- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
bu kadar kolay mi o gezdi tozdu hergün biriyle şimdi tutup çocuk oyuncağı gibi evlenmesi reva mı diyorum
Paylaşılan ve yaşanılan onca sene bir anda silip atılmıyorArkasından çekiştirmek zorunda kalmayacağınız insanlarla arkadaşlık etmezseniz, sorun çözülür. Yanlışları da doruları da onu ilgilendirir. Size çoğu şeyi yanlış geliyorsa, iyi niyetine de inanmıyorsanız, ne diye arkadaşsınız?
Kız hakkında düşündüğünüz tek iyi bir şey var mı? Resmen daldan dala atladı, adı bile çıktı, üstelik kıskanç ve fesat, nasıl evlenir ya diye isyanlardasınız. Paylaştığınız onca sene ne işe yarıyor tam olarak?Paylaşılan ve yaşanılan onca sene bir anda silip atılmıyor
Arkadaşlığını bitirirse kimin arkasından konuşacak, dedikodu yapacak o zaman?Kız hakkında düşündüğünüz tek iyi bir şey var mı? Resmen daldan dala atladı, adı bile çıktı, üstelik kıskanç ve fesat, nasıl evlenir ya diye isyanlardasınız. Paylaştığınız onca sene ne işe yarıyor tam olarak?
Konuyu sılmıs neydi konuArkadasinizin sigarasina karismak arkadaslik mi oluyor? Sizin iliskinize neden birileri destek olmak zorunda? Arkadasim arkadasim diyorsunuz ama sevgilisi oldu diye adi cikti diyorsunuz. Sorun sizce kimde?
Bilmem, başka arkadaşı vardır herhalde.Arkadaşlığını bitirirse kimin arkasından konuşacak, dedikodu yapacak o zaman?
Konuyu sılmıs neydi konu
Bu kadar malzeme verecek olan yoktur muhtemelen. Konuyu da silip kaçmışBilmem, başka arkadaşı vardır herhalde.
Yazdıgın kadar masum olsa silmezdı konuyu, kimbılır kızın neyini kıskandıArkadasina kostek olmus onu anlatiyordu :))) dedikodusu gelmis cekistirecek birilerini ariyor :)
Keşke alıştıra alıştıra söyleseydik, bizde de hata var.Bu kadar malzeme verecek olan yoktur muhtemelen. Konuyu da silip kaçmış
yine yazdığım anlattığım herşey bambaşka yerlere çekildi siz haklısınız ben haksızım tamam
Konunu mu sildin sennnnn?yine yazdığım anlattığım herşey bambaşka yerlere çekildi siz haklısınız ben haksızım tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?