Endoskopik yüz germe - Facelift

Canım benim sağol.Yüz konturlarımda değişiklik istemiyorum.Yağ enjeksiyonu öneren bir doktor ne yapılsa iyi olur sizde demişti, yağdan bahsederek ama mümkün mü hiç böyle bir şey?Asimetrik yapılsa iyi gider mi hiç.Ya da fazla doldursa, yüzü genişletse, uzatsa..Doktorların en sevdiği işlemlerden biri yağ enjeksiyonu onu anladım.Bende mezoterapi iyi sonuçlar verdi ki ilk seans bu üstelik.Eylül'e kadar zaten bir şey yaptırmayacağım.Belki fibrocell(kök hücre) ya da PRP düşünürüm.
Erhan bey'e ben de gideceğim bi ara ama tam otursun diye bekliyorum yüz.
Endoskopik germede asimetriyi düzeltiyorlar ksımen.Kalanı da yağ enjeksiyonuyla gideriyorlar ama siz artık yağı denetmezsiniz heralde.Çok fazla ameliyat öncesi sonrası fotoğraflara baktım.Ciddi asimetrisi olanlarınkinde bile epey düzelmeler olmuş.Onun dışında herkesde olan hafifi asimetriler baktım aynen devam etmiş ameliyat sonrasında da.Ben de aynı şeyden korkuyorum açıkçası ama bunları düşünüp rahatlıyorum.Biri yukardaysa eğer diğerini daha çok asabilirler örneğin.Bir de yüzünüze bakan asimetriyi anlıyor mu yoksa resimlerde mi fark ediyosunuz.
YAlnız doktorların büyük çoğunluğu genc hastada izli ameliyattan kaçınıyor.BEn kesinlikle yapmam başka hekim yaparsa bilmem deyip kestirip atıyor ki sizden büyüğüm 44 yaşındayım.Yani bu konuda bir sıkıntınız olabilir.İzli birini görmediğim için çok belli olur mu bilemedim şimdi.Bugün araştırayım.
Onun dışında moralinizi bozmayın.Endoskopik germede videolar resimler var.HAngi kas ve doku nereye asılıyor gösteriliyor.onlara bakıp yüzünüzle ilgili bir tahminde bulunabilirisniz belki.macsliftte sanırım daha alt yüz etkileniyordu.

Selam Naz,

Kocaeli'ndeki doktorun telefonunu verebilri misin?Aslında çok ucuz değil benim burdaki de aynı fiyata yapıyor Nişantaşı'nda ama dermaroller kullanmıyor.Bir de ilk seansta lekeler gittiyse cok etkili demek ki..Kadıköyde bir yerden bahsetmişti başka arkadaş.Orayı da araştırıp karar veririm artık.Ciltte iyileşem sıkılaşma filan olmadı mı hiç?
özelden yazdım aslında burayı meşgul etmemek için ama listemde olmadığın için mesaj gönderemiyormuşum.Halbuki listesinde olmadığım halde bana mesaj gonderenler olmuştu.

Sevgili misch sen germe dusunuyor musun?doktorlar yaga cok hevesli ama gercek anlamda etigi olan bir iki doktor disinda hicbiri sonuclari hakkinda gikir sahibi degil.benim yuzum zayif genis ama boyle simsikiydi.senin tarifine gore (burun agiz arasii bos demendeki gibi )cok benzer yuz seklimiz asimetri cok belirgin resime gerek yok .yag yapilan yeeler bollasinca asimetrik sarkiklar olustu.bir germe amleiyati ortalama 5-10 bin liara arasiyken yarisi fiyatina yag yapmak dsha kolay geliyor sanirim.birde deformasyon sonrasi surekli misteri yaratiyirlar gibi geldi.o

İpek germe ameliyatimi olacak.hangi doktorda karar kildigini merak ettim.ben doktorumu bulursam sonbaharda dusunuyorum sicaklarda olmasin en azindan kisi sisliklerle gecirip bu yaz yasadigim sikintilari onumuzdeki yaz unutmak yeniden mutlu huzurlu olmak istiyorum.naci celik yuz germedenasil bilen varmi yuz amelutalarinda burun haric pek adi gecmiyor.

selam yasaozturk. senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım. Ulthera diye ameliyatsız yüz germe yaptırdım. Suratımda asimetri oluştu. bir yanı şişik kaldı. resimlerde dişim şişmiş gibi görünüyordu. yanaklarımın yanında da yaşlanınca oluşan çöküklük olur ya onlardan oluşturdu bu işlem.
Olay başıma geldiğinde beynimden vurulmuşa döndüm. günlerce ağladım. doktor doktor gezdim. aylarım böyle geçti. sonra birden napıyorum ben dedim.
Allaha şükür sakat değilim, çaresiz hasta değilim. O günden sonra birden yüzümü incelemeyi bıraktım. Şimdi arada aklıma geldikçe bakıyorum. Sanki biraz daha asimetri azaldı gibi. Yada bana artık öyle geliyor olayı kabullendiğim için. Botox yaptırmaya gittiğim doktorlar anlıyor ama, suratınızda aşırı asimetri var yağ koyalım diyorlar. Uzak duruyorum. Biliyorum ki yağ koyalım derken daha da mahvedecekler beni. En iyisi biraz daha ilerde yüz germe yaptırmak. Şimdi göz kenarlarına botox, nazabiyallere dolgu yaptırıp idare ediyorum. birde prp yaptırdım. Seneye gene yaptırırım.
Sende kendini üzme. Allah beterinden korusun. bir çaresi olur elbet. olmadı mini yüz germe olursun.

selam misch özelden yazıyorum şimdi sana.

canım bir kaç doktora daha gidip yaz sonu karar vereceğim.belki bir iki dolguyla kapatırım meseleyi bir süreliğine.sol yanağımda ağzın kenarına doğru gevşemeden dolayı olaşan çukurlaşma var.bazı ışıklarda epey belli oluyor.elmacık kemiğinin altında kalan yüzün ovalleşen küçülen kısmında.orası iki milim kalınğında dolsa diğer kısımla aynı hizaya gelecek.çenemin rengi koyulaştı bir de.bir iki mm. derinliğinde yağ lazım ..sol göz altımda oluşan çukurluk çok azaldı artık rahatsız etmiyor beni..inşallah diğerleri de düzelir de bir şey yaptırmak zorunda kalmam..
dediğin üç doktora da git istersen.ne diyecekler bakalım.

naci bey açık germe yapıyor.sizin yaşınızda birine yapar mı bilmiyorum.bana kesinlikle yapmam diyenlerden biri..yüzünüzü yana doğru çektiğinizde kaç cm esniyor örneğin..

Ben Allah nasip ederse temuzda ercan beyin kapisindayim insh :)

Thaliya siz ankaradaydinz digmi ben amaliyatan 10gun sonra ankaraya gidicegim arkadasimin yanina orda dinlenicem insh iki hafta eger yakinsaniz bulusur canli canli gorusuruz

Cok gecmis olsun.en cok uzuldugum herksin hipta ettigi bir yuzun cildin varken sorumsuz bir doktor yuzunden bunlari yasamak.umarim biran once tum sorunlarimizdan kurtuluruz.tombul kalan tarafina yatmaya calis uzun vadede oranin inmesini sagla
Allah yardimcimiz olsun insallah.

Thaliya siz ankaradaydinz digmi ben amaliyatan 10gun sonra ankaraya gidicegim arkadasimin yanina orda dinlenicem insh iki hafta eger yakinsaniz bulusur canli canli gorusuruz

ah canımmmm

bayıldım bu işe...

gelmem mi hiç topraaam...

koşa koşa gelirim hemde...

ay çok sevindim ben bu işe...

naci bey açık germe yapıyor.sizin yaşınızda birine yapar mı bilmiyorum.bana kesinlikle yapmam diyenlerden biri..yüzünüzü yana doğru çektiğinizde kaç cm esniyor örneğin..

Solumda 1.5 santim kadar sagimda onun yarisi kadsr bir fazlalik olusuyor.ama benim asil sorunum asagi dogru dusen yuzum.Naci beyle girusucem en azindan fikir almak istiyorum.cok resim inceledim bende gordugum sey germrnin genclerde daha iyi sonc verdigi aslinda.Oytun bey yasimi biliyor ama bana yapmam drmedi macs lift icin gorustum tefonda yuzyuze gorusmek lazim.sen oytun bey icin ne dusunuyorsun sen gorustubmu hic onula.

ah canımmmm

bayıldım bu işe...

gelmem mi hiç topraaam...

koşa koşa gelirim hemde...

ay çok sevindim ben bu işe...
Sizin icinde cok iyi olur canli gormus olursunuz ben keciorende olcam haberlesiriz saten ben size telimi nr veririm ortak bi nokta bulur bulusuruz insh .

Sizin icinde cok iyi olur canli gormus olursunuz ben keciorende olcam haberlesiriz saten ben size telimi nr veririm ortak bi nokta bulur bulusuruz insh .

canım kızılay herkesin ortak noktası ve oturacak, gezecek yer çok ama canım sen yorulma, ben senin olduğun yere gelirim..

kıyamam sana...

yanlarda esneme yok demek ki..oytun beyle gorusmedim.niyeyse erhan ya da ercan bey'e olurum diye düşündüm.onlara olan daha çok arkadaş var burda o yüzden galiba..ama gitmekte fayda var..

Ben Allah nasip ederse temuzda ercan beyin kapisindayim insh :)

İnsallah istedigin sonucu alirsin.neden ercan beyde karar kildin.erhan bey yada oytun beyde var.ben ucu araainda kaldigim icin soruyorum.endoskopikmi olacak bide sakincasi yoksa yasinizi ogrenebilirmiyim.

canım kızılay herkesin ortak noktası ve oturacak, gezecek yer çok ama canım sen yorulma, ben senin olduğun yere gelirim..

kıyamam sana...
Evettt ankara olurduda kizilay olmazmi cok seviyorum orayi kesinlikle orda bulusalim inshhhh gun gctikc heycanlaaya basladimmm

kıyamam sana...

ya ben de geleyim ben deee ....ailemin bir kısmı ankarada..ziyarete geleceğim nasıl olsa..kök hücre için doku da veririm belki

bu arada işyerinden bir arkadaş laseri ve sonrası şikayetlerimi biliyordu..gittikçe güzelleşşiyorsun dedi.elmacık kemiklerim dediğine göre yine çıkmış ortaya.. mezoterapi iyi bir şey demek ki..inşallah geçse şu sıkıntılar da vazgeçsem her şeyden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…