- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
-
- Konu Sahibi goldgreeen
Eminim alır :) inşallah alır :) o kadar diyim ben de bekliyorum 5 bilezik borcu var, kp de kelepçeli sözü var almadığı gibi 5 milyara yakın da para istedi bir yıldaBizde de altın konusu açılmıştı nişanlım ile bi ara bende ne takilacak sizin taraftan dedim o da bana nisanda takılan bilezik ile toplam 3 bilezik dedi , ki bizim orda altın baya şan şeref oluyor en azından herkesin bir takı seti var ilk başta çok moralim bozuldu ama nisanlimda ılerde evlendikten sorma her sene ben sana alırım elim bollastikca diyor
Bir kere kandilde geç aradım diye evde kayinpedrrime Ağlamış ki benimde işim var hiç aramamis değilim birde ninsalimin önünde aglamis bişey demeye korkuyorum herseye ağlıyorBöyle sesini cikartmazsan daha çook konular açtirir bu dengesi bozuk kv
kv timsah gözyaşları ile işi çözmüş sende onun ne şeytanlıklar yapabileceğini çözmüş oldun seni nelerin bekledigini çok erkende olsan öğrenmiş durumdasın onu onun yöntemleri ile yenebilirsin sende yalandan üzül ağla bumuydu hayallerim faln fln nişanlına kv gibi duygu sömürüsü yap...Bir kere kandilde geç aradım diye evde kayinpedrrime Ağlamış ki benimde işim var hiç aramamis değilim birde ninsalimin önünde aglamis bişey demeye korkuyorum herseye ağlıyor
havada bulut sen bu isi unut canim, bari yemeseydi sizden..Eminim alır :) inşallah alır :) o kadar diyim ben de bekliyorum 5 bilezik borcu var, kp de kelepçeli sözü var almadığı gibi 5 milyara yakın da para istedi bir yılda
ya ayni sey mi bu?? evlendikten sonra ortak kesenizden gidecek o para..halbuki dugunde takilsa o zaman hemen bir birikim gibi oluyor ve lazim oldugunda elinizdekini kullanabilirsiniz..senin nisanlida az uyanik degil..kaldiki alacak mi bakalim..ha almazsada onemsiz cunku hersey zamaninda canim...sonradan yapilan birseyin degeri asla ayni olmaz.Bizde de altın konusu açılmıştı nişanlım ile bi ara bende ne takilacak sizin taraftan dedim o da bana nisanda takılan bilezik ile toplam 3 bilezik dedi , ki bizim orda altın baya şan şeref oluyor en azından herkesin bir takı seti var ilk başta çok moralim bozuldu ama nisanlimda ılerde evlendikten sorma her sene ben sana alırım elim bollastikca diyor
Oğlunu paylaşamayan biri daha.. Eminim o saat de sana alınmıştır bak kıyamamıştır vermeye. Bazıları öyle geline alınan bileziği takarlar hevesini alırlar sonra düğünde geline verirler. Kıskanıyor seni, doğum gününde bile oğluyla yalnız kalmanı sindirememiş
Tej
kv timsah gözyaşları ile işi çözmüş sende onun ne şeytanlıklar yapabileceğini çözmüş oldun seni nelerin bekledigini çok erkende olsan öğrenmiş durumdasın onu onun yöntemleri ile yenebilirsin sende yalandan üzül ağla bumuydu hayallerim faln fln nişanlına kv gibi duygu sömürüsü yap...
Milletinde çok umurunda sanki kartaloz kv aman koluna ne takmışUmarim öyle birşey olmaz çünkü ben çok sabırlı olmaya çalışıyorum o zaman çok büyük bir kavga çıkardı ki bana dediği düğünde kendisi takmak için almış millete güzel görünmek için
Çoktan unuttum :) gülüyorum artık napıyım yediği para da cabası..havada bulut sen bu isi unut canim, bari yemeseydi sizden..
