Endoskopik yüz germe - Facelift

muhammet dilber
burun ameliyatı çok kolay... sıkıntılı kısım, burnun oturmasını beklerken geçen süre...:18:

canım kombin ameliyat olabilirsin... hepsini bir arada yapıyorlar sanırım...

tek narkoz, tek ameliyat korkusu....

yüz için bende ercan beyi düşünüyorum ama çoook yoğun... acaba diyorum bu yoğunluk dikkat eksikliği ve hataya neden olur mu....

temmuzda ipek yüz ameliyatı olacak, bende onun sonucunu bekliyorum...

umarım memnun kalır...

hmmm. Temmuzda bu sıcakta iyi cesaret İpekin ki valla.
Bütün iyi estetikçiler yoğun. Ben 4 ayrı doktora botox oldum, 2 ayrı doktora da dolgu yaptırdım. Valla hepsi de makine gibiydi
Ha bir de prp yaptırdım 3 seans yüzüme. o doktor da öyleydi. Sıra ile seri imalata geçmiş gibiydi :44:

Kombin ameliyat derken. Burun ve lipo mu bir arada mı olayım. Burun için kime olacağımdan kararsızım. Ama bacak bel lipo için Ercan beyi düşünüyorum.
Eh iki ayrı doktor olursa da kombin yapamazlar tabi

1335 sayfa mı
Amanınnn oku oku bitmez. Emre İLHAN ınki bile çok geldiydi . zor okuyup bitirdimdi.
Ama sen baştan ben sondan okumaya başlayıp ortada buluşabiliriz şahsen

Kombin ameliyat derken. Burun ve lipo mu bir arada mı olayım. Burun için kime olacağımdan kararsızım. Ama bacak bel lipo için Ercan beyi düşünüyorum.
Eh iki ayrı doktor olursa da kombin yapamazlar tabi

ercan bey burun yapıyor mu bilmiyorum.... gerçi yapmadığı ameliyat yok gibi...

istersen bir görüş canım.... bakalım ne diyecek...

1335 sayfa mı
Amanınnn oku oku bitmez. Emre İLHAN ınki bile çok geldiydi . zor okuyup bitirdimdi.
Ama sen baştan ben sondan okumaya başlayıp ortada buluşabiliriz şahsen

EMre İLHAN'ı iyi bitirmişsin valla
BAştan başlarım canıma minnet.Sondaki sayfa sayısı ne de olsa artıyor sürekli

PRP yi kime yaptırdın?Memnun musun?Ayrıca kullanılan bir tür kit' den bahsediyorlar kullanıldı mı?
Dolguyu hacim için mi kırışıklık için yüzeysel mi yaptırıyorsun?
Tüm deneyimlerin itinayla sömürülür.Anlat kurtul

oda yazın olacağı için endişeli ama şartlar öyle gelişmiş maalesef...

kısmet olursa ben kışa düşünüyorum bakalım...

prpp den memnun kaldınız mı peki?

hepsini ben soracaktım kız....

geçtin beni jet hızıyla

Prp yi kocaelinde bir dermatolog profa yaptırdım. Yüz ve kol için.
Evet kit kullanıldı. Acılı bir işlem çünkü dermarollet ile yapıldı. Yüzüme bir toparlama yaptı ama harikalar oluşturmadı tabi. Göz kenarı kırışığı için ve leke için yaptırdım. Yüz lekelerim hafifledi ama tam geçmedi.
Kolumu lazer epiladyonda yaktılardı. İki kolumu birden feci halde hemde. Yanıklar geçince altta beyaz lekeler oluştu. Resmen vitiligo gibi. 7 ay olmuştu hiç düzelmediydi. 1 seans prp yapıldı. 15 gün sonra tamamen beyaz lekeler geçti

kitlendik bu mevzuya..herkesin yüzünü inceliyorum nicedir..

Dolguyu sadece nazobiyal çizgilerime yaptırdım. İlk yaptırdım 5, 6 ay sonra geçti. 2. Cisi hala duruyor. 6 ay oldu en azından.
Memnunum valla dolgudan. Benim yanaklar topiş topiştir. Birde yan yatarım. O yüzden burundan aşağı inen çizgiler belirgindi. Şimdi güzel

hay allahım ya..nedir bu laserlerden çektiğimiz..biri düzelirken biri bozuluyor..benim dermatolog iğneyle uyguluyor dermarollet kullanmıyor
seninki gibi bir yer bulmalıyım İst.da..3 seans en az diyorlar kaç seans gittin?Fiyat çok uygunsa oraya da gidebilirim yani değerse gitmeme..Yoksa burda arayayım..

dolgunlaştırıcı değil seninki oyleyse..bende nazobiyal hat yok.
.yanaklar ne güzel işte tombişse
ben de yan yatıyorum hep..saga yatardım yıllardır sağ yanağım daha gevsektir..bi suredir sola yatıyorum bakalım ne olacak..

vavvvvvvvvvv

ben yatış şeklini hiç düşünmemiştim...

bende hep sağa yatıyorum...

sağda sıkın tım daha çok

solamı yatmalı naapmalı..

vavvvvvvvvvv

ben yatış şeklini hiç düşünmemiştim...

bende hep sağa yatıyorum...

sağda sıkın tım daha çok

solamı yatmalı naapmalı..

o da bir şey mi..şimdiye kadar hep sol tarafımla yemek yemişim..sol yanağım daha gelişkin : şıp diye buna bağladım
şimdi soluma yatıp sağımla yiyorum.

yazıların üye olmayanlarca okunması çok feci yalnızmisch nickli kafayı yemiş bir kadının sağda solda yazdığı düşünülecek

ooooooo

hem sağla yiyorum, hem sağa yatıyorum

benim durum feci

her yazılan kamuya açık cidden....

pöfffff.......yemişim milletin düşüncesini....

üfffffffffffffff

tam adamı razı ettim diyorum.... durduk yere cıngar çıkartıyor.....

habersizce gidip yaptırasım var

yatırıcan dizine, yermisin yemez misin... bir güzel sopalıycan

Arkadaslar bende yag dolgusu sonrasi yuzumde sarkma kirisma vs yokken alti ay sonunda yag neseniyle sarkan bir yuze sahip oldum.trk carem yuz germe kaldi.usenmedim tum yazilari okudum bazilarinsadace germe bazilari yag dolguyla germe yapmis.Ben kesinlikle yagin yuze verdigi kormunc zarari gordum bu nedenle sadace germe dusunuyorum.Ama doktoe konusunda cok karasizim gozleeim cok kucuk bu nedenle ve yagdan aonra yuzumde olusan asimtri ve dalgalanmalar sorun cikarirmi mutlaka yapilmasi lazim ama gozum cok korktu bu islerden iyi bir doktor sart ama kimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…