En yakın arkadaşım

Haset..... Ah haset.

Tabi ki.
Emek verilmiş yazılmış ya birde muhtemelen mutsuz ama devam zorunluluğu görülen bir ilişki yaşıyor. Emek deyince aklıma gelen o malesef.

Yani arkadaşının yanlış birşeyler yaşadığını düşünse bile son aşamada mutlu olması insanın niye zoruna gider?

Çünkü hasetlik.

İki yıl evvel açtığı konuyu bile silmiş. Denk geldi.

İki yıl evvel açtığı konuyu bile silmiş. Denk geldi.
Hepsini sırayla siliyor şu an. Yeni üye de değil ki geri geleceğini bilmiyor diyelim

@Honey44 sildiklerin geri gelecek biliyorsun değil mi? Buraya yazdığın her şey dünyanın sonuna kadar burada kalacak

Eski konularına bakınca bence çok mutsuz. Başkalarının, hele ki bakış açısına göre kötü kadın olan birinin mutlu olması daha çok mutsuz ediyor muhtemelen.

Hepsini sırayla siliyor şu an. Yeni üye de değil ki geri geleceğini bilmiyor diyelim

@Honey44 sildiklerin geri gelecek biliyorsun değil mi? Buraya yazdığın her şey dünyanın sonuna kadar burada kalacak
Aynen @Honey44 boşa kürek çekiyorsun canım

özet, orijinalinden kat kat güzel olmuş.

Siz çocukluk arkadaşıymışsınız, büyümüşsünüz ve paylaşacak şeyleriniz kalmamış çünkü farklı insanlar olmuşsunuz. Bu durumda en sağlıklısı arkadaşınızlığınızı tamamen bitirmeniz veya mesafeli olmanız.

Bana sorarsanız yine de insanları yargılamayın, hayatları ile ne yapacakları bizi ilgilendirmez. Çok sevdiğimiz insanlara bize sordukları takdirde fikrimizi belirtebiliriz ama bizim düşüncelerimize uygun yaşamaları için bir şey yapamayız/yapmamalıyız.

Onaylamadığım ilişkileri(arkadaşlık sevgili farketmeksizin) ,onaylamadığım alışkanlıkları olan arkadaşlarımla mesafemi koyuyor onların bu tarz şeyleri anlatmasına müsaade etmiyorum. Hala devam ediyorlarsa ilişkimi kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…