Ona alan almış satan başından savmış. İnsan gelinine alır düğününde güzel görünsün diye. Ay bu kaynanalar..Umarim öyle birşey olmaz çünkü ben çok sabırlı olmaya çalışıyorum o zaman çok büyük bir kavga çıkardı ki bana dediği düğünde kendisi takmak için almış millete güzel görünmek için
Sizin kv eltilige soyunmus..Tabi ki de herkes adetlere göre yaşamak zorunda değil bende zaten illa öyle olacak diye düşünmedim beni üzen işine gelince adet işine gelmeyince bilmiyor olması.Birde yine nisanlimla beyaz eşya baktık begendik kayinvalidem geldi daha sonra bizimle ona da gösterelim dedik benim alacaklarima iyi dedi kendi tarafının alacaklarına bunlar çok pahali ne gerek var 500 tlik eşya neye yetmiyor diye bişeyler dedi ama tabi yine bizim istediğimizi aldı nisanlim kendi ödedi çünkü Allahtan
Birde yine o gün ben tencere takimi begendim bi markanın onu alicam nisanlimda içinden gelmiş bende sana şu takımı alayım dedi neyse ben önden gidiyorum onlar arkadan kayinvalide adayım ne gerek var onlar alacakmis işte diyor,yani bu para mevzuları o kadar can sıkıyor ki anlatamam hee ihtiyacım yok çok şükür hersryimi aldım kendim bigün yine yemek takımı alicaz kayinvalide adayimda cok onceden bizim imkanımız yok diyor sürekli bende olabilir hem daha iyi herseyimizi biz yapıyoruz kimse karismaz diyorum , ben yemek takımı aldım o da kendine aldı ben tencere seti aldım o da aldı Eee insan acaba diyor enayi mi oluyorum
Eminim çok seviyordur seni Çakaloz kv oğlunun yanında Müşfik iyi kv nişanlin olmadı mi gerçek yüzünü gösterdi sana bu kadin çok ama çok tehlikeli nişanlinla aranıza girebilir görunen göz klavuz istemez dikkatli ol kv gözlemle oyun oynamak isterse ondan evvel oyununu Boz ki zarari kendine gitsin Allah yardımcın olsun canım amin
O supriz olayinda "siz benimle dalga mi geciyorsunuz"tarzinda bir cikis agizlarina laf vermek mi olurdu acabaa..
Zira ben boyle bir durumda kendimi tutamazdim da burda bile catladim.
Bir tek sen değilsin tatlım benim kaynanam bana memelerimin azıcık Altın'da kalan bir yelekten baska bisey vermedi de almadida bu duruma alışsan iyi edersinkızlar öncelikle herkese selamlar.
Benım derdım şöyle ki;ben nişanlandım konu eşyadan kim ne yapacaktan açıldı,nişanlımın ailesi daha doğrusu kayınvalide adayım hiç kız evlendirmemiş nişanlım tek çocuk,arkadaşına sormuş kız tarafı ne alır diye( bu arada bizde adet kız tarafına sorulur nedir adetleriniz diye öyle birsey sorulmadı neysee) onlarda beyaz eşya bölünür çeyizini getirir yatak odasını alır demiş adet budur demiş iyi güzel hoş,isteme günü kimse aileme ne istersiniz ya da sizin adetlerde ne edilir gücümüz yettiğince yapalım diye sorulmadı (belirteyim imkanları gayet iyi)neyse ben ne nişan alışverişine götürüldüm ne başka bişey neyse adet pek bilmyor dedim ama nişandan sonra bana gelipte adet buymuş eşya paylaşılacak denmesi cok sinirimi bozdu,bende nişanda bana bişey alınmadı deyincede onkar adet bilmiyor oluyor insan ne alınacak diye sormasını biliyorsa kıza ne yaplılır diye soramıyor mu.İlk sorum bu
İkinci olarak kayınvalidem ve nişanlım gezmeye gidicez bekliyoruz kayınvalidem sordu nasıl oldum diye bende nazeketen biz sizin yanınızda sönük kaldık çok şık olmuşssunuz dedim,ertesi gün nişanlıma xxxx benim şık olmama üzüldü heralde demişağzım açık kaldı.Nişanda zorla bir bilezik takıldı neyse dedim imkanları yokmuş heralde,ramazanda bize geldiler iftara kayınvalidem sana süprizim var dedi bizde heralde bişey aldı dedik nişanda yapamadı diye ,aradan bi kaç gün geçti kendine pahalı bi saat almış onu gösteriyor bana bende şaşkın ama hıç bozulmadan çok güzel güle güle kullanın dedım .Bu ikinci sorum
Biraz karşık oldu kusura bakmayın toparlayamadım
Sizin kv eltilige soyunmus..
İnsan tek evladina tek gelinine ozenir yapar alir,
yeni gelin evi gibi kendi evini duzmez..
Ne insanlar var yaaa resmen kiskaniyor.