olanlar var mı aranızda.
bir de göz altı ışık dolgusu olanlar ????
lütfen cevap verin.
yüz germe ve lazer lipo için ercan beyi düşünürüm sanırım.
peki burun için kimi önerirsiniz ???