- 5 Ağustos 2015
- 52
- 19
- 36
-
- Konu Sahibi goldgreeen
Çok zekice :)Konuyu tamamen okumadım bu adetlerden anlamadığım ve hoşlanmadığım için ama biri çıkıp il il söz-nişan-düğün adetleri rehberi hazırlasa hem kendisi zengin olur, hem de taraflar arasındaki anlaşmazlık biter. Mutluluklar Size ve müstakbel eşinize :)
Allahım her şeye burnunu sokuyor ya.Nişanlınız anne başbaşa plan yaptık diyemiyor mu ? Siz arada kalıyorsunuz resmen ben olsam bende soğurdum.Nişanlınıza söyleseniz.Nişanlılıgımızı düzgünce yaşayamıyoruz buna bi çözüm bulalım deseniz yanlış anlar mı ? Kendi rahatsız değil mi bu durumdan ? Tamm kv fena biri ama bana göre biraz müdahele şart.Bunuda siz yapamayacağınıza göre...Aslında daha Çok şey var konudan Sapanca ama.
Eskiden sürekli her dışarı ciktigimizda bizimle gelirdi bende iyi niyetli olarak bişey demezdim ama kendisi nisanlima XXX iyi dayanıyor ben olsam kayinvalidemi istemezdim sürekli yanımda demis maden sen istemiyorsun biraz anlayış göster sende gelme,daha sonraları artık onlar ikisi çıktı gezmeye ben gelmedim işim var dedim atlattim çünkü her cıktığımızda nişanlım kahvede şeker atar benimkine atma zaten veya elimden tutar merdivenden inerken annesinin elini tutmaz ben gider incelik olsun diye tutarım gözü bizi mi görüyor der, hafta sonu plan yaparz gezmek için hep bişeyler çıkarır geç çıkarız.
Nisanlimda sinirleniyor doğal olarak bana gelir benim oğlumun huyu eskiden böyle değildi birileri çok değiştirdi der sırf bu yüzden nisanlimdan soguyorum bazen nasıl davranicam bilemiyorum
Telefondan yazıyorum karışık olduysa kusura bakmayin
Saat merakı babamın bana hediye aldığı saatten sonra başladı bilemiyorum bende anlam veremedim biseyde diyemedim şaşkınlıkla ama Teyzem vardı süpriz bu mu deKendine aldığı pahalı saati neden sana bir sürprizim var diyerek gösteriyor, çok saçma bi davranış.
Allahım her şeye burnunu sokuyor ya.Nişanlınız anne başbaşa plan yaptık diyemiyor mu ? Siz arada kalıyorsunuz resmen ben olsam bende soğurdum.Nişanlınıza söyleseniz.Nişanlılıgımızı düzgünce yaşayamıyoruz buna bi çözüm bulalım deseniz yanlış anlar mı ? Kendi rahatsız değil mi bu durumdan ? Tamm kv fena biri ama bana göre biraz müdahele şart.Bunuda siz yapamayacağınıza göre...