Tabi ki de herkes adetlere göre yaşamak zorunda değil bende zaten illa öyle olacak diye düşünmedim beni üzen işine gelince adet işine gelmeyince bilmiyor olması.Birde yine nisanlimla beyaz eşya baktık begendik kayinvalidem geldi daha sonra bizimle ona da gösterelim dedik benim alacaklarima iyi dedi kendi tarafının alacaklarına bunlar çok pahali ne gerek var 500 tlik eşya neye yetmiyor diye bişeyler dedi ama tabi yine bizim istediğimizi aldı nisanlim kendi ödedi çünkü Allahtan
Birde yine o gün ben tencere takimi begendim bi markanın onu alicam nisanlimda içinden gelmiş bende sana şu takımı alayım dedi neyse ben önden gidiyorum onlar arkadan kayinvalide adayım ne gerek var onlar alacakmis işte diyor,yani bu para mevzuları o kadar can sıkıyor ki anlatamam hee ihtiyacım yok çok şükür hersryimi aldım kendim bigün yine yemek takımı alicaz kayinvalide adayimda cok onceden bizim imkanımız yok diyor sürekli bende olabilir hem daha iyi herseyimizi biz yapıyoruz kimse karismaz diyorum , ben yemek takımı aldım o da kendine aldı ben tencere seti aldım o da aldı Eee insan acaba diyor enayi mi oluyorum