- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Bu benimde hep merak ettıgım bır soru olmustur.Karşılıklı birbirini kıskanan insanlar niye arkadaşlığa devam eder ki?
Bu benimde hep merak ettıgım bır soru olmustur.
O gezdi tozdu şimdi evlenmesi reva mı ne demek yaMerhabalar canımı sıkan bir konuda buraya yazmak fikir almak istedim benim 17 senelik bir arkadaşım var bu arada 25 yaşındayım epey eski ve köklü bir arkadaşlık yani çok yakındık herşey Farklı şehirlerde üniversite okumaya başlayınca başladı . Arkadaşım çok değişti sigaraya içkiye başladı aşırı miktarlarda tüketmeye başladı bir kaç defa uyardım. Bu defa beni suçladı hatta horladı ben içmediğim için beni saf cahil olarak gördüğünü söyledi bir kaç defa ciddi tartışmalar yaşadık ancak toparladık. Bu arada benim uzun süredir ciddi bir ilişkim var ciddiyet adına ilk adımları attık. Ben bu konuda da arkadaşımdan destek görmedim. Kendisi üniversite sürecinde o kadar çok erkek arkadaş değiştirdi ki ben sürekli dikkatli olmasını söyledim ancak her hafta bir başka erkek arkadaşını evine aldı en sonundada bulunduğu ilde adı çıktı tepki gördü . Bir kaç defa erkek arkadaşımla aynı ortama soktum fark ettim ki onun yanında beni ezmeye çalışıyor dalga geçmeye çalışıyor çok rahatsız oldum ancak dile getirmedim . Herneyse üniversiteler bitip ailelerimizin yanına döndük arkadaşım bu süreçtede devam etti sürekli bir başkasıyla görüşmeye ve işin kötüsü tek bir kişiyle görüşmüyorduda aynı anda eski sevgilileriyle konuşuyordu sürekli uyardım yine çare olmadı bu Arada kendisi sürekli ne evliliği ya filan diye dalga geçerdi benimle erkek arkadaşımla. Kendisi son olarak biriyle tanıştı tanıştığı kişi kendisinden 17 yaş büyük bir müteahhit o evlilik düşmanı kız şimdi bana evleneceğim demeye kendi ilişkisini benimkiyle yarıştırmaya başladı ben senden önce evlenirim diye kasılıyor ben Ahmet bana bunu söyledi bunu yaptı deyince o da karşılık olarak cümleye hemen ay Ozan’da bana bunu yaptı bunu söyledi diyor Ozan buna evlilikle ilgili bir şey söylediğinde hemen ekran görüntüsü alıp bana atıyor .ha şimdi yetmezmiş gibi bu adamıda aldatmaya başladı eski sevgilisiyle konuşuyor benim midem kaldırmıyor Artık o konuştuğu adamada acıyorum bir yandan ben bunca sene emek verdim sadık kaldım çabaladım ilişkim bu noktaya gelsin diye evlilik bu kadar kolay mi o gezdi tozdu hergün biriyle şimdi tutup çocuk oyuncağı gibi evlenmesi reva mı diyorum bir yandanda böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum çıkmazdayım ne yapayım şaşırdım kaldım
Sanane acaba ne yapıyosa yapar sen niye dert edindinMerhabalar canımı sıkan bir konuda buraya yazmak fikir almak istedim benim 17 senelik bir arkadaşım var bu arada 25 yaşındayım epey eski ve köklü bir arkadaşlık yani çok yakındık herşey Farklı şehirlerde üniversite okumaya başlayınca başladı . Arkadaşım çok değişti sigaraya içkiye başladı aşırı miktarlarda tüketmeye başladı bir kaç defa uyardım. Bu defa beni suçladı hatta horladı ben içmediğim için beni saf cahil olarak gördüğünü söyledi bir kaç defa ciddi tartışmalar yaşadık ancak toparladık. Bu arada benim uzun süredir ciddi bir ilişkim var ciddiyet adına ilk adımları attık. Ben bu konuda da arkadaşımdan destek görmedim. Kendisi üniversite sürecinde o kadar çok erkek arkadaş değiştirdi ki ben sürekli dikkatli olmasını söyledim ancak her hafta bir başka erkek arkadaşını evine aldı en sonundada bulunduğu ilde adı çıktı tepki gördü . Bir kaç defa erkek arkadaşımla aynı ortama soktum fark ettim ki onun yanında beni ezmeye çalışıyor dalga geçmeye çalışıyor çok rahatsız oldum ancak dile getirmedim . Herneyse üniversiteler bitip ailelerimizin yanına döndük arkadaşım bu süreçtede devam etti sürekli bir