- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
- Konu Sahibi NalanKarayel
kaç aydır deniyorsunuz canım soğan kürünü kaç ay kullandınbende sogan kuru denedim ama gecirmedi kistimi 6 cm sag yumurtalikta benim. ins hepimiz hayia hamiş aklairiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç aydır deniyorsunuz canım soğan kürünü kaç ay kullandınbende sogan kuru denedim ama gecirmedi kistimi 6 cm sag yumurtalikta benim. ins hepimiz hayia hamiş aklairiz
denedim ama korktum tam kullanamadim adetliyken basliyordum hep , adetin 13. gununden sonra ya bebek varsa dusuk yaparim korkusuyla birakiyodum belki de o yuzden etki etmemistir bana ins faydasini gorursunkaç aydır deniyorsunuz canım soğan kürünü kaç ay kullandın
canım düzenli kullanman gerek adet olduktan 7 gün sonra başlıyosun bebek olsa adet olmazsın zaten adetine 7 gün kalada bitiriyorsun bence dene bak işe yarayacak inşlh2-3 defa
denedim ama korktum tam kullanamadim adetliyken basliyordum hep , adetin 13. gununden sonra ya bebek varsa dusuk yaparim korkusuyla birakiyodum belki de o yuzden etki etmemistir bana ins faydasini gorursun
ins canm duzenli basliyim suan adetliyim zaten bitince basliyim ins. her adette ayni husran ins en yakin hayirli zamanda isteyen herkes hamiş olurcanım düzenli kullanman gerek adet olduktan 7 gün sonra başlıyosun bebek olsa adet olmazsın zaten adetine 7 gün kalada bitiriyorsun bence dene bak işe yarayacak inşlh
inşlh canım kafanı rahat tut inşlh bizimde hayırlı evlatlarımız olacak :)ins canm duzenli basliyim suan adetliyim zaten bitince basliyim ins. her adette ayni husran ins en yakin hayirli zamanda isteyen herkes hamiş olur
28 yaşındayım cnmYıldızlar ve gece yaş kaç ?
Evet en önemlisi moral. Stres yaptığımızda vücudumuzdaki her yer etkileniyor.inşlh canım kafanı rahat tut inşlh bizimde hayırlı evlatlarımız olacak :)
2-3 defa
denedim ama korktum tam kullanamadim adetliyken basliyordum hep , adetin 13. gununden sonra ya bebek varsa dusuk yaparim korkusuyla birakiyodum belki de o yuzden etki etmemistir bana ins faydasini gorursun
merhaba Rabbim baska dert veramesin ins ama kist benim omrumu yiyor 6 cm sag tarafta. gebelige engel degilmis ama gec kaliniyomus hatta tedavisi gebelikmiş. ama her ay adet omunca butun hayaller yikiliyor rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Senin ileti arada kaynamış kusura bakma yeni fark ettim. Ya aynen ben de senin gibi düşündüm. Vardı da anlamadı DR herhalde dedim. Ama yıllardır artık ben de ultrason görüntüsünden anlar oldum. Her seferinde bak bu sağ yumurtalık kist burada, bu da sol yumurtalık tertemiz diye gösteriyordu. Bir sonraki ay gittiğimde 2 cm civarında belirmişti.Ciddimi ya bende diodum bi anda cikti sadece bendemi oluyo yada drlar onceden gormedi mi sende iki taraftamu var kac yikdir istion cocuk rabbin nasip etsn bir an once isteyen herkese
yaş önemli bir faktör tabi ben 37 yaşındayım ve yumurtalık rezervim çok azalmış28 yaşındayım cnm
Seninde olursa ilk cocuk mu olack birde tup mu yapmstn sen cnmSenin ileti arada kaynamış kusura bakma yeni fark ettim. Ya aynen ben de senin gibi düşündüm. Vardı da anlamadı DR herhalde dedim. Ama yıllardır artık ben de ultrason görüntüsünden anlar oldum. Her seferinde bak bu sağ yumurtalık kist burada, bu da sol yumurtalık tertemiz diye gösteriyordu. Bir sonraki ay gittiğimde 2 cm civarında belirmişti.
Hatta bende her ameliyattan sonra birkaç ay içerisinde yeniden oluştu. İlkinde tamamen dr hatası olduğunu düşünmüştüm. iyi temizleyemedi diye. ama 2 ameliyattan sonra da hemen tekrarladı.
Şu anda 2 yumurtalığımda da var ve eğer çocuk istiyorsam ameliyat olmadan tüp bebek yöntemini denemeyi önerdi doktorum. Çünkü yumurtalık rezervim çok azmış ve ameliyat ile dokununca daha da azalacak dedi.
amin canim benm Allah razi olsun seninde ne muradın varsa versin inşİnşallah bir an önce çocuğunu kucağına alırsın.
Seninde olursa ilk cocuk mu olack birde tup mu yapmstn sen cnm
Bu arada doğumdan sonra ben tamam kurtuldum artık diye sevinirken hemen yine oluşmuş. İşte şimdi sağ 8 cm, sol 3 cm'ye ulaştı. Öğrendiğimde 6 cm tek idi. hızla büyüdüa
amin canim benm Allah razi olsun seninde ne muradın varsa versin inş
Cnm rabbim bizede nasip etsn insallah hamile kaldiginda kac cm di kistin bebisin kac yasindaBen 2. ameliyattan sonra tekrar oluşan kist ile 10 sene yaşadım. sonra allaha şükür şans eseri doğal yollarla 33 yaşında hamile kaldım. Dr Tüp bebek yapalım yaşın geçiyor diyordu. Ama bu hastalık böyle birşey bazen de tutuyor işte :)
Benim yaşım fazla olduğu için beklemek istemedim. Tüp bebek tedavisi araştırırken hamile kaldım.
Her isteyen bir an önce sahip olur inşallah
ahh canım sen bana umut oldun yemin ederim ki bende visanne kullanmaya başladım 5 ay denedik olmadı bebeğim sağda 5 solda 3 cm benimde şimdi visanneye başladım inşllh benimde kistlerim yok olur ve hamile kalabilirimMerhabalar sırf buraya yazabilmek için üye oldum :) Ben 1.5 yıldır visanne kullanıyorum. ilk kistimin olduğunu öğrendiğimde biri 4,5 diğeri 5 cm çikolata kistim vardı. Dayanılmaz ağrılarım oluyordu, ağrılarımdan kurtulmanın tek yolunun ameliyat olduğunu söyledi doktorlar. Ama ben o zamanlar bekar olduğumdan ve de korktuğumdan hiç ameliyata yanaşmadım. En son özel bir doktora gittim 6 ay visanne kullanmamı söyledi. Günde 1 defa günün aynı saatinde düzenli olarak ilacı kullandım. Sonrasında gittiğimde biri 3 cm diğeri de 2,5 cm'e kadar küçülmüştü. O zamanlar nişanlı olduğumdan hamilelik olamayacağı için 6 ay daha ilacı kullandım ve tekrar doktora gittiğimde ikisi de yok olmuştu çok şükür. Vücudun ne var ne yok hepsini temizlemiş dedi doktor. Şu an 10 aylık evliyim henüz bebek düşünmüyoruz, bu yüzden bi 6 ay daha kullanacağım. ilaçla ilgili şikayetlerim oluyor illa ki, ama hem ağrılarımın hem de kistlerimin yok olmasına vesile oldu. Umarım sizler de şifa bulursunuz.