- 10 Eylül 2024
- 844
- 773
- 18
Evet canım en son 13 ocak’a kadar olan mesajlar her şey çıkıyo gösteriliyor. Sonrası yalan olmuşBurdaki mesajlarda gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en son 13 ocak’a kadar olan mesajlar her şey çıkıyo gösteriliyor. Sonrası yalan olmuşBurdaki mesajlarda gitmiş
Yaa evet kaçtır bakıyorumBurdaki mesajlarda gitmiş
Websitede güncelleme yapılıyor sanırım, hataları düzeltirler gelmesi gerekir. Veri kaybı bu, siteye daha büyük zararı var getireceklerdir geri diye düşünüyorumGeri gelir mi ki
Hayatımızdan 17 gün çalınmış gibi hissediyorum mesela senin daha yeni yumurtlama oldu. Ben daha adet olmamışım acaba hamile miyim neler oluyor diye düşünüyorum falanEvet canım en son 13 ocak’a kadar olan mesajlar her şey çıkıyo gösteriliyor. Sonrası yalan olmuş
Resmen zamanda yolculuk yapıyoruz ya ben Tr’ye gelmemişim planı bile belli değildi vay beHayatımızdan 17 gün çalınmış gibi hissediyorum mesela senin daha yeni yumurtlama oldu. Ben daha adet olmamışım acaba hamile miyim neler oluyor diye düşünüyorum falan
Geri getirmek için epey uğraşıyolar sanırım çünkü kimse banlanmıyor yani şuan hani sıkıntılı olan şeyler yazanlar bile.Geri gelir mi ki
Dejavunun kralını yaşıyoruz. Yalnız 17 gün sonrasından da haberimiz var devamı yarın artık.Resmen zamanda yolculuk yapıyoruz ya ben Tr’ye gelmemişim planı bile belli değildi vay be
Yaaaaa napsak biz sitede tüm kocalarıyla akrabağlarıyla gebelikleriyle ilgilş haberleri not alıp medyum memişliğe mi başlasak napsak sjshshsshGeri getirmek için epey uğraşıyolar sanırım çünkü kimse banlanmıyor yani şuan hani sıkıntılı olan şeyler yazanlar bile.
Dejavunun kralını yaşıyoruz. Yalnız 17 gün sonrasından da haberimiz var devamı yarın artık.
Mesela dur tahmin edeyim. Sen Türkiye'ye geliyosun sonra hamile olduğunu öğreniyorsun falan. Hadi bu da bendeen sana müjde olsun
Canım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. Üşenmeyin sabah 5’e alarm kurKızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadım yarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor
Bugünü değerlendirsiysen neden olmasın canım. Sen nöbete gitmeden de bir bak oluru varsa değerlendir ya da bu geceyi de boş geçme. Ne olur ne olmazKızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadım yarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor
Dün gece, üstüne bu sabah zaten oldu. Şimdi olsa da sperm mi kalır yarın sabah gözümü zor açarım ben ya hadi diyelim yaptık duş alması var nerden baksan 2 saat eder ohooBugünü değerlendirsiysen neden olmasın canım. Sen nöbete gitmeden de bir bak oluru varsa değerlendir ya da bu geceyi de boş geçme. Ne olur ne olmaz
Nöbetleri 24 mü tutuyorsunuz ? Hani eşin işe gitmeden belki sıkıştırırsın diye dedim
kuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzun üşenenin çocuğu olmaz diyr boşuna demiyorlar demek kiCanım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. Üşenmeyin sabah 5’e alarm kur
Tam ben yazcaktım önceki mesajına bunu görünce extra daha güldüm. Bak üşenme 1 kere de olsa yarın sabahı değerlendirin. Kurutup toplarsın saçını. Her zaman değil tam çatlamayı yakalamış ve değerlendirmişsiniz bak atlama. Bişe olmaz 2-3 gün üst üste ya. Sabah ya da ilerleyen saatleri değerlendir. Üşenmeeekuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzun üşenenin çocuğu olmaz diyr boşuna demiyorlar demek ki
Senin günaşırı teorine noldu kız Bi de şimdi kocama söyledim kızlar böyle diyor diye gözleri parladı resmen ya bu erkekler için ne güzel bahane şu değerlendirme günleri de he off kafamı karistirmayi başardınız ben bakayım bi durumaTam ben yazcaktım önceki mesajına bunu görünce extra daha güldüm. Bak üşenme 1 kere de olsa yarın sabahı değerlendirin. Kurutup toplarsın saçını. Her zaman değil tam çatlamayı yakalamış ve değerlendirmişsiniz bak atlama. Bişe olmaz 2-3 gün üst üste ya. Sabah ya da ilerleyen saatleri değerlendir. Üşenmeee