• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım

Sizi hiiiiç alakadar etmeyen ne kadar konu varsa dahil olmuş, olmaya çalışmışsınız. Bana göre bariz kıskanıyorsunuz siz bu arkadaşınızı. O yüzden de nasıl gömeceğinizi şaşırmışsınız. Bu kadar rahatsızsanız görüşmezsiniz olur biter. Kimin sigara içtiği, kimin kimle yatıp kalktığı falan sizi ilgilendirmez.

Yazdıgın kadar masum olsa silmezdı konuyu, kimbılır kızın neyini kıskandı 😂😂

Kiz evlilik dusunuyormus ama daha once de sevgilisi olmus. Ne ayip dimi hic yakisiyor mu :))) bu garibim de sevgilisine siki siki yapismis evlilik icin avucunu yalamis. Reva mi bu diyor :)))

Kiz evlilik dusunuyormus ama daha once de sevgilisi olmus. Ne ayip dimi hic yakisiyor mu :))) bu garibim de sevgilisine siki siki yapismis evlilik icin avucunu yalamis. Reva mi bu diyor :)))
Him en yakın arkadası feci kıskanma konusuydu yanı.
Konuyu okumadan ıgrenc geldı bana 😂😂

Biriniz de alıntilayin be mübarekler, ekşınlı konular en sevdiğim hâlbuki :KK53:
Size özel hizmet Yaban Hanım: Şimdi konu sahibinin 17 yıllık arkadaşı var, aynı şehirde büyümüşler, üniversitede farklı şehirlere gitmişler. Kız üniversitede içki, sigara, erkek aşırı dozlaması yapmış kendine. Adı bile çıkmış,o derece, her hafta eve başka erkek atmalar filan, aksiyonlu bir hayat... Okullar bitmiş geri dönmüşler. Konu sahibi uzun soluklu sevgilisiyle evliliğe adım atıyor, diğer kız dalga geçiyor "evlilik mi ahaha, ne gereksiz" falan filan. Sonra gidip kendinden 17 yaş büyük bir müteahhit sevgili buluyor. Konu sahibine de senden önce evlenirim filan diyor. Konu sahibi de ben ilişkime emek verdim, bu adil mi diyor. Başka ayrıntılar varsa unuttum, başkaları el atsın o kadarına da.

Size özel hizmet Yaban Hanım: Şimdi konu sahibini 17 yıllık arkadaşı var, aynı şehirde büyümüşler, üniversitede farklı şehirlere gitmişler. Kız üniversitede, içki, sigara, erkek aşırı dozlaması yapmış kendine. Adı bile çıkmış,o derece, her hafta eve başka erkek atmalar filan, aksiyonlu bir hayat... Okullar bitmiş geri dönmüşler. Konu sahibi uzun soluklu sevgilisiyle evliliğe adım atıyor, diğer kız dalga geçiyor "evlilik mi ahaha, ne gereksiz" falan filan. Sonra gidip kendinden 17 yaş büyük bir müteahhit sevgili buluyor. Konu sahibine de senden önce evlenirim filan diyor. Konu sahibi de ben ilişkime emek verdim, bu adil mi diyor. Başka ayrıntılar varsa unuttum, başkaları el atsın o kadarına da.
Ne saçma.bunu mu dert etmiş😂😂

Niye ters tepki yiyince çırpınıp konuyu siliyorsunuz? O konu geri gelecek ve siz banlanacaksiniz. Her türlu linç yiyeceksiniz

Size özel hizmet Yaban Hanım: Şimdi konu sahibinin 17 yıllık arkadaşı var, aynı şehirde büyümüşler, üniversitede farklı şehirlere gitmişler. Kız üniversitede içki, sigara, erkek aşırı dozlaması yapmış kendine. Adı bile çıkmış,o derece, her hafta eve başka erkek atmalar filan, aksiyonlu bir hayat... Okullar bitmiş geri dönmüşler. Konu sahibi uzun soluklu sevgilisiyle evliliğe adım atıyor, diğer kız dalga geçiyor "evlilik mi ahaha, ne gereksiz" falan filan. Sonra gidip kendinden 17 yaş büyük bir müteahhit sevgili buluyor. Konu sahibine de senden önce evlenirim filan diyor. Konu sahibi de ben ilişkime emek verdim, bu adil mi diyor. Başka ayrıntılar varsa unuttum, başkaları el atsın o kadarına da.
Sevgilinin adı ahmet, müteahhitin adı ozan 😂

Elleriniz dert görmesin Loreth Hanım, teşekkür ederim özet için:KK16:
Müteahhit zengindir birde, oda can sıkıcı bir durum olabilür, 17 yıllık arkadaş bu kadar gömülüp, mutluluğu dert olduğuna göre. 🥴

Elleriniz dert görmesin Loreth Hanım, teşekkür ederim özet için:KK16:
Müteahhit zengindir birde, oda can sıkıcı bir durum olabilür, 17 yıllık arkadaş bu kadar gömülüp, mutluluğu dert olduğuna göre. 🥴
Yemiş, içmiş, takılmış, gezmiş, eğlenmiş şimdi telli duvaklı gelin olacakmış hemi de müteahhit ozan beye. Kötü yola düşmesi gerekiyordu normal şartlarda. Çünkü evlilik sadece cici kızların hakkı.

Yok, arama kısmına girmek, okumak tek tek. Offf, düşündükçe üşendim.

Tek tek okumadım ki, konu listesinde ilk cümlelere göz gezdirince anlaşılıyor zaten mesele. Mutsuz bir ilişkisi var, öküzümsü bir nişanlısı var. Birlikte olduğu için evlenmek zorunda hissediyor muhtemelen kendini. Diğer kızın bu zorunluluğu hissetmeyip hayatını yaşaması üstelik kendisine göre daha iyi biriyle evlilik yoluna girmesi konu sahibini çok kızdırmış.

Back