bu arada herkese merhaba
arkadaşlar ben 1.5 yıl önce ulthera yaptırıp memnun kalmayan 45 yaşında taze bir kadınım
şimdilerde botox ve dolgu yaptırıyorum.
suratım daha iyice
bir ara deviyasyondan burun ameliyatı olacaktım. estetikte yaptırıcaktım tabi burnuma. çok doktor gezdim. emre ilhandan gün aldım ama gün yaklaşınca korkup vazgeçtim.
burnumdan so tarafından hala nefes alamıyorum. bu kışa girerken olmak istiyorum burun ameliyatı.
1,2 yıl içinde yüz germede istiyorum. ama öncelikle lazer lipo ile basen ve simitlerimi aldırmak istiyorum.
ne çok şey istiyorum dimi
sizleri takip ediyorum.güzel paylaşımlar için teşekkürler kızlar.
lazer lipo yaptırıp memnun olanlar var mı aranızda.
bir de göz altı ışık dolgusu olanlar ????
lütfen cevap verin.
yüz germe ve lazer lipo için ercan beyi düşünürüm sanırım.
peki burun için kimi önerirsiniz ???
bu arada herkese merhaba
arkadaşlar ben 1.5 yıl önce ulthera yaptırıp memnun kalmayan 45 yaşında taze bir kadınım
şimdilerde botox ve dolgu yaptırıyorum.
suratım daha iyice
bir ara deviyasyondan burun ameliyatı olacaktım. estetikte yaptırıcaktım tabi burnuma. çok doktor gezdim. emre ilhandan gün aldım ama gün yaklaşınca korkup vazgeçtim.
burnumdan so tarafından hala nefes alamıyorum. bu kışa girerken olmak istiyorum burun ameliyatı.
1,2 yıl içinde yüz germede istiyorum. ama öncelikle lazer lipo ile basen ve simitlerimi aldırmak istiyorum.
ne çok şey istiyorum dimi
sizleri takip ediyorum.güzel paylaşımlar için teşekkürler kızlar.
lazer lipo yaptırıp memnun olanlar var mı aranızda.
bir de göz altı ışık dolgusu olanlar ????
lütfen cevap verin.
yüz germe ve lazer lipo için ercan beyi düşünürüm sanırım.
peki burun için kimi önerirsiniz ???
canım kombin ameliyat olabilirsin... hepsini bir arada yapıyorlar sanırım...
tek narkoz, tek ameliyat korkusu....
yüz için bende ercan beyi düşünüyorum ama çoook yoğun... acaba diyorum bu yoğunluk dikkat eksikliği ve hataya neden olur mu....
temmuzda ipek yüz ameliyatı olacak, bende onun sonucunu bekliyorum...
umarım memnun kalır...
canım kombin ameliyat olabilirsin... hepsini bir arada yapıyorlar sanırım...
tek narkoz, tek ameliyat korkusu....
yüz için bende ercan beyi düşünüyorum ama çoook yoğun... acaba diyorum bu yoğunluk dikkat eksikliği ve hataya neden olur mu....
temmuzda ipek yüz ameliyatı olacak, bende onun sonucunu bekliyorum...
umarım memnun kalır...
yağlarınızı eritmeden önce ihtiyacınız varsa kullanın dolgu malzemesi olarak bence
kök hücre oranı da yaşla birlikte azalıyor malum
burun için ben de arayıştayım.muhammet dilber'in 1335 sayfalık yorumlarını aramızda pay edebiliriz mesela
Kombin ameliyat derken. Burun ve lipo mu bir arada mı olayım. Burun için kime olacağımdan kararsızım. Ama bacak bel lipo için Ercan beyi düşünüyorum.
Eh iki ayrı doktor olursa da kombin yapamazlar tabi
1335 sayfa mı
Amanınnn oku oku bitmez. Emre İLHAN ınki bile çok geldiydi . zor okuyup bitirdimdi.
Ama sen baştan ben sondan okumaya başlayıp ortada buluşabiliriz şahsen
hmmm. Temmuzda bu sıcakta iyi cesaret İpekin ki valla.
Bütün iyi estetikçiler yoğun. Ben 4 ayrı doktora botox oldum, 2 ayrı doktora da dolgu yaptırdım. Valla hepsi de makine gibiydi
Ha bir de prp yaptırdım 3 seans yüzüme. o doktor da öyleydi. Sıra ile seri imalata geçmiş gibiydi :44:
hmmm. Temmuzda bu sıcakta iyi cesaret İpekin ki valla.
Bütün iyi estetikçiler yoğun. Ben 4 ayrı doktora botox oldum, 2 ayrı doktora da dolgu yaptırdım. Valla hepsi de makine gibiydi
Ha bir de prp yaptırdım 3 seans yüzüme. o doktor da öyleydi. Sıra ile seri imalata geçmiş gibiydi :44:
PRP yi kime yaptırdın?Memnun musun?Ayrıca kullanılan bir tür kit' den bahsediyorlar kullanıldı mı?
Dolguyu hacim için mi kırışıklık için yüzeysel mi yaptırıyorsun?
Tüm deneyimlerin itinayla sömürülür.Anlat kurtul
hepsini ben soracaktım kız....
geçtin beni jet hızıyla
kitlendik bu mevzuya..herkesin yüzünü inceliyorum nicedir..
Prp yi kocaelinde bir dermatolog profa yaptırdım. Yüz ve kol için.
Evet kit kullanıldı. Acılı bir işlem çünkü dermarollet ile yapıldı. Yüzüme bir toparlama yaptı ama harikalar oluşturmadı tabi. Göz kenarı kırışığı için ve leke için yaptırdım. Yüz lekelerim hafifledi ama tam geçmedi.
Kolumu lazer epiladyonda yaktılardı. İki kolumu birden feci halde hemde. Yanıklar geçince altta beyaz lekeler oluştu. Resmen vitiligo gibi. 7 ay olmuştu hiç düzelmediydi. 1 seans prp yapıldı. 15 gün sonra tamamen beyaz lekeler geçti
Dolguyu sadece nazobiyal çizgilerime yaptırdım. İlk yaptırdım 5, 6 ay sonra geçti. 2. Cisi hala duruyor. 6 ay oldu en azından.
Memnunum valla dolgudan. Benim yanaklar topiş topiştir. Birde yan yatarım. O yüzden burundan aşağı inen çizgiler belirgindi. Şimdi güzel
dolgunlaştırıcı değil seninki oyleyse..bende nazobiyal hat yok.
.yanaklar ne güzel işte tombişse
ben de yan yatıyorum hep..saga yatardım yıllardır sağ yanağım daha gevsektir..bi suredir sola yatıyorum bakalım ne olacak..
vavvvvvvvvvv
ben yatış şeklini hiç düşünmemiştim...
bende hep sağa yatıyorum...
sağda sıkın tım daha çok
solamı yatmalı naapmalı..
o da bir şey mi..şimdiye kadar hep sol tarafımla yemek yemişim..sol yanağım daha gelişkin :şıp diye buna bağladım
şimdi soluma yatıp sağımla yiyorum.
yazıların üye olmayanlarca okunması çok feci yalnızmisch nickli kafayı yemiş bir kadının sağda solda yazdığı düşünülecek
dolgunlaştırıcı değil seninki oyleyse..bende nazobiyal hat yok.
.yanaklar ne güzel işte tombişse
ben de yan yatıyorum hep..saga yatardım yıllardır sağ yanağım daha gevsektir..bi suredir sola yatıyorum bakalım ne olacak..