enayi gibi hissetmek

Geçen nişanlım mutfak robotu aldı hemen aynisindan aldı kendinin olduğu halde ütü aldik yine aynisindan aldı ama aldıklarınİda kullanmıyor atıyor bir köşeye diğerleri bozuluo ca kullanacakmis
Aha işte tipik anormal derecede kıskanç kv adayı, halbuki siz yeni yuva kuruyorsunuz br eksiğiniz varsa onu tamamlasa ya ! yoo olmaz acıyan yaraya merhem olmaz kv olsa olsa daha bakteri olur çürütür oğlunu metheder ama kocaman gururu yüzünden seni asla övmez övemez belki başkalarının yanında pek sevimli kv postuna girmek için zorakide olsa bir kaç güzel sözcük söyleyebilir öyle zannediyorum oda ilk zamanlarda nişanlısının gözünü aç yavaştan yavaştan ki ilerde annesinin daha size neler yapabileceklerini tahmin edebilsin sen direk söylersen kötüye çıkar adın bence bunları gözardı yapma bunlar hep geleceğin küçük sinyalleri.......

Aha işte tipik anormal derecede kıskanç kv adayı, halbuki siz yeni yuva kuruyorsunuz br eksiğiniz varsa onu tamamlasa ya ! yoo olmaz acıyan yaraya merhem olmaz kv olsa olsa daha bakteri olur çürütür oğlunu metheder ama kocaman gururu yüzünden seni asla övmez övemez belki başkalarının yanında pek sevimli kv postuna girmek için zorakide olsa bir kaç güzel sözcük söyleyebilir öyle zannediyorum oda ilk zamanlarda nişanlısının gözünü aç yavaştan yavaştan ki ilerde annesinin daha size neler yapabileceklerini tahmin edebilsin sen direk söylersen kötüye çıkar adın bence bunları gözardı yapma bunlar hep geleceğin küçük sinyalleri.......

Tam tahmin ettiğiniz gibi devam ediyor suan.Başkalarının yanında özellikle nisanlimin yanında bana ilgili davranmalar vs.Nasıl gosterebilirim yüzünü bilemiyorum

Bazı yenin olaylar oldu konu açmak istemedim burdan devam ediyorum.

Geçen kayinvalide adayımi evinden almaya gittik,arabada bekliyoruz geldi yanımıza bende o arada sokak kedilerine su veriyorum sıcaktan bunalmis hayvanlar bu geçti arabaya bi Merhaba bile demedi surat bi karış,ben Nasılsıniz iyi misiniz dedim iyiyiz Sağol dedi,saçını boyatmis oğlu fark etmemis ona bi azar çekti.
Neyse ben sonradan nisanlima sordun neden suratı asıktı bişey mi yaptim bilmeyerek diye (ki bariz belli bana yaptığı nisanlima soruyor sadece veya onunla konuşuyor ) nişanlım sormuş ne oldu diye evde kavga ettim ondan demis.Benim aile terbiyeme göre ne kadar Moralsizde olsan karşında ki insana böyle davranamazsın.

Daha sonra kolumda yeni saat vardı nisanlima sormuş yeni mi diye,o da evet demis babasi Almış hediye diye cevap vermiş Güle güle kullan deseydin demis o da karşılık;eskiden bi eşyamda demis bende zaten vardı demişim ki olayda şudur yeni mi güzelmiş dedi bende vardı yeni değil çok teşekkür ederim dedim.

Kusura bakmayın çok karışık oldu yazarak anlatmakta pek iyi degilimdir,nisanlima annesinin yaptığı yanlışları nasıl belli edebilirim

X