- 15 Aralık 2013
- 15.523
- 35.623
-
- Konu Sahibi goldgreeen
hahaha seninkilerde ayri bir model...hay suprizinizi seveyim deseydinHangimiz yaşamadık ki bunları...
Bana da durumumuz yok bizden bir sey beklemeyin dediklerinin akşamı size sürprizimiz var deyip nişanlımı beni görümcemi bir avm'ye goturmuslerdi. Sürprizde görümceme laptop almak.
Kendini hiç beklentiye sokma. Beklentiye girdikçe uzulen sen oluyorsun. Yoklarmış gibi davran.
kendini gelinle bir tutuyor işte sanki gelin almıyor da kendi de yeniden evleniyor gibi davranıyormuşK.valide seni kıskanıyor besbelli. .
Adetleriniz nelerdir diye sorması gerekirdi..
Bana biraz tilki model Kaynana gibi geldi. .
kendini gelinle bir tutuyor işte sanki gelin almıyor da kendi de yeniden evleniyor gibi davranıyormuş
sanki elticilik oynuyor gibi
hani burada konular açılıyor ya eltim benimkilerin aynısını istiyor diye
burada bu rolü kv üstlenmiş
konu sahibininde yokmuş ama baksana onlara gerek bırakmayacak kv varAyy iyiki eltim,görümcem yok
Allahım düşman başına vermesin böyle Kaynana. .konu sahibininde yokmuş ama baksana onlara gerek bırakmayacak kv var
bunun sesli olanindan istiyoruz...bu ciktiginda koca bir ses "naaahhhhhh" diyorBu süprüz şey gibi
hani güzel bir hediye paketi olur da açtığında yüzüne bir yumruk yersin ya
Düşünmezler ki işlerine gelir bilmiyorduk demek. Ağlamayana meme yok. Aynı şeyi ben de yaşadım iki bilezikle gelin edilmeye çalışıldım. Düğünü ertelerim deyince mecbur aldılar. Eşyayı alcaz dediler alındıktan sonra ödemediler. Şehirler farklı olunca hiçbir adetimizi onlara yaptırmadık yük olmasın dedik ama öylesi yaramıyor. İyi ki gelinliğimi nişanlığımı kınalığımı satın almışım en azından onlarda ellerini cebine attılar. Acaba kayınvaliden saati sana almıştı da vermeye kıyamadı mı aklıma o geldi