Yuzunuze baktiginizda guzel bir kadinsaniz yaomayin yok ediyor o ince hatlari.yani bu isten memnun olanlar Sanki kendini begenmiyen kadinlar.yani kusur duzeltmek degilde daha cok yuz ifadesini dinamik durusu ve sizi siz yapan o size has detaylari yok eden bisey cok pismanim ben ya yani sansim olsada zamani geri alabilsrm keske ama yapacak bisey yok.germeden cok korkuyorum kotu olursa diye offff estetik cok riskli ya bulastigim gune lanet olsun.Germede asimetrik olma riski var en cok korktugum syelrden biri bu aslinda.ya bise hozaltimdada problem olustu sanirim o hattada yag verilmis cok sis alti aydir.Erhan bey oytun bey ercan bdy bunlarsan birini secicem sanirim ama cokkk karasizim.endiskopik germe riskli ve iyilesme sureci uzun macslift izli bir islem ama hem riski az hemde iyilesme sureci daha kisa.yas 37 izle yasamak zor olurmu bilmiyorum(
Misch merhaba. Seansını 650 den yaptı. Evet 3 seans gerekiyor. Prp acılı bir işlem. Ama kolumda özellikle çok işe yatadı. Lazer yanık lekeleri vitiligo gibiydi. Gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı. Tek seans yaptırdım kola lekeler tamamen gitti.
Canım benim sağol.Yüz konturlarımda değişiklik istemiyorum.Yağ enjeksiyonu öneren bir doktor ne yapılsa iyi olur sizde demişti, yağdan bahsederek ama mümkün mü hiç böyle bir şey?Asimetrik yapılsa iyi gider mi hiç.Ya da fazla doldursa, yüzü genişletse, uzatsa..Doktorların en sevdiği işlemlerden biri yağ enjeksiyonu onu anladım.Bende mezoterapi iyi sonuçlar verdi ki ilk seans bu üstelik.Eylül'e kadar zaten bir şey yaptırmayacağım.Belki fibrocell(kök hücre) ya da PRP düşünürüm.
Erhan bey'e ben de gideceğim bi ara ama tam otursun diye bekliyorum yüz.
Endoskopik germede asimetriyi düzeltiyorlar ksımen.Kalanı da yağ enjeksiyonuyla gideriyorlar ama siz artık yağı denetmezsiniz heralde.Çok fazla ameliyat öncesi sonrası fotoğraflara baktım.Ciddi asimetrisi olanlarınkinde bile epey düzelmeler olmuş.Onun dışında herkesde olan hafifi asimetriler baktım aynen devam etmiş ameliyat sonrasında da.Ben de aynı şeyden korkuyorum açıkçası ama bunları düşünüp rahatlıyorum.Biri yukardaysa eğer diğerini daha çok asabilirler örneğin.Bir de yüzünüze bakan asimetriyi anlıyor mu yoksa resimlerde mi fark ediyosunuz.
YAlnız doktorların büyük çoğunluğu genc hastada izli ameliyattan kaçınıyor.BEn kesinlikle yapmam başka hekim yaparsa bilmem deyip kestirip atıyor ki sizden büyüğüm 44 yaşındayım.Yani bu konuda bir sıkıntınız olabilir.İzli birini görmediğim için çok belli olur mu bilemedim şimdi.Bugün araştırayım.
Onun dışında moralinizi bozmayın.Endoskopik germede videolar resimler var.HAngi kas ve doku nereye asılıyor gösteriliyor.onlara bakıp yüzünüzle ilgili bir tahminde bulunabilirisniz belki.macsliftte sanırım daha alt yüz etkileniyordu.
Bu sitede cok memnun olanlar olmus ama ayafbsonra care aramaya baslayan cok yuzumde asimetri oldu diye daha cok coktum diye cildimin bag sokusu zayigladi diye sikayet eden cok.Bana yapulan uygulama bastan beri asimerriydi o durum duzelmedi alti aydir.ve o siki cilt asla kalmiyor benim iki ayda cividi cildim.yagdan sonra topaklsnma mutlaks oluyor ama ben onu kafama takmadim bile esnemis sarkmis hamur gibi yumusamis bir cilt en kotusu.ben 30 gosterirdim en fazla suan 40 li yaslari hecmis gorunuyorum.alti aydir yuzum gulmedi asosyal bir insan oldum herkesten kaciyorum evden cikamayan bir insan oldum psikolojim alt ust oldu.yazi gecirip ameliyat olmak icin bekliyorum offff ya swrkma kirisik nedir bilmeyen ben simdi sarkmis yorgun bir yuzle yasiyorum o kadar cok uzdumku kendimi mide hastaligi basladi.Ya kizlar oyle boylr degil beni bu yuzden acile goturup sakinlestirici yaptiklarini bilirim.cok guzel sorunsuz bir yuzum vardi yani eminim 50 yasinda bilr boyle olmazdim.o uasta ablam var benden cok daha iyi udurumda cildinne sarkma ne baska.bisey cok siki cildi zayuf ama siki yuzleri mahfediyor asagi saliyor.bana sanirim 10 cc yapildi her bir tarafa cokmu azmi bilmiyorum acikcasi
Selam Naz,
Kocaeli'ndeki doktorun telefonunu verebilri misin?Aslında çok ucuz değil benim burdaki de aynı fiyata yapıyor Nişantaşı'nda ama dermaroller kullanmıyor.Bir de ilk seansta lekeler gittiyse cok etkili demek ki..Kadıköyde bir yerden bahsetmişti başka arkadaş.Orayı da araştırıp karar veririm artık.Ciltte iyileşem sıkılaşma filan olmadı mı hiç?
özelden yazdım aslında burayı meşgul etmemek için ama listemde olmadığın için mesaj gönderemiyormuşum.Halbuki listesinde olmadığım halde bana mesaj gonderenler olmuştu.
selam misch özelden yazıyorum şimdi sana.
Sevgili misch sen germe dusunuyor musun?doktorlar yaga cok hevesli ama gercek anlamda etigi olan bir iki doktor disinda hicbiri sonuclari hakkinda gikir sahibi degil.benim yuzum zayif genis ama boyle simsikiydi.senin tarifine gore (burun agiz arasii bos demendeki gibi )cok benzer yuz seklimiz asimetri cok belirgin resime gerek yok .yag yapilan yeeler bollasinca asimetrik sarkiklar olustu.bir germe amleiyati ortalama 5-10 bin liara arasiyken yarisi fiyatina yag yapmak dsha kolay geliyor sanirim.birde deformasyon sonrasi surekli misteri yaratiyirlar gibi geldi.o
İpek germe ameliyatimi olacak.hangi doktorda karar kildigini merak ettim.ben doktorumu bulursam sonbaharda dusunuyorum sicaklarda olmasin en azindan kisi sisliklerle gecirip bu yaz yasadigim sikintilari onumuzdeki yaz unutmak yeniden mutlu huzurlu olmak istiyorum.naci celik yuz germedenasil bilen varmi yuz amelutalarinda burun haric pek adi gecmiyor.
İpek germe ameliyatimi olacak.hangi doktorda karar kildigini merak ettim.ben doktorumu bulursam sonbaharda dusunuyorum sicaklarda olmasin en azindan kisi sisliklerle gecirip bu yaz yasadigim sikintilari onumuzdeki yaz unutmak yeniden mutlu huzurlu olmak istiyorum.naci celik yuz germedenasil bilen varmi yuz amelutalarinda burun haric pek adi gecmiyor.
tatlım, inşallah çok güzel geçecek ameliyatın....
sıcaklar zaten normallerin altında gidiyor...
çok güzel sonuçlanacağını düşünüyorum bu ameliyatın...
ercan beyde çok deneyim kazandı zaten...
güzel düşüneceğiz, güzel olacak...
Cok gecmis olsun.en cok uzuldugum herksin hipta ettigi bir yuzun cildin varken sorumsuz bir doktor yuzunden bunlari yasamak.umarim biran once tum sorunlarimizdan kurtuluruz.tombul kalan tarafina yatmaya calis uzun vadede oranin inmesini saglaselam yasaozturk. senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım. Ulthera diye ameliyatsız yüz germe yaptırdım. Suratımda asimetri oluştu. bir yanı şişik kaldı. resimlerde dişim şişmiş gibi görünüyordu. yanaklarımın yanında da yaşlanınca oluşan çöküklük olur ya onlardan oluşturdu bu işlem.
Olay başıma geldiğinde beynimden vurulmuşa döndüm. günlerce ağladım. doktor doktor gezdim. aylarım böyle geçti. sonra birden napıyorum ben dedim.
Allaha şükür sakat değilim, çaresiz hasta değilim. O günden sonra birden yüzümü incelemeyi bıraktım. Şimdi arada aklıma geldikçe bakıyorum. Sanki biraz daha asimetri azaldı gibi. Yada bana artık öyle geliyor olayı kabullendiğim için. Botox yaptırmaya gittiğim doktorlar anlıyor ama, suratınızda aşırı asimetri var yağ koyalım diyorlar. Uzak duruyorum. Biliyorum ki yağ koyalım derken daha da mahvedecekler beni. En iyisi biraz daha ilerde yüz germe yaptırmak. Şimdi göz kenarlarına botox, nazabiyallere dolgu yaptırıp idare ediyorum. birde prp yaptırdım. Seneye gene yaptırırım.
Sende kendini üzme. Allah beterinden korusun. bir çaresi olur elbet. olmadı mini yüz germe olursun.
Thaliya siz ankaradaydinz digmi ben amaliyatan 10gun sonra ankaraya gidicegim arkadasimin yanina orda dinlenicem insh iki hafta eger yakinsaniz bulusur canli canli gorusuruz
naci bey açık germe yapıyor.sizin yaşınızda birine yapar mı bilmiyorum.bana kesinlikle yapmam diyenlerden biri..yüzünüzü yana doğru çektiğinizde kaç cm esniyor örneğin..
Sizin icinde cok iyi olur canli gormus olursunuz ben keciorende olcam haberlesiriz saten ben size telimi nr veririm ortak bi nokta bulur bulusuruz insh .ah canımmmm
bayıldım bu işe...
gelmem mi hiç topraaam...
koşa koşa gelirim hemde...
ay çok sevindim ben bu işe...
Sizin icinde cok iyi olur canli gormus olursunuz ben keciorende olcam haberlesiriz saten ben size telimi nr veririm ortak bi nokta bulur bulusuruz insh .
Solumda 1.5 santim kadar sagimda onun yarisi kadsr bir fazlalik olusuyor.ama benim asil sorunum asagi dogru dusen yuzum.Naci beyle girusucem en azindan fikir almak istiyorum.cok resim inceledim bende gordugum sey germrnin genclerde daha iyi sonc verdigi aslinda.Oytun bey yasimi biliyor ama bana yapmam drmedi macs lift icin gorustum tefonda yuzyuze gorusmek lazim.sen oytun bey icin ne dusunuyorsun sen gorustubmu hic onula.
Ben Allah nasip ederse temuzda ercan beyin kapisindayim insh :)
Evettt ankara olurduda kizilay olmazmi cok seviyorum orayi kesinlikle orda bulusalim inshhhh gun gctikc heycanlaaya basladimmmcanım kızılay herkesin ortak noktası ve oturacak, gezecek yer çok ama canım sen yorulma, ben senin olduğun yere gelirim..
kıyamam sana...
canım kızılay herkesin ortak noktası ve oturacak, gezecek yer çok ama canım sen yorulma, ben senin olduğun yere gelirim..
kıyamam sana...