başkasıyla görüşmeye ve işin kötüsü tek bir kişiyle görüşmüyorduda aynı anda eski sevgilileriyle konuşuyordu sürekli uyardım yine çare olmadı bu Arada kendisi sürekli ne evliliği ya filan diye dalga geçerdi benimle erkek arkadaşımla. Kendisi son olarak biriyle tanıştı tanıştığı kişi kendisinden 17 yaş büyük bir müteahhit o evlilik düşmanı kız şimdi bana evleneceğim demeye kendi ilişkisini benimkiyle yarıştırmaya başladı ben senden önce evlenirim diye kasılıyor ben Ahmet bana bunu söyledi bunu yaptı deyince o da karşılık olarak cümleye hemen ay Ozan’da bana bunu yaptı bunu söyledi diyor Ozan buna evlilikle ilgili bir şey söylediğinde hemen ekran görüntüsü alıp bana atıyor .ha şimdi yetmezmiş gibi bu adamıda aldatmaya başladı eski sevgilisiyle konuşuyor benim midem kaldırmıyor Artık o konuştuğu adamada acıyorum bir yandan ben bunca sene emek verdim sadık kaldım çabaladım ilişkim bu noktaya gelsin diye evlilik bu kadar kolay mi o gezdi tozdu hergün biriyle şimdi tutup çocuk oyuncağı gibi evlenmesi reva mı diyorum bir yandanda böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum çıkmazdayım ne yapayım şaşırdım kaldım
Bunca zaman ben sadık kaldım derken??Seviyorsanız tabi ki sadık kalacaksınız bunu bir meziyetmiş gibi söylemeniz be kadar çirkin.asiz de sanki o arkadaşınıza özenmişsiniz ama koca bulamamaktan korktuğunuz için zoraki emek edip sadık kalmışsınız gibi kusura bakmayınMerhabalar canımı sıkan bir konuda buraya yazmak fikir almak istedim benim 17 senelik bir arkadaşım var bu arada 25 yaşındayım epey eski ve köklü bir arkadaşlık yani çok yakındık herşey Farklı şehirlerde üniversite okumaya başlayınca başladı . Arkadaşım çok değişti sigaraya içkiye başladı aşırı miktarlarda tüketmeye başladı bir kaç defa uyardım. Bu defa beni suçladı hatta horladı ben içmediğim için beni saf cahil olarak gördüğünü söyledi bir kaç defa ciddi tartışmalar yaşadık ancak toparladık. Bu arada benim uzun süredir ciddi bir ilişkim var ciddiyet adına ilk adımları attık. Ben bu konuda da arkadaşımdan destek görmedim. Kendisi üniversite sürecinde o kadar çok erkek arkadaş değiştirdi ki ben sürekli dikkatli olmasını söyledim ancak her hafta bir başka erkek arkadaşını evine aldı en sonundada bulunduğu ilde adı çıktı tepki gördü . Bir kaç defa erkek arkadaşımla aynı ortama soktum fark ettim ki onun yanında beni ezmeye çalışıyor dalga geçmeye çalışıyor çok rahatsız oldum ancak dile getirmedim . Herneyse üniversiteler bitip ailelerimizin yanına döndük arkadaşım bu süreçtede devam etti sürekli bir başkasıyla görüşmeye ve işin kötüsü tek bir kişiyle görüşmüyorduda aynı anda eski sevgilileriyle konuşuyordu sürekli uyardım yine çare olmadı bu Arada kendisi sürekli ne evliliği ya filan diye dalga geçerdi benimle erkek arkadaşımla. Kendisi son olarak biriyle tanıştı tanıştığı kişi kendisinden 17 yaş büyük bir müteahhit o evlilik düşmanı kız şimdi bana evleneceğim demeye kendi ilişkisini benimkiyle yarıştırmaya başladı ben senden önce evlenirim diye kasılıyor ben Ahmet bana bunu söyledi bunu yaptı deyince o da karşılık olarak cümleye hemen ay Ozan’da bana bunu yaptı bunu söyledi diyor Ozan buna evlilikle ilgili bir şey söylediğinde hemen ekran görüntüsü alıp bana atıyor .ha şimdi yetmezmiş gibi bu adamıda aldatmaya başladı eski sevgilisiyle konuşuyor benim midem kaldırmıyor Artık o konuştuğu adamada acıyorum bir yandan ben bunca sene emek verdim sadık kaldım çabaladım ilişkim bu noktaya gelsin diye evlilik bu kadar kolay mi o gezdi tozdu hergün biriyle şimdi tutup çocuk oyuncağı gibi evlenmesi reva mı diyorum bir yandanda böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum çıkmazdayım ne yapayım şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?