Kızlarım günaydın, mesajları okudum şimdi, doğru zaman her zaman çok önemli,
3 yaşında bebeği olan yakın arkadaşım şöyle demişti o dönem düşük yaptıktan sonra (ki kendisi de 7-8 ay filan denemişti öncesinde hiçbi sağlık sorunu olmamasına rağmen) ;
- eğer o zaman değil de öncesinde ya da sonrasında olsaydı şimdi ki bebeğim olmayacaktı, bambaşka birisi olacaktı. İstemezdim ki şu an ki bebişime çok aşığım dünyaları verseler öncesindekileri istemezdim o kendi doğru zamanını seçmiş, senin bebeğin de doğru zamanını bekliyor demekki şimdi gelmek istememiş demişti.
o kadar tatlı geldi ki o cümle bana o zaman, ondan sonra zaten her şeyi saldım. stres yapmadım. tabi ki periyod olunca üzüldüm ister istemez ama çok da takılmadım hormonlarımız zaten periyodda hassaslaşıyo bundan dolayı deyip hemen kendimi yükselttim toparladım.
Herkesin süreci ve nasibi farklı tabi ki, ama lütfen stres yapmayın. Kontrollü olun takipli olun ama bunu görev gibi yapmayın. günlük hayatınıza cinsel yaşantınıza özellikle renk katmaya bakın.
Bi de size önerim daha önceden bahsettiğim multivitaminleri alıp kullanmaya bakın yumurta kalitesi ve gelişimini çok destekliyo artık eminim. ve beslenme düzeni önemli.
eşimin sperm kalitesi çok şükür gayet iyi çıkmasına rağmen ben geçen ay eşime de multivitamin başlatmıştım, beslenme düzenimize dikkat etmiştik. bunu çocuk diye görev gibi değil de hayat düzenimizi değiştirme bağışıklık da güçlendirme mantığında yaptık.
Önceki femara+ovitrelle kullandığım gibi doktorum değerlendirme sonrasınds çok dikkat et iş bile yapma demişti, şimdi rabbime şükürler olsun hiçbir ilaç iğne takviyesi almadan doğal gebe kaldım. Ve öyle bi yerimde oturmadım ki türkiye ye sürpriz bi anda geldik evi sil süpür bavullar toparla uğaça bin istanbul aktarmamız vardı 12 saat uykusuzduk deli gibi gezdik, memlekete geldik 4 gün ziyaretler özlem gidermeler uykusuzluktan canım çıkıyodu artık. Öyle bi tempodaydım yorgunluktan, Ama en önemlisi mutluydum.
Ve eşim dönerken ben Tr’deyim sürpriz pozitif aldım elhamdüllillah.
Bi kere daha anladım ki, psikoloji her şey demek.
Ha yine bilmiyorum sürecim nasıl ilerleyecek, korkmuyo muyum? Çok korkuyorum kaygılanıyorum yalan yok. Ama aklıma geldikçe hemen diyorum ki Allahım biliyor. Rabbim sağlıkla nasip et diyorum. Kese ve bebeğimi görünceye kadar devam edecek bu.
Bu kadar uzun yazıyorum, çünkü hepimiz aynı şeyleri hissettik yaşadık yaşıyoruz. Tez zamanda sizlerin de güzel haberleri almanız için dua ediyorum.
Siz de bize dua edin sağlıkla ilerlesin
Unutmayın,
Bebişlerimizi biz bekliyoruz ama onlar da bizi bekliyo doğru zamanda
Hiçbirimiz yüzyüze tanışmadık gerçek adlarımızı bile bilmiyoruz, ama bir aile olduk, hepinizi seviyorum.
P papatyamm13 FireflyDream Berceste3 Sondurak2515 B birmihman Tmd